Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kesinlikle klasörler için büyük karo çok toparlayıcı olacaktır. Ayrıca interaktif olarak müzikler için direk karonun üzerinden kumanda edilebilirse muhteşem olur.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
Kesinlikle klasörler için büyük karo çok toparlayıcı olacaktır. Ayrıca interaktif olarak müzikler için direk karonun üzerinden kumanda edilebilirse muhteşem olur.

Dumanla gönderildi.
Evet abi haklısın, büyük kare karoda müzik kontrolleri ve albüm kapak resmi çok iyi durabilir :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ama bütün cihazlara gelirmi onuda düşünmek gerek :)

İman Gücü ile gönderildi.

QuaLityDamage

Üye
Cyandan umudu kestim geliştiriciyi aktif ettim gdr1 alıyım bari şimdilik daşı kaldırdım

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Büyük boy live tile bir afişte daha çaktırmadan göründü.
Nokia İngiltere'den sonra şimdi de Nokia Polonya, Büyük boy live tile içeren video yayınladı. (Süre 00:52)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PureFood, GianniInfantino, 4MaGuS ve 8 diğerleri
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar sizinde hatırlayacağınız gibi 8.1 preview geldiğinde açılan konuda da aynı şey olmuştu . Konu bir süre sonra sohbet-anı-şakalaşma-laf sokma-siyaset-tartışma konusu haline gelmişti . Öyle ki konunun gerçek amacıyla ilgili tek bir konuşma dahi olmuyordu . Bu konuda da bir kaç arkadaş ısrarla saçma sapan yorumlara devam ediyorlar . Bu bahsettiğim şey bir seferlik yapılan bir şey değil , sürekli tekrarlanıyor . Telefona bildirim geldi deyip konuya giriyorum yok işte bi tanesi yazmış ben o kadar konu açıyorum seninkiler kadar niye beğenilmiyor veya her sayfada en az iki tane iyi temenni mesajları , bir arkadaş var sürekli iki mesajda bir bi taştan bahsediyor . Başka forumda olsak farklı bir cevap verirdim ama burası maxicep . Sohbet edecekseniz özelden edin . Bildirim - e mail geliyor sürekli .

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Esendağlı, skynet ve 1 kişi daha
alical33

alical33

Üye
Nokia İngiltere'den sonra şimdi de Nokia Polonya, Büyük boy live tile içeren video yayınladı. (Süre 00:52)
güzel bi reklam olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: trepcan
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu reklamın aynısının Türkiye'de sevilen ve çok popüler bir yüzle çekilip o insanın en önemli davetlerinde ve çıktığı programlarda falan göstermesi lazım telefonu. Amerika da Jessica Albanın yaptığı gibi. O zaman Windows Phone Türkiye de baya tutulur. Birazcık para harcasalar tamam olacak bu iş ama gayret yok. 920nin çok satmasının sebeplerinden biriydi iyi reklam. Daha Türkiye'de çıkmadan almıştım telefonu. Reklamlarda bir çıkmaya başladı, sınıfımdaki herkes benim telefona bakmaya geliyordu. İyi reklam lazım bize de.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

capkino06

Üye
Bildirimlerde "Tüm Ayarlar" dokununca ayarlara atmak yerine bildirim merkezinde kısayolların hepsi gözükse güzel olur. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bildirimlerde "Tüm Ayarlar" dokununca ayarlara atmak yerine bildirim merkezinde kısayolların hepsi gözükse güzel olur. :)

direk andiroide geçek diyon yani

YkPkY

YkPkY

Üye
Android neymiş,ortalık malı.
Tabletini kullanıyorum bin pişmanım.
Satacağım alan olurmu diye kararsızım,1 yıldır kullanıyorum berbat

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, emz ve Rock Ve Roll

capkino06

Üye
direk andiroide geçek diyon yani

Androidde sağa sola kaydırıyorsun ben bildirim ekranı tamamen ikonlarla kaplansın diyorum bu şekilde bütün ikonları kullanıma insan verir.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Androidde sağa sola kaydırıyorsun ben bildirim ekranı tamamen ikonlarla kaplansın diyorum bu şekilde bütün ikonları kullanıma insan verir.

Yok hacı ben ondan bahsetmiyorum. Andiroid de senin söylediğin şey de var mesela bi yere dokunuyorsun hızlı ayarlar gibi bir şey açılıyor

KenanK

KenanK

Üye

video yoğun olarak çince çalışan cortanaya odaklı, fakat arada yeni klasöründe nasıl çalıştığı görünüyor. :) ayrıca çince ye bu kadar iyi adapte edebildilerse cortanayı bence Türkçe yi anadili gibi konuşması lazım.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, suyunsesi, beats ve 2 diğerleri
trepcan

trepcan

Üye
Kesinlikle türkçeyi şakır şakır konuşması gerek :) bu arada klasör olayı fenaymış. beklediğimden daha iyi duruyor. Şekli olsun, akıcılığı olsun.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Turkçenin sondan eklemeli olduğu için çok daha zor bir dil olduğunu söylemiştim önceki mesajlarda.

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt