Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Gına geldi beklemekten artık şu foruma. Microsoft Türkiye şurayı biraz okusa kullanıcılara acır bütün modellere eş zamanlı başlatır yeminle

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

fraps34

Üye
Arkaşlar elveda ben telefonu satıyorum bu microsoftan bir cacık olmaz. Eğer wp9 da arayuz geliştirilirse ,sistem adam olursa ve mağaza gelişirse geri dönebilirim. Oturupta mikisoftun keyfini bekleyecek değilim .

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, Esendağlı, kaygisiz43 ve 1 kişi daha
TurboCall

TurboCall

Üye
Arkaşlar elveda ben telefonu satıyorum bu microsoftan bir cacık olmaz. Eğer wp9 da arayuz geliştirilirse ,sistem adam olursa ve mağaza gelişirse geri dönebilirim. Oturupta mikisoftun keyfini bekleyecek değilim .
Ben forumun oldukça aktif üyesiydim, daha önc bunu söyleyen kişilerin hepsi sadece söylemekle yetindi

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
pirenuri

pirenuri

Üye
Msnin güncellemeyi geç vermesinden çok bunun normal bir şey olduğunu düşünenler sinirimi bozuyor

• Beğen
Tepkiler: dark_13, The Benefit ve Akhtoher
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güncelleme harici muhabbet yapmayalım lütfen arkadaşlar. Ben ve diğer arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı diye konuya bakıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: emz, dark_13 ve Rock Ve Roll
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Güncelleme harici muhabbet yapmayalım lütfen arkadaşlar. Ben ve diğer arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı diye konuya bakıyoruz.
Yanlış anlamayın ama daha çok uzun bir süre bakarsınız bence.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yanlış anlamayın ama daha çok uzun bir süre bakarsınız bence.
Tabii olabilir fakat Microsoft bize 27 Temmuz'da herkese güncelleme gelecek gibi bir söz vermedi. Böyle bir şey olsa haklı olunabilirdi. Herkes bir tarih ortaya attı ve günden güne o tarihe inanılmaya başlandı. Zaten çoğu kişi Ön İzleme sürümünü kullanıyor. Gelince beklediğimiz bu muydu denileceğini de biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, alasulumurat, 4MaGuS ve 1 kişi daha
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 925 için tekrar ne zaman aktif olur güncelleme bir bilgi varmı ben cyan güncellemesi yapamadım

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Tabii olabilir fakat Microsoft bize 27 Temmuz'da herkese güncelleme gelecek gibi bir söz vermedi. Böyle bir şey olsa haklı olunabilirdi. Herkes bir tarih ortaya attı ve günden güne o tarihe inanılmaya başlandı. Zaten çoğu kişi Ön İzleme sürümünü kullanıyor. Gelince beklediğimiz bu muydu denileceğini de biliyorum :)
Microsoft tarih vermeyince insanlar haklı olarak güvenilir kaynaklara bakıyor onlarda yanıldığı zaman ortalık böyle mahşer alanı gibi karman çorman oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia 925 için tekrar ne zaman aktif olur güncelleme bir bilgi varmı ben cyan güncellemesi yapamadım
Cyan güncellemesinin tekrardan ne zaman yayınlanacağı belli değil,Microsoft yaz ayları dedi,mesela güncelleme pazartesi de gelebilir ağustos ayının sonundada gelebilir şu anda belli değil,ağustos sonuna kadar gelcek

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Amberdeki kamera performansını istiyorum abi başka bir şey değil.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Amber öncesi çok daha iyiydi. Off be o günleri düşündükçe ağlayasım geliyor. Şarj süresi çok iyidi ısınma daha azdı..

• Beğen
Tepkiler: kerim5534 ve skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kullandığımız Preview sürümü ile dağıtılmakta olan sürüm arasında hiçbir fark yok arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi sürüm numarası bile aynı. (12397.895)
Preview kullananların tek eksiği Nokia'nın Cyan'ın getirdiği ufak tefek ses ve kamera düzenlemelerinin olmaması.

Açıkçası ben Cyan güncellemesini çok dert etmiyorum. Gözle görülür çok bir şey içermiyor.
Şu an kullandığımız Preview sürümü ise dağıtılan WP8.1'in ta kendisi, birebir aynısı.

WP8.1'i hiç yüklememiş olan ve hala WP8.0'ın eksiklikleriyle, zorluklarıyla boğuşanların sabırsızlıkları ve sitemleri haklı görülebilir.

Ama WP8.1 Preview kullananlar zaten verilecek özellikleri kullanıyorlar, gelse de bir şey değişmeyecek.
Sürüm numarası 12397 iken Cyan içeriğiyle birlikte 12400 olacak.
(Hiç yüklememiş olanlara, yani WP8.0'da olanlara ise WP8.1 ve Cyan 12397 ile geliyor)

Preview kullananlara önerim şu:
Bence Ağustos ayının 2. yarısında verilmesi beklenen GDR1'e odaklanalım.
Şimdilik "her gün ne gelmiş, niye gelmemiş" diye sitem edip, kendi kendimizi üzmektense günlük hayatın ve bayramın tadını çıkarmaya bakalım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, alasulumurat, YasirTaHazal ve 6 diğerleri
osmanmert94

osmanmert94

Üye
@kesasd güncellemeyi yayınlayacak ama küçük bir sorunla uğraşıyor.
Onu halletmeden yayınlamak istemiyor. Normalde güncelleme hazır.
Sorunun çözümünü araştırıyor.
O da hallolunca güncelleme hemen mağazaya gönderilecektir.
Zaten kendisi de buradan bizi bilgilendirecektir.
Peki hangi güncelleme ile sisteme gömülü hale gelir?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu an kullandığımız Preview sürümü ile dağıtılmakta olan sürüm arasında hiçbir fark yok arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi sürüm numarası bile aynı. (12397.895)
Preview kullananların tek eksiği Nokia'nın Cyan'ın getirdiği ufak tefek ses ve kamera düzenlemelerinin olmaması.

Açıkçası ben Cyan güncellemesini çok dert etmiyorum. Gözle görülür çok bir şey içermiyor.
Şu an kullandığımız Preview sürümü ise dağıtılan WP8.1'in ta kendisi, birebir aynısı.

WP8.1'i hiç yüklememiş olan ve hala WP8.0'ın eksiklikleriyle, zorluklarıyla boğuşanların sabırsızlıkları ve sitemleri haklı görülebilir.

Ama WP8.1 Preview kullananlar zaten verilecek özellikleri kullanıyorlar, gelse de bir şey değişmeyecek.
Sürüm numarası 12397 iken Cyan içeriğiyle birlikte 12400 olacak.
(Hiç yüklememiş olanlara, yani WP8.0'da olanlara ise WP8.1 ve Cyan 12397 ile geliyor)

Preview kullananlara önerim şu:
Bence Ağustos ayının 2. yarısında verilmesi beklenen GDR1'e odaklanalım.
Şimdilik "her gün ne gelmiş, niye gelmemiş" diye sitem edip, kendi kendimizi üzmektense günlük hayatın ve bayramın tadını çıkarmaya bakalım.

Ağustosun 2. yarısında Win8.1 için gdr1 gelicek denildi, aynı tarihte wp8.1 gdr1 betadamı gelicek bununla ilgili kesin bir bilgi varmı acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ağustosun 2. yarısında Win8.1 için gdr1 gelicek denildi, aynı tarihte wp8.1 gdr1 betadamı gelicek bununla ilgili kesin bir bilgi varmı acaba

Evet, muhtemelen önce preview sürümünü yayınlarlar. :hmmm
Henüz resmi ve kesin bir bilgi yok.

Üst Alt