Moto_G
Üye
Butonları güzelmiş ismi ne?Go launcher miş görmemiştim yinede teşekkür ederimnasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe
Butonları güzelmiş ismi ne?Go launcher miş görmemiştim yinede teşekkür ederimnasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe
zaten o yüzden bayanlar yok bu ekranlardaGüzel olmus tabiki
Widgetlerde ekrana yakismis
Aslinda her ekrana ayri duvar kagidi atayabilseydik guzel olurdu![]()
eklesem bi tane bayan resmi ekleyecem oda yetmez
ama senin için bi sonraki ekranlarda kullanacam
bişey yapmadım ama rica ederimButonları güzelmiş ismi ne?Go launcher miş görmemiştim yinede teşekkür ederim

icon paketini verirmisin abi [emoji1] cok guzel olmuşnasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe
Kardes bir programdan indirmiştim silmisim adı deez er diye programKardes sendende ekran resmini istiycem. Kusura bakmayin cok istiyorum böyle.
icon paketini rica etsem güzel olmus ekran[emoji1]Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
icon paketini rica etsem güzel olmus ekran[emoji1]
TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dün pek girmedim ben yükledikten sonra siliyom bu tür şeyleri yedekte tutmanın anlamı yok :-) ama adı steel ikon pakedi. Sende ne tez canlısın hemen yargısız infaz yapıyosun :-DNeyse sizden bana is yok bu aksam ben bir arastiriyim bisiler bulayim bakalim
Aynı gibi çok benziyo sadece sendekinde dışında hat var belkide aynı ikonların biraz modifiye edilmiş halidir.
Biraz ikonlar najanaja abininkilere benzedi ama
Yav 2. tercihlere kaldim cikmaz diye korkuyorum abiDün pek girmedim ben yükledikten sonra siliyom bu tür şeyleri yedekte tutmanın anlamı yok :-) ama adı steel ikon pakedi. Sende ne tez canlısın hemen yargısız infaz yapıyosun :-D
Aynı gibi çok benziyo sadece sendekinde dışında hat var belkide aynı ikonların biraz modifiye edilmiş halidir.
ne tercihi üniversite mi ? yoksa geçen günkü bunalımın bundan dolayımıydıYav 2. tercihlere kaldim cikmaz diye korkuyorum abi
kardeşim resim görünmüyo başka bi yere upload et istersen 
aynen üniversitene tercihi üniversite mi ? yoksa geçen günkü bunalımın bundan dolayımıydı
kardeşim resim görünmüyo başka bi yere upload et istersen![]()
bunalım ondan dil yane tercihi üniversite mi ? yoksa geçen günkü bunalımın bundan dolayımıydı
kardeşim resim görünmüyo başka bi yere upload et istersen![]()
biz orda bişeyler dile getirdik o zaman ama hiç oralı olmadınbunalım ondan dil ya
aslında bişeyden şüpheleniyom ama doğruluğunu bilmem bikaç hafta önce biriyle konuşmuştum seninle ilgili, kulakların çınladımı 
himm yok çınlamadi kimle ilgilidir acaba merak ettim dogrusubiz orda bişeyler dile getirdik o zaman ama hiç oralı olmadınaslında bişeyden şüpheleniyom ama doğruluğunu bilmem bikaç hafta önce biriyle konuşmuştum seninle ilgili, kulakların çınladımı
![]()
özelden söyliyimhimm yok çınlamadi kimle ilgilidir acaba merak ettim dogrusu
ama söyleyemiyom özelin kapalı