Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
haziranın 2. haftasından itibaren dedikodular çıktı gelecek diye demi anlatmak istediğim şu kardeşim yapamıyosan şu zaman bu zaman deme çıktı dağıtıyoruz de yaz aylarında dağıtılacak diye bişey mi var ben şunu merak ediyorum koskoca ms apple ı geçtim hadi google mühendisleriyle bile yarışamıyormu :sinir

Bak kendin bile dedikodular diyorsun . Ms açıklama yapmıyor siz dedikodulara göre geç verildi , verilmedi , bekletildik diyorsunuz . Beni destekler bir açıklama yapmışsın .

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz

pissed26

pissed26

Üye
Bak kendin bile dedikodular diyorsun . Ms açıklama yapmıyor siz dedikodulara göre geç verildi , verilmedi , bekletildik diyorsunuz . Beni destekler bir açıklama yapmışsın .
ama dedikoduları biz çıkarmıyoruzki kardeşim biz çıkarıyor olsak amenna ms çalışanları twit atıyor bizde ona göre dedikodu yapıyoruz :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ama dedikoduları biz çıkarmıyoruzki kardeşim biz çıkarıyor olsak amenna ms çalışanları twit atıyor bizde ona göre dedikodu yapıyoruz :)

Peki ben tartışma çıkarmak için söylemedim zaten :) Sadece Ms den direkt yapılan açıklamalar dışında hiçbir söylentiye kesin gözüyle bakmamak lazım demek istedim . O yüzden gdr1 kesin olarak haftaya gelecektir . Çünkü direkt ms den açıklama geldi .

• Beğen
Tepkiler: Sensation
pissed26

pissed26

Üye
Peki ben tartışma çıkarmak için söylemedim zaten :) Sadece Ms den direkt yapılan açıklamalar dışında hiçbir söylentiye kesin gözüyle bakmamak lazım demek istedim . O yüzden gdr1 kesin olarak haftaya gelecektir . Çünkü direkt ms den açıklama geldi .

Kesinlikle benimde tartışma yapmak gibi amacım yok umarım dediğin gibi haftaya alırız

Lumia 925'le gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@Mr.H @Sensation @papakudioflu

Karşınızda yeni klasörler uygulaması...
İlginç olmuş, zaten windows Phone da anca böyle olabilirdi, o küçük kutucuklara tıklayınca eskisi gibi klasöre girmeyip direk oyunu felan açıyor dimi ?

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Bildiğim kadarıyla öyle. Ayrıca güzel olmuş. Daha ötesi de çıkmazdı herhalde:)

braayn

braayn

Üye
şu karoların arası çok geniş az daha dar olsa süper olur.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben çok beğendim . Bence başlangıç için gayet işlevsel olmuş :) Ama geliştirilirse çok daha pratik bir hale gelebilir .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

The Benefit

The Benefit

Üye
Bence şu tarihten önce beklemeyin, en erken şu tarihler arasında olabilir şeklinde bilgilendirme yapılabilirdi. Şart değil belli bir tarih vermeleri; fakat hiçbir bilgi verilmeyince dedikoduya da davetiye çıkıyor bir yerde.

braayn

braayn

Üye

karoların bukadar aralıkda olması daha hoş olmazmı ?

dakamon

dakamon

Üye

karoların bukadar aralıkda olması daha hoş olmazmı ?
Belki ilerde el atarlar ama çok yakın olması 1520 930 gibi telefonlarda sorun çıkartmaz fakat çözürlüğü düşük olan telefonlarda sıkıntı yaratır karoların o aradaki ayıran çizginin keskinliği çok kötü olur ve birleşikmiş hissi verebilir belki bu yüzden bu ayrım var bu kadar.

braayn

braayn

Üye
evet o aralığıda bir ayar getirseler mesela 3 kademe şeklinde
1.yakın ( şuanki hali)
2.yakın +
3.çok yakın :)
gibi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence ilk olarak
1-bildirim çubuğuna el atılmalı şuan sade üstte. 4 fonksiyonu kullanabiliyoruz onun çoğaltılması gerek
2-Facebook sisteme bağdaştırılmalı
3-kamerada sararma var o çözülmeli
4-ısınma sorunu düzelmeli
5-Facebook bildimleri bildirim çubuğuna gelmeli
6-cortana bütün ülkelere gelmeli
7-yan bölümdeki oyunlar kaldırılmalı ve oyunlar çabuk açılmalı

Daha bu sorunlar kabaca Microsoft'un iş zor şuan kutuları düşünmüyorlardır hatta :)

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bence ilk olarak
1-bildirim çubuğuna el atılmalı şuan sade üstte. 4 fonksiyonu kullanabiliyoruz onun çoğaltılması gerek

Daha bu sorunlar kabaca Microsoft'un iş zor şuan kutuları düşünmüyorlardır hatta :)

Facebook bildirimleri zaten bildirim çubuğuna geliyor ? :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bence ilk olarak

gdr 1 ile zaten kullanılan alan biraz daha büyüyordu 768 olan çözünülük 800 oluyordu özgür bey haber yapmıştı, 1 ve 6 gelmesini isterim ben 4 üde isterim tabiki ama tamamen ısınma sorununun kalkacağını düşünmediğim için onu söylemiyorum bile

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
gdr 1 ile zaten kullanılan alan biraz daha büyüyordu 768 olan çözünülük 800 oluyordu özgür bey haber yapmıştı, 1 ve 6 gelmesini isterim ben 4 üde isterim tabiki ama tamamen ısınma sorununun kalkacağını düşünmediğim için onu söylemiyorum bile

Mevcut cihazlar için değil.
Yeni gelecek cihazlarda 800x1280 de kullanılabilecek.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
800x1280 için güncelleme getirecekse, nokia daha bir sürü lumia serisi yapacak demek. (525, 530 gibi)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
800x1280 için güncelleme getirecekse, nokia daha bir sürü lumia serisi yapacak demek. (525, 530 gibi)

Sadece Nokia için değil bu imkan.
Büyüklü küçüklü, sisteme yeni giren firmalar da dahil olmak üzere bütün üreticiler için.
Bildiğiniz gibi özellikle Çin ve Hindistan bölgesinde alt ve orta seviye telefonlar çok tutuluyor.
Özellikle oralardaki üreticiler bu çözünürlüğe sıkça başvuracaklardır diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
PureFood

PureFood

Üye
Sadece Nokia için değil bu imkan.
Büyüklü küçüklü, sisteme yeni giren firmalar da dahil olmak üzere bütün üreticiler için.
Bildiğiniz gibi özellikle Çin ve Hindistan bölgesinde alt ve orta seviye telefonlar çok tutuluyor.
Özellikle oralardaki üreticiler bu çözünürlüğe sıkça başvuracaklardır diye tahmin ediyorum.
1280x800 genelde Android tabletlerin ve eski laptopların(benim hp compaq da böyle) favori çözünürlüğü diye biliyorum abi, cep telefonlarında da hiç görmedim, hep 1280x720 Hd, 480x800, 540x960 falan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Wp8.1 Update1 ile Müzik ve Videolar klasörü geliyor. By klasör, video,müzik,fm radyo ve Podcast’ler gibi uygulamaları içeriyor.

Ayrıca Lumia 630 gibi sanal navigasyon tuşlarına sahip cihazlarda bu tuşları kapatma seçeneği de geliyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve beats

Üst Alt