S4 Mini Orjinal Rom Yükleme [Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini Orjinal Rom Yükleme [Resimli Anlatım]
Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9190 ) Orjinal Rom Yükleme
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere Galaxy S4 Mini'ye nasıl orjinal rom atılacağını resimli olarak anlatacağım.

↓Gerekli Programlar↓

ODİN v1.8 :
Galaxy S4 Mini Orjinal Rom :

Odini Açın
[TBODY] [/TBODY]
Telefonumuzu Download Mod u (Vol- , Home , Power) tuşlarını Kullanarak açalım.Soldaki resim görününce USB ile Pc ye bağlayalı. Sonra Yukarı Tuşa Basalım ve sağ taraftaki resim görünecek.
[TBODY] [/TBODY]

Telefonu Pc ye Bağlayınca Odin Böyle OLacak

[TBODY] [/TBODY]
"TUR-I9190XXUBNA1-20140225105511.zip" a sağ tıklayıp klasöre çıkar diyelim. Sonra PDA tıklayım orjinal rom dosyasını seçelim ve start tuşuna basalım.
[TBODY] [/TBODY]

Aşağıdaki Resmi Görünce İşlem Bitmiş Demektir ↓
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Koçaş, ErSin9006, ByBobi ve 3 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Mhmmd Ali
-Android

-Android

Üye
Çok Güzel Anlatmışsın Kardeş

• Beğen
Tepkiler: Mhmmd Ali

alemci06tr

Üye
hocam ben cm11 yuklemsımtm ama bazı nedenlerden memnun kalmadım ve orjınal rom yukleyecegım yukleıdm fakat tel acılmıyor ne yapabılrım...

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
cwm mod a girip wipe data / cache yapıp tekrar deneyin

yek2619

Üye
selamün aleyküm arkadaşlar arabistandan sıfır orjinal samsung s3 mini aldım bu telefona nasıl imeil atabilirim internette çok araştırdım çin veya replikalar için anlatımlar yapılmış yardımcı olursanız sevinirim .

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
selamün aleyküm arkadaşlar arabistandan sıfır orjinal samsung s3 mini aldım bu telefona nasıl imeil atabilirim internette çok araştırdım çin veya replikalar için anlatımlar yapılmış yardımcı olursanız sevinirim .
telefoncuya götür 10 tl ye imeil attır.

yek2619

Üye
peki saol kardeş bir sorumdaha olacak mesala telefona imeil atıldıktan belli bir süre sonra virüs girdi diyelim teli fabrika ayarlarına dönderdiğimizde imeil silinirmi öyle birşey duymuştum

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
peki saol kardeş bir sorumdaha olacak mesala telefona imeil atıldıktan belli bir süre sonra virüs girdi diyelim teli fabrika ayarlarına dönderdiğimizde imeil silinirmi öyle birşey duymuştum
yok silinmez.imeil attırdıktan sonra imeil kaydetme uygulaması var onu kullan. bir şey olduğunda geri yüklersin.

yek2619

Üye
uygulamanın ismini biliyormusun ??

Susqun02

Susqun02

Üye
Linkler hatalı dostum.

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
teşekkürler cihaz rootlu kitkat çıksında odin ile yüklerim bi sıfırlamam lazım zaten

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:tşk:

relax_1_8

relax_1_8

Üye
:rica:.benim telde romlu. rom eskidi. dört gözle kitkatı bekliyorum.

:rica:
dostum cihazım paralel ithalat. malum şuan 4.4.2 yok cm11 ve carbon romlar yükledim ancak begenmedim verdiğin linklerden stock roma dönmeye çalışyorum ancak samsung yazısında takılı kaldı yazı parlayıp sönüyor. nasıl düzeltirim. cihazın kitapçıkları arapça vs saatlerdir uğraşıyorum bunun için. eskiden uluslararası stocklar olurdu onlardan yok mu acaba?

bilal72

bilal72

Üye
dostum cihazım paralel ithalat. malum şuan 4.4.2 yok cm11 ve carbon romlar yükledim ancak begenmedim verdiğin linklerden stock roma dönmeye çalışyorum ancak samsung yazısında takılı kaldı yazı parlayıp sönüyor. nasıl düzeltirim. cihazın kitapçıkları arapça vs saatlerdir uğraşıyorum bunun için. eskiden uluslararası stocklar olurdu onlardan yok mu acaba?

Telefonun i9190 mı yoksa i9195 mi?

Üst Alt