Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
aynen beta olanlara sanırım gdr1 ile birlikte verecekler

skynet

Üye
Resmi sürümü yükle ki cyan gelsin ondan sonra gdr1 gelsin diye tekrar beta ya geç of offff .D

trepcan

trepcan

Üye
wp 8.1 betada karşıaştığım sorunları şöyle bir yazayım bakalım kimler karşılaşmış

1.Kilit şifremi yazarken bazen tek karaktere basınca 3 karakter çıkıp yanlış şifre diyor

Beta çıktığından bu yana şifreli kullanıyorum telefonu. Bu tarz bir sorun ile hiç karşılaşmadım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beta çıktığından bu yana şifreli kullanıyorum telefonu. Bu tarz bir sorun ile hiç karşılaşmadım.

Bende 8,1 betayı yükleyeli wifi sınırlı diyor bağlanmıyor ara sıra

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
braayn

braayn

Üye
evet bir madde daha ekliyim
8.Wifi ağına bende de bazen sınırlı bazende güvenli diyor ve o arada data hattımdan kullanıyor hali hazıdaki wifie neden bağlanmaz sınırlı veya güvenli diyip kalır anlamış değilim .
neyse bunlar çözülebilecek hatalar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
evet bir madde daha ekliyim
8.Wifi ağına bende de bazen sınırlı bazende güvenli diyor ve o arada data hattımdan kullanıyor hali hazıdaki wifie neden bağlanmaz sınırlı veya güvenli diyip kalır anlamış değilim .
neyse bunlar çözülebilecek hatalar.

Evet sürekli olmuyor ama birkaç kez bana da denk geldi.
Bağlantıyı kaldırıp şifreyi girerek yeniden bağlanınca sorun kalkıyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
şu anda güncellemeleri kontrol edemiyoruz.(80072ee7)

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu cyanı almak için 8.0 a dönüp,sonra cyana güncellerken,8.1 betayla gelen kapsamlı yedeklemeyi geri yükleyebilirmiyiz acaba.
Varmı deneyen

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
wp 8.1 betada karşıaştığım sorunları şöyle bir yazayım bakalım kimler karşılaşmış

1.Kilit şifremi yazarken bazen tek karaktere basınca 3 karakter çıkıp yanlış şifre diyor
2.Glance ekranındaki saat ters dönüyor düzeltmek için reboot etmek gerekiyor
3.Bilgisayarlarda ekran kartı 4 Bit çözünürlüğe düştüğünde ekrandaki simgeler siyah beyaz kırmızı renk karışımına bulanmış hali oluyor tekrar olursa ekran görüntüsünü paylaşacağım 3-4 defa oldu ekran görüntüsü almamıştım.
4.geri Tuşuna bastığında arkada bir başlangıç ekranı daha çıkması sorunu bu sanırım bir çok kişinin başına geldi.
5.Kamera resim çekerken kaydediliyor süresi 8.0 blacke göre daha uzun süre bekletiyor.
6.facebook girip tekrar çıktıksan sonra geri tuşuna bastığında halen arkada durma sorunu
7.Ekran ışığı otomatikte olmamasına rağmen kendi kendine bir anda en yüksekteyken en düşük ışık konumuna düşmesi ekran üzerinden elimi geçirdiğimde tekrar yüksek ışığa geri dönüyor.

bu sorunların dışında şuanlık aklıma gelenler bunlar benzer sorunlarla karşılaşanlar olmuştur
İnan hiçbiri bende yok :) sanırım 7. madde güneş ışığında okunabilirliği arttırma olayı, yoksa otomatikte olmamasına rağmen değişmesine anlam veremedim.
Resmi sürümü yükle ki cyan gelsin ondan sonra gdr1 gelsin diye tekrar beta ya geç of offff .D
İşte tam da o yüzden preview sürümden 8.0 a geçmek istemiyorum. umarım en kısa zamanda betalar için de bir çare bulurlar

QuaLityDamage

Üye
1520 GEldi acaba 1320 ne zaman verirler ona göre 8.0 dönecem.

technocu1

Üye
Arkadaşlar daha önceki sayfalarda da belirtildi. Sorunlardan biride explorer ile Youtube'a girince video oynatırken explorer dan atıyor. Tabii bunu bazen yapıyor. Özellikle videoyu ileri yada geri alma yaparken oluyor.

• Beğen
Tepkiler: versino2

skynet

Üye
Belirli bir tarih verilmedi ancak 10 güne kadar çoğu model tamamlanmış olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam bu 10 gün içinde bizim üvey 620'yede gelirmi acaba ?
Genelde senin tahminler tutuyorda o yüzden sorayım dedim :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
versino2

versino2

Üye
Aynı sorun bendede var.Youtube bende de hatalı atıyor hep

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft'un büyük bir hata yaptığını düşünüyorum. Betayı sadece geliştiricilerin yüklemesi gerekirken çok basit bir şekilde herkes yükleyebiliyor. iOS'da da yüklenebiliyor ama biraz meşekkatli.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, ogzhnoTr ve 3 diğerleri

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoft'un büyük bir hata yaptığını düşünüyorum. Betayı sadece geliştiricilerin yüklemesi gerekirken çok basit bir şekilde herkes yükleyebiliyor. iOS'da da yüklenebiliyor ama biraz meşekkatli.
Her önüne gelen yüklüyor :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Gele gele bu modellere geldi. Bakalım devamı ne kadar sürecek.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
:)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fraps34

Üye
Benim en çok merak ettiğim wp 8 telefonların threshold wp9 a güncellenip güncellenmeyeceği , bu konuda ms den hiçbir açıklama yapılmadı. Wp7 den wp8 e geçişteki gibi umarım bir bahane bulmazlar. Yok işlemci kaldırmıyor , yok ram yetmedi yok 64bit yok kernel vs.. muhabbetlerine girerlerse artık kimse wp telefon almaz.

Asıl büyük yenilikleri wp9 a saklıyorlar , şuan ki gdr 1 gdr2 vs tarzı güncellemeleri kullanıcıları elde tutma hareketleri olarak görüyorum.Ve etkili olduğuda görülüyor , gdr1 ile gelecek birkaç basit özellik bile şu forumda kullanıcıları heyecanlandırmış telefonlarına bağlanmalarını sağlamış.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt