Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu an kullandığımız Preview sürümü ile dağıtılmakta olan sürüm arasında hiçbir fark yok arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi sürüm numarası bile aynı. (12397.895)
Preview kullananların tek eksiği Nokia'nın Cyan'ın getirdiği ufak tefek ses ve kamera düzenlemelerinin olmaması.

Açıkçası ben Cyan güncellemesini çok dert etmiyorum. Gözle görülür çok bir şey içermiyor.
Şu an kullandığımız Preview sürümü ise dağıtılan WP8.1'in ta kendisi, birebir aynısı.

WP8.1'i hiç yüklememiş olan ve hala WP8.0'ın eksiklikleriyle, zorluklarıyla boğuşanların sabırsızlıkları ve sitemleri haklı görülebilir.

Ama WP8.1 Preview kullananlar zaten verilecek özellikleri kullanıyorlar, gelse de bir şey değişmeyecek.
Sürüm numarası 12397 iken Cyan içeriğiyle birlikte 12400 olacak.
(Hiç yüklememiş olanlara, yani WP8.0'da olanlara ise WP8.1 ve Cyan 12397 ile geliyor)

Preview kullananlara önerim şu:
Bence Ağustos ayının 2. yarısında verilmesi beklenen GDR1'e odaklanalım.
Şimdilik "her gün ne gelmiş, niye gelmemiş" diye sitem edip, kendi kendimizi üzmektense günlük hayatın ve bayramın tadını çıkarmaya bakalım.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
GDR-1 resmi güncelleme Kasım-Aralık ayını bulur :) GDR-1 ile gelecek özelliklerin hepsi belli mi şu anda ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gelecek güncellemenin ön izleme sürümünden farkı yok diyorsunuz ama inanılmaz derecede batarya ve ısınma problemi çözülecek.

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur ve ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek güncellemenin ön izleme sürümünden farkı yok diyorsunuz ama inanılmaz derecede batarya ve ısınma problemi çözülecek.

Batarya ve ısınma konularında çok bir şey getirmiyor ki zaten :hmmm
O bir tarafa, bu tip sistem güncellemelerinden sonra batarya performansı genelde 1 hafta ya da 10 gün boyunca daha kötü oluyor yeniden düzene girene kadar.

Krnl386

Krnl386

Üye
Batarya ve ısınma konularında çok bir şey getirmiyor ki zaten :hmmm
O bir tarafa, bu tip sistem güncellemelerinden sonra batarya performansı genelde 1 hafta ya da 10 gün boyunca daha kötü oluyor yeniden düzene girene kadar.
Özgür hocam benim beklentim Batarya vallahi, bir işe yaramazsa güncelleme yandık.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür hocam benim beklentim Batarya vallahi, bir işe yaramazsa güncelleme yandık.

Umarım iyileştirme vardır ancak dediğim gibi gelse bile bunu ancak kullanmaya başladıktan 10-15 gün sonra ancak gözlemleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
pirenuri

pirenuri

Üye
Şu an kullandığımız Preview sürümü ile dağıtılmakta olan sürüm arasında hiçbir fark yok arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi sürüm numarası bile aynı. (12397.895)
Preview kullananların tek eksiği Nokia'nın Cyan'ın getirdiği ufak tefek ses ve kamera düzenlemelerinin olmaması.

Açıkçası ben Cyan güncellemesini çok dert etmiyorum. Gözle görülür çok bir şey içermiyor.
Şu an kullandığımız Preview sürümü ise dağıtılan WP8.1'in ta kendisi, birebir aynısı.

WP8.1'i hiç yüklememiş olan ve hala WP8.0'ın eksiklikleriyle, zorluklarıyla boğuşanların sabırsızlıkları ve sitemleri haklı görülebilir.

Ama WP8.1 Preview kullananlar zaten verilecek özellikleri kullanıyorlar, gelse de bir şey değişmeyecek.
Sürüm numarası 12397 iken Cyan içeriğiyle birlikte 12400 olacak.
(Hiç yüklememiş olanlara, yani WP8.0'da olanlara ise WP8.1 ve Cyan 12397 ile geliyor)

Preview kullananlara önerim şu:
Bence Ağustos ayının 2. yarısında verilmesi beklenen GDR1'e odaklanalım.
Şimdilik "her gün ne gelmiş, niye gelmemiş" diye sitem edip, kendi kendimizi üzmektense günlük hayatın ve bayramın tadını çıkarmaya bakalım.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Cyan da Preview e göre batarya iyileştirmesi var diye biliyorum aralarında hiç fark yok dedin de. Bu büyük bir fark bence

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Cyan da Preview e göre batarya iyileştirmesi var diye biliyorum aralarında hiç fark yok dedin de. Bu büyük bir fark bence

Bir üst mesajda da belirttiğim gibi, farkın büyük olup olmadığını ancak kullanmaya başladıktan belli bir süre sonra görebilirsiniz. Öyle yarı yarıya fark edecek gibi bir beklenti içine girmek hayalperestlik olur bana göre.

• Beğen
Tepkiler: byibo
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bir üst mesajda da belirttiğim gibi, farkın büyük olup olmadığını ancak kullanmaya başladıktan belli bir süre sonra görebilirsiniz. Öyle yarı yarıya fark edecek gibi bir beklenti içine girmek hayalperestlik olur bana göre.
Hocam tabi çok büyük bir beklentiye girmemek gerekli ama 1520leri çok vurdu bu Preview. Herhalde 1520 ve 1320lere bir ayar çekmişlerdir. 50 saat civarı olan kullanım sürem 30 saati zor görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Final sürümünü yükleyen arkadaşlar acaba bu diğer klasörünü bilgisayar üzerinden kontrol edilecek denmişti.Böyle birşey var mı yoksa söylenen bir çok şey gibi buda mı yalan oldu ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Final sürümünü yükleyen arkadaşlar acaba bu diğer klasörünü bilgisayar üzerinden kontrol edilecek denmişti.Böyle birşey var mı yoksa söylenen bir çok şey gibi buda mı yalan oldu ?
Hiç sanmıyorum.olsaydı bahsedilirdi,zaten MS salkımı gösterip sapını vermede pek maharetlidir.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve Tacettinn
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Hiç sanmıyorum.olsaydı bahsedilirdi,zaten MS salkımı gösterip sapını vermede pek maharetlidir.
Katılıyorum ne kadar windows phone kullanmayı sevsemde.Ön izleme sürümü yayınlacağı zaman biçok şey söyleniyordu ama hepsi yalan oldu.Bi kaç özelliği ilk bu 925 için yayınlandığı zaman sormuştum ama kimse pek sallamadı gelmediğini anladım.Neyse yapcak bişey yok

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Hocam tabi çok büyük bir beklentiye girmemek gerekli ama 1520leri çok vurdu bu Preview. Herhalde 1520 ve 1320lere bir ayar çekmişlerdir. 50 saat civarı olan kullanım sürem 30 saati zor görüyor.
İnşallah ya, 1320nin eski şarj süresini özledim vallahi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tacettinn

Tacettinn

Üye

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, Rock Ve Roll, roadrunner2635 ve 6 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Bu iyiydi

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ramazan bitti artık bayramlık ağzımı açabilirim ....sizin verdiğiniz guncellemeninde yaptığınız işinde gelmişini geçmişini...................

• Beğen
Tepkiler: dark_13, emz, skynet ve 3 diğerleri
Heimdalll

Heimdalll

Üye
ramazan bitti artık bayramlık ağzımı açabilirim ....sizin verdiğiniz guncellemeninde yaptığınız işinde gelmişini geçmişini...................
doğru söze ne denir, adamlar beceremeyip güncelleme yayınlıyorlar sonrada hatalı diye geri çekip düzeltmeye çalışıyorlar, sanki 3 günde yapılmış bir güncelleme, bu gidişle 8.1 betadan gdr 1 betaya direk geçiş yapıcaz

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
doğru söze ne denir, adamlar beceremeyip güncelleme yayınlıyorlar sonrada hatalı diye geri çekip düzeltmeye çalışıyorlar, sanki 3 günde yapılmış bir güncelleme, bu gidişle 8.1 betadan gdr 1 betaya direk geçiş yapıcaz
Biz ancak herşeyin betasını kullanırız microsoft bunu öğretti bize..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Beta dan betaya geçişi ilk biz yapıcaz. İşletim sistemleri tarihinde ilk herhalde

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
zaakaan

zaakaan

Üye
Artık gelse de yüklemem ben zaten şahsen :D GDR 1 Beta'yı bekleyeceğim :D

Üst Alt