Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben klavye boyutlarından çok memnunum.

pissed26

pissed26

Üye
alıntı evet

parlaklık profili bu 1520 e geldi ama arkadaşın 925'ine gelmedi.925 kullanıpda cyanı yükleyenlerin hepsinemi gelmedi yoksa gelen varmı bilinmez ?
Bana geldi kardeşim telefon 925

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben klavye boyutlarından çok memnunum.

Nasıl memnunsunuz, mesajı yazarken yukarıda yazdıklarımızı okumaya yada düzeltmeye çok az alan kalıyor. Klavyenin harfleri gereksiz Uzun. Bence biraz aşağı doğru bastırılsa daha güzel olur.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

rcxy

Üye
Bende at&t nin operatör romu yüklü 1520 de. Bunun yerine Türkiye de kullanılan ya da varsa global romları yükleyebilir miyim recovery tools ile ya da nsu üzerinden?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nasıl memnunsunuz, mesajı yazarken yukarıda yazdıklarımızı okumaya yada düzeltmeye çok az alan kalıyor. Klavyenin harfleri gereksiz Uzun. Bence biraz aşağı doğru bastırılsa daha güzel olur.

Dumanla gönderildi.

Dikdörtgen yerine kare olsa olabilir aslında

neyle gönderildiyse gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
Ya da ayarlanabilir olsa en güzeli olur. :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Nokia software recovery tool lumia 925i görmüyor sürüm düşürüp cyan yüklemek istiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim driverları kontrol ettim hepsi yüklü
Tamam sorunu hallettim

Son düzenleme:

frogan

Üye
Nokia software recovery tool lumia 925i görmüyor sürüm düşürüp cyan yüklemek istiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim driverları kontrol ettim hepsi yüklü
Tamam sorunu hallettim
ben de 1020 yi 8.0 döndürmeye uğraşırken aynısı oldu nsu ile döndüm neden nasıl bilmmiyorum

sorunun hallolduğunu görmemişim :bottom:

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ben de 1020 yi 8.0 döndürmeye uğraşırken aynısı oldu nsu ile döndüm neden nasıl bilmmiyorum

sorunun hallolduğunu görmemişim :bottom:

Driverları silip telefonu tekrar takınca yeniden yûkledi o zaman gördü

versino2

versino2

Üye
Bende 925 var 8.0 dan direk Cyana geçtim ama bende ne Usb ayarları var nede parlaklık profili

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1520 ye geldi güncelleme, hala diğer cihazlar için ses yok..

beats

beats

Üye
Sessiz saatler tarzında birşey yok gelmemiş
Peki, o zaman Türkçe olarak sunulmamış ya da Cortana'sız kullanılamıyor hâlâ. Dili İngilizce yapınca Ayarlarda Quiet Hours çıkıyor ondan sormuştum teşekkür ettim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki, o zaman Türkçe olarak sunulmamış ya da Cortana'sız kullanılamıyor hâlâ. Dili İngilizce yapınca Ayarlarda Quiet Hours çıkıyor ondan sormuştum teşekkür ettim.
Ne işe yarıyor peki

Üst Alt