Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

LattAsdfasdf

Üye

FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye

Galaxy w cm10.1 , sade iyidur [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve T.serdar
Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Neyse sizden bana is yok bu aksam ben bir arastiriyim bisiler bulayim bakalim

Anil-D

Anil-D

Üye

Biraz ikonlar najanaja abininkilere benzedi ama

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Neyse sizden bana is yok bu aksam ben bir arastiriyim bisiler bulayim bakalim
Dün pek girmedim ben yükledikten sonra siliyom bu tür şeyleri yedekte tutmanın anlamı yok :-) ama adı steel ikon pakedi. Sende ne tez canlısın hemen yargısız infaz yapıyosun :-D

Biraz ikonlar najanaja abininkilere benzedi ama
Aynı gibi çok benziyo sadece sendekinde dışında hat var belkide aynı ikonların biraz modifiye edilmiş halidir.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Dün pek girmedim ben yükledikten sonra siliyom bu tür şeyleri yedekte tutmanın anlamı yok :-) ama adı steel ikon pakedi. Sende ne tez canlısın hemen yargısız infaz yapıyosun :-D
Aynı gibi çok benziyo sadece sendekinde dışında hat var belkide aynı ikonların biraz modifiye edilmiş halidir.
Yav 2. tercihlere kaldim cikmaz diye korkuyorum abi

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Buhara15

Üye

Son düzenleme:
najanaja

najanaja

Üye
Yav 2. tercihlere kaldim cikmaz diye korkuyorum abi
ne tercihi üniversite mi ? yoksa geçen günkü bunalımın bundan dolayımıydı :)kardeşim resim görünmüyo başka bi yere upload et istersen :oke:

najanaja

najanaja

Üye
bunalım ondan dil ya
biz orda bişeyler dile getirdik o zaman ama hiç oralı olmadın :) aslında bişeyden şüpheleniyom ama doğruluğunu bilmem bikaç hafta önce biriyle konuşmuştum seninle ilgili, kulakların çınladımı :)

Anil-D

Anil-D

Üye
biz orda bişeyler dile getirdik o zaman ama hiç oralı olmadın :) aslında bişeyden şüpheleniyom ama doğruluğunu bilmem bikaç hafta önce biriyle konuşmuştum seninle ilgili, kulakların çınladımı :)
himm yok çınlamadi kimle ilgilidir acaba merak ettim dogrusu

Üst Alt