S4 Mini Orjinal Rom Yükleme [Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
dostum cihazım paralel ithalat. malum şuan 4.4.2 yok cm11 ve carbon romlar yükledim ancak begenmedim verdiğin linklerden stock roma dönmeye çalışyorum ancak samsung yazısında takılı kaldı yazı parlayıp sönüyor. nasıl düzeltirim. cihazın kitapçıkları arapça vs saatlerdir uğraşıyorum bunun için. eskiden uluslararası stocklar olurdu onlardan yok mu acaba?
Recovery den wipe data-wipe cache :ah

bilal72

bilal72

Üye
O zaman geçmiş olsun[emoji6]

_brain_

Üye
bu ırak malı telefon içinde geçerli mi

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
nerenin malı olduğu önemli değil yeter ki i9190 olsun yeter

• Beğen
Tepkiler: _brain_
onuc0bir

onuc0bir

Üye
Ben 4.4.2 rusya versiyonunu yükledim.i9190

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 Türkiye versiyonu çıkınca paylaşırım .

onuc0bir

onuc0bir

Üye
Farkı neki rusya olunca yada türkiye olunca. Teli türkçeye aldım. Herşey normal.

by-pegasus

Üye
Farkı neki rusya olunca yada türkiye olunca. Teli türkçeye aldım. Herşey normal.

Fark yok
Ama baska bi guncelleme gelirse
Ilk rusyaya cikar (duydum ne kadar dogru bilmem)
Bu yuzden rusya romlari genellikle iyi oluyor
Ama sistem konusunda hic fark yok

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
onuc0bir

onuc0bir

Üye
Ya ben cihazı ukraynadan aldım. Birader türkiyeden s4 mini aldı. Gelince rusya versiyonunu biraderede yükledim. Telefonun şarz gidişi arttı. Süper hızlandı falan dedi. 8 gb hafıza kartında zorlanıyodu. Şuan canavar gibi diyo. Yani rusya sürümü iyi gerçektende.

by-pegasus

Üye
Ya ben cihazı ukraynadan aldım. Birader türkiyeden s4 mini aldı. Gelince rusya versiyonunu biraderede yükledim. Telefonun şarz gidişi arttı. Süper hızlandı falan dedi. 8 gb hafıza kartında zorlanıyodu. Şuan canavar gibi diyo. Yani rusya sürümü iyi gerçektende.

Rusya oyle olabilir de. Türkiye guncellemesi gelsin bi ona bakalim nasil ama arasinda fark yoktur

onuc0bir

onuc0bir

Üye
Tr sürümü hâlâ gelmedi galiba.

ByBobi

Üye
saolasın

dost55

Üye
telefonu rootladıktan sonra silmiş olduğum gömülü programlar,telefona orjinal rom yükledikten sonra tekrar muhtemelen geri yüklenecek.gömülü gelen programlardan kurtulmanın bir yolu varmı dır?

ysf3404

Üye
ben I9190 kullanıyorum kitkat rusya yaptım şimdi odinde hata veriyor .ne yapabilirim

sado57t

Üye
Merhaba cm 12 yüklüydü tekrar orjinal yazılım yklmeke istedim samsung yazısında kalıyordud cwm modda wipe data / cache yapınca hata veriyor ne yapmam lazım yardım edermısınız telefonsuz kaldım.

Koçaş

Üye
Ellerinize sağlık kardeşim. 3 gündür telefonum kullanılmaz durumdaydı. Burada paylaşılanları aynen uyguladım ve telefonum süper oldu. (S4 Mini).

• Beğen
Tepkiler: Mhmmd Ali

Üst Alt