Galaxy S4 Mini İ9190 S4 Mini KitKat Türkiye Stock Orjinal Rom Yükleme [Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini KitKat Türkiye Stock Orjinal Rom Yükleme [Resimli Anlatım]
Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9190 ) Türkiye Kitkat Orjinal Rom Yükleme

Uzun zamandır beklediğimiz Türkiye Kitkat Rom 16 Haziranda 2015 yayımlanarak bizimle buluştu. Sizlere bu konuda telefonumuza odin yardımıyla nasıl Türkiye Kitkat rom atılacağını göstereceğim. Forumda aramalar yaptım ama resimli anlatım olarak bulamadım. Forumda Sadece indirme linki bulunuyordu. Burada Belirteceğim adımları eksiksiz yerine getirirseniz hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. İlk önce verdiğim linkteki dosyaları indirin.

↓Gerekli Dosyalar↓

ODİN v1.8 :

Galaxy S4 Mini Türkiye Kitkat Orjinal Rom :

Adım1: indirdiğiniz "odin3 v1.8.zip" dosyası içindeki "odin3 v1.8.exe" dosyasını açın. Ve aşağıda belirttiğim kırmızı alanları işaretleyin.​
[TBODY] [/TBODY]

Adım2: Bu bölümde ise telefona format atacaksınız. Bu format isteğe bağlıdır. Format atmasanızda olur. Ama Sizin yapmanızı öneriyorum. (Vol+) (Home) (Power) tuşlarına basarak bu moda girin ve oklarla gösterdiğim yerlere tıklayarak işlemleri gerçekleştirin​
[TBODY] [/TBODY]

Adım3: Telefonu kapattıktan sonra (Vol-) (Home) (Power) tuşlarına aynı anda basarak download modu açalım. Sol taraftaki resim gözüktüğünde telefonu pc ye usb ile bağlayalım. Ardından (Vol+) tuşuna basalım ve sağ taraftaki resim açılacak.​
[TBODY] [/TBODY]

Adım4: Telefonu usb ile bağladığımızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi belirttiğim yerde yazı çıkacak. Eğer o yer belirmiyorsa telefonu açın ve ayarlar>geliştirici seçenekler>usb hata ayıklayıcı tuşunu tikleyin ve aynı adımları tekrar yapın.​
[TBODY] [/TBODY]

Adım5: İndirdiğiniz "I9190XXUCOD2_I9190OJVCOD2_TUR.zip" dosyasını zipten çıkartın. Ardından "PDA" kısmından "I9190XXUCOD2_I9190OJVCOD2_I9190XXUCOD2_HOME.tar.md5" dosyasını seçin. Ve "Start" tuşuna basarak romu yüklemeye başlayın.​
[TBODY] [/TBODY]

Adım6: Burada "PASS!" yazısını gördüğünüzde işlem başarıyla gerçekleştiğini belirtmiş olacaktır.​
[TBODY] [/TBODY]

:maxicep:Başarılar Dilerim.
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:

Üst Alt