teknolojibaronu
Üye
Wipe data yapıp tekrardan stock u odinden kur roottan iz kalmazsonrasında diğer cihazlarada geleceğini söylemiştik gerçi.
ben hala yükleyemedim rootu kaldırmadım n9005 versiyonuyum..

Wipe data yapıp tekrardan stock u odinden kur roottan iz kalmazsonrasında diğer cihazlarada geleceğini söylemiştik gerçi.
ben hala yükleyemedim rootu kaldırmadım n9005 versiyonuyum..

Bence direkt olarak 4.4.4 verseler daha iyi olur veya bi ihtimal Android L çıkarsa.Daha 4.4.3 gelcek @~N.A.W.Y~
Gelsin bi zahmet zaten.Bana göre S5 den iyi cihaz.Daha 4.4.3 gelcek @~N.A.W.Y~
Kamerası harika ayrıca kalp sensörünü kullanana süper bir özellikAndroid L sevmedim ama direk 4.4.4 gelse mantıklı.s5 parmal okuyucu olmasa heralde geçerli bi cihaz olmazdı..

Aynen bende İlk 3 ay havalı olsun diye kullanmıştım sonrasında devre dışı bıraktım.E olabilir ama s health i bile fazla kullanmıyoruz ☺

Akıllı bekleme ve duraklama hiçte çöp özellikler değil ayrıca temassız arama kabulü ve hızlı bakış benim sürekli kullandığım özellikler note 3 şarjınıda sarsmıyorSamsung'un o gereksiz, çöp sensörleri koymasının sebebi de bu işte. Göz boyamak.
Türkiye için böyle diyebilirsin fakat yurt dışında insanlar aktif spor yapıyor olabilir.Kimse durduk yere kalbinin ritmini ölçmez. Samsung benim için G2 aldıktan sonra bitmiştir.
dikkat et te sarı leke oluşmasınKimse durduk yere kalbinin ritmini ölçmez. Samsung benim için G2 aldıktan sonra bitmiştir.
dikkat et te sarı leke oluşmasın
sarı leke nedir ??Biz bilinçli kullanıcılarız ve kullandığımız cihazın iyi özelliklerini söylediğimiz kadar da kötü özelliğini de söyleriz. Benim cihazda herhangi bir sarı leke belirtisi yok. Samsung'un eksilerine nereden başlasam? "TouchWizz" desem yeterli.
Sanırım şuLg g2 lerde görülen bi rahatsızlık serviste tedavi ediyolar @teknolojibaronu cihaz açılmış oluyo bu sayede.
Sen eline en son s4 almışsın anladığım kadarıylaBaşka da kalmadı sanırım. Kasası emin ol Samsung'un kasalarından daha kaliteli. Parmak izi bıraktığını şahsen hiç görmedim. "Modası geçtikten sonra" derken? Güncellemelerde modaya mı bakıyorsunuz?