Bugün Mutluyum..! Kendime Yeni Ciciler Aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün Mutluyum..! Kendime Yeni Ciciler Aldım :)
Bu sabah uyandım işe gitmek istemedim ve işten ayrıldım. :)

Cebimdeki parayla benettona gittim bir sweet-shirt ve eşofman aldım, arkasından çıktım beğendiğim converse ayakkabıyı aldım. Kardeşime soru bankası, bilgisayarıma kulaklık derken alışveriş yaparak geçirdim günümü.

Uzun zaman sonra kendimi böyle huzurlu ve mutlu hissettim. Paylaşmak istedim sizinle :)

Altun.

Altun.

Üye
neden ayrıldın ahmet işten. heralde biriktirdin paraları çalışa çalışa sonrada tek seferde harcadın? :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha paramı almadım iş yerinden. 6 gün çalıştım zaten 150 civarında para alıcam. Ama bugün toplam 250 YTL civarı alışveriş yaptım. :)

İçim rahat ama en azından mutluyum, para biriktiremiyorum hoşuma gideni alıyorum. Böylesi daha iyi bence. :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aldıklarımı giydim, kulaklığımı taktım. Çok sevdiğim bir parçayı dinliyorum sigaram ve vodkam eşliğinde.

Çok mutluyum bugün ya. :)

mservank

mservank

Üye
Sen mutlu olduysan iyi doğru olanı yapmışsın o zaman.
Yeni cicilerin hayırlı olsun.:)

canturgay

canturgay

Üye
iyi üzerinde eskisin kardeş cicilerin :)
işten ayrılıp da sevindiğine göre pek sevdiğin bi yer değilmiş :) herhalde

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında buraya yazmamışım şimdi farkediyorum. 8 aydır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım, eski okulumdan bir kız arkadaşımla karşılaştım, bu şekilde 2-3 eski dostu da görünce mutluluğum arttı.

Ayrıca dinlediğim parça ;)

neslein

neslein

Üye
güle güle giy cicilerini alışverişi bende cok sewerim ama o kadar harcayacak param yok ki benim :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O kadar paraya gerek yok. 2 ay önce 120 YTL yapan şeyleri benettondan 60 Liraya. 6 aydır gördüğüm ama 139 YTL olmasından dolayı alamadığım ayakkabıyı 59 Liraya aldım.

Bir nevi indirimden yararlanmak. :oke:

keremerson

keremerson

Üye
Benim kafadan van :oke:

omayra

Üye
yeni cicilerini iyi günlerde kullan. Ben de alışveriş yapınca çok mutlu oluyorum, ille de pahalı şeylere gerek yok :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni cicilerini iyi günlerde kullan. Ben de alışveriş yapınca çok mutlu oluyorum, ille de pahalı şeylere gerek yok :oke:

Sağolasın ablacık. Mutluyum bugün ya. Rahat huzulu geçti, işten ayrıldım, evimde rahatım, okul başlamadı. Sevgili derdi yok. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Chona 30 ocaktan bu yana yok sevgili. Ama onsuzda hayatın mutlu olabileceğini farkettim bugün. Ondan öncede yaşıyordum onsuzda çok mutlu yaşayabilirim.

Kendine güvenme konusunda bir yazı okudum dün gece çok etkisi oldu sağolsun yazanlar. :oke:

Altun.

Altun.

Üye
ahmet o yazıyı forumada as da üyelerimizde faydalansın. damar a bağlayan çok arkadaşım var.

ama şu bir gerekki insan doğarken yalnız doğuyor ölürkende 3 metrekarelik bi yere gene tek başına girecek. kendi gücünün farkına varman çok güzel. umarım daha da mutlu olursun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...