Note 3 e Yeni Güncelleme Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sonrasında diğer cihazlarada geleceğini söylemiştik gerçi.
ben hala yükleyemedim rootu kaldırmadım n9005 versiyonuyum..
Wipe data yapıp tekrardan stock u odinden kur roottan iz kalmaz :)

xmustx

xmustx

Üye
Android L sevmedim ama direk 4.4.4 gelse mantıklı.s5 parmak okuyucu olmasa heralde geçerli bi cihaz olmazdı..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android L sevmedim ama direk 4.4.4 gelse mantıklı.s5 parmal okuyucu olmasa heralde geçerli bi cihaz olmazdı..
Kamerası harika ayrıca kalp sensörünü kullanana süper bir özellik :)

xmustx

xmustx

Üye
E olabilir ama s health i bile fazla kullanmıyoruz ☺

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Samsung'un o gereksiz, çöp sensörleri koymasının sebebi de bu işte. Göz boyamak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un o gereksiz, çöp sensörleri koymasının sebebi de bu işte. Göz boyamak.
Akıllı bekleme ve duraklama hiçte çöp özellikler değil ayrıca temassız arama kabulü ve hızlı bakış benim sürekli kullandığım özellikler note 3 şarjınıda sarsmıyor ;)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kimse durduk yere kalbinin ritmini ölçmez. Samsung benim için G2 aldıktan sonra bitmiştir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kimse durduk yere kalbinin ritmini ölçmez. Samsung benim için G2 aldıktan sonra bitmiştir.
Türkiye için böyle diyebilirsin fakat yurt dışında insanlar aktif spor yapıyor olabilir.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Biz bilinçli kullanıcılarız ve kullandığımız cihazın iyi özelliklerini söylediğimiz kadar da kötü özelliğini de söyleriz. Benim cihazda herhangi bir sarı leke belirtisi yok. Samsung'un eksilerine nereden başlasam? "TouchWizz" desem yeterli.

xmustx

xmustx

Üye
Lg g2 lerde görülen bi rahatsızlık serviste tedavi ediyolar @teknolojibaronu cihaz açılmış oluyo bu sayede.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biz bilinçli kullanıcılarız ve kullandığımız cihazın iyi özelliklerini söylediğimiz kadar da kötü özelliğini de söyleriz. Benim cihazda herhangi bir sarı leke belirtisi yok. Samsung'un eksilerine nereden başlasam? "TouchWizz" desem yeterli.

Yeri burası değil fakat bende şöyle demek isterimki Lg G2 nin eksikliklerinden başlasam ilk olarak "dandik arka kapak" "parmak izi bırakan kapak" "Modası geçtikten sonra verilen güncellemeler"....

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Başka da kalmadı sanırım. Kasası emin ol Samsung'un kasalarından daha kaliteli. Parmak izi bıraktığını şahsen hiç görmedim. "Modası geçtikten sonra" derken? Güncellemelerde modaya mı bakıyorsunuz?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Başka da kalmadı sanırım. Kasası emin ol Samsung'un kasalarından daha kaliteli. Parmak izi bıraktığını şahsen hiç görmedim. "Modası geçtikten sonra" derken? Güncellemelerde modaya mı bakıyorsunuz?
Sen eline en son s4 almışsın anladığım kadarıyla ;) note 3 teki ve s5 teki plastik gayet ele hoş bir his veriyor. Ayrıca parmak izi bırakma olayını beyaz g2 de kesinlikle gördüm. Modası geçme demekteki kastım her amiral gemisi cihaz 4.4.2 deyken senin amiral cihazın 4.3 te olması hoş değil ve o sistemin popüleritesi artık geçmiş oluyor.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kuşkun olmasın, S5'i kullandım. Göz boyamak için ıvır zıvır çöp dolu bir telefon. Ve S5'in yara bandı görünümü çakma telefon hissi verdi bana. Malzeme kalitesi de hiç değişmemiş. Android güncellemeleri popülerliğe göre mi geliyor? Gelip gelmediğine bakacaksın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt