İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Şu uygulama guncellemelerinde güncellenen boyut kadar güncelleme gelecek deniyordu fakat oyle bir şey yok :/ hala uygulamayı tekrar indirip kuruyor. Asphalta güncelleme geliyor 900mb yer aç aç bir hal oluyoruz. Buna bir çözüm bulunmalı

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Beyler birşey soracağım ilk defa whatsapp tan ses kaydı yollayayım dedim bulamadım nasıl yapıldığını bilen var mı yoksa böyle bir özellik bizde yok mu ?

serinaga

serinaga

Üye
Beyler birşey soracağım ilk defa whatsapp tan ses kaydı yollayayım dedim bulamadım nasıl yapıldığını bilen var mı yoksa böyle bir özellik bizde yok mu ?

Yazı yazdığımız satırın hemen yanındaki mikrofon butonuna bas ve bib sesini duyunca başla, konuşman bitinceye kadar basılı tut. Konuşma bitince butonu bıraktığında ses kaydı otomatik gönderilir, ayrıca kendin de dinleyebilirsin oluşturduğun ses kaydını ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Yazı yazdığımız satırın hemen yanındaki mikrofon butonuna bas ve bib sesini duyunca başla, konuşman bitinceye kadar basılı tut. Konuşma bitince butonu bıraktığında ses kaydı otomatik gönderilir, ayrıca kendin de dinleyebilirsin oluşturduğun ses kaydını ...

Geçmişten Gönderildi ...
Çok teşekkür ederim. Baya dikkatsizmişim :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ayrıca ses kaydın sırasında diyelim kekeledin ve sesi göndermek istemiyorsun bu seferde parmağını çekmeden sağa doğru ekran sonuna kadar sürükleyip bırak. Kayıt gönderimi iptal edilir.

• Beğen
Tepkiler: skynet, serinaga, mtoyanik ve 1 kişi daha
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar ücretsiz FLAC player'a ihtiyacım var telefondaki dosyaları oynatabilmek için.

"FLAC player" sadece skydrive'a bağlanıyor, "LIGHT" uygulaması 15 gün izin veriyor, MoliPlayer PRO da yine ücretli.

Yorumlarınızı bekliyorum.

serinaga

serinaga

Üye
Sahi yahu şu moliplayer fiyatı düşmedi gitti, yarı fiyata inse hemen alacağım ...

Geçmişten Gönderildi ...

br1903

br1903

Üye
beyler bugun lumıa 920 ekranı yaptırdım ama bana telefoncu ekranın yapılmasına ragmen acılmadıgını soyledı ayrıca dayım oluyo yanı bana yalan soylemez bı parca gelcek dedı pazartesi ekran catlaktı bı oylece 20 gun kullanmısıtım sımdı ben yapılmazsa salı guunu servıse versem kabul ederlermı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler bugun lumıa 920 ekranı yaptırdım ama bana telefoncu ekranın yapılmasına ragmen acılmadıgını soyledı ayrıca dayım oluyo yanı bana yalan soylemez bı parca gelcek dedı pazartesi ekran catlaktı bı oylece 20 gun kullanmısıtım sımdı ben yapılmazsa salı guunu servıse versem kabul ederlermı ?
920 hiç açmadım ama, genelde leptoplarda da falanda vidalardan anlıyorlar açıldığını falan, bun vidalara metal bir şey değdirdiğin zaman rengi değişiyor benimkiler beyaz mesela leptobun, telefonunkilerde böyle olacagını düşünüyorum eğer öyle belirgin bir şey yoksa rahat olun kolay kolay anlamazlar diye düşünüyorum ben

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler benim 925in kasa birlesim yerleri kamera cercevesi vs cok toz tutmaya basladi. Hani ugrasilsa temizlenirde kim ugrasacak : )

Telefondaki vidalar cok ufak ve islem yapmak baya zor o yuzden tornavida degdigi anda deforme oluyor ve eziliyor anlarlar yani ama iyi niyetlisine denk gelirsen ses etmez. Bu arada buyuk ihtimal ekrani telefondan ayirirken baglantilardan birini koparmislardir o yuzden acilmiyordur. Telefoncular lumialara biraz yabanci dikkatli olmak lazim

NedenLan

Üye
önümüzdeki ay lumia 920 alayım diyorum ne dersiniz betler 1 yıldır gmd kullanıyorum sıkıntım yok ama android sıktı artık başka bişeyler denemek istiyorum

leeshore

leeshore

Üye
lumia 1320 aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu vardı. Servis şarj flex soketini değiştirmiş. Bu parça bu tür sorunlara neden olabilir mi ??

hookword

hookword

Üye
lumia 1320 aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu vardı. Servis şarj flex soketini değiştirmiş. Bu parça bu tür sorunlara neden olabilir mi ??

Neticede usb girişi de aynı yer olduğu için herhangi bir temasta ısınma yapar.

leeshore

leeshore

Üye
Neticede usb girişi de aynı yer olduğu için herhangi bir temasta ısınma yapar.
Evet ama şarja takılı olmadığında ya da pc ye bağlamadığımda da sorun oluyordu. Bu yüzden pek anlam veremedim.

beats

beats

Üye
Eğer flex erimişse kısa devre yapıyor olabilir, flex de bataryaya bağlı olduğundan kısa devre ile aşırı ısınıyordur onun ısınması da devre elemanlarını etkilediği için böyle yapıyor olabilir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eğer flex erimişse kısa devre yapıyor olabilir, flex de bataryaya bağlı olduğundan kısa devre ile aşırı ısınıyordur onun ısınması da devre elemanlarını etkilediği için böyle yapıyor olabilir.
920de böyle bir haber vardı site ismi vermiyeyimde alt soket kısmı yanmıştı ve etrafı baya bir açılmıştı site ingilizce olduğu için pek anlamamıştım ancak sorun aynı olabilir

Son düzenleme:
leeshore

leeshore

Üye
Söyledikleriniz mantıklı aslında. İlk servise gönderdiğimde sorunu bulamamışlardı. Tekrar yolladığımda fllex değiştirildi dediler.

Cihaz henüz 4 aylık. Umarım artık sıkıntı çıkarmaz.

beats

beats

Üye
Microsoft, elinden gelse satılmış olan cihazlardaki Nokia yazılarını dahi silecek. :) Tahminlere göre ismi Nokia ile başlayan uygulamalardan bazılarında Nokia adını silecek bazılarında ise yerine Lumia yazacak, örnek olarak Lumia Kamera, Sinemagraf vs. gibi.

hookword

hookword

Üye
Söyledikleriniz mantıklı aslında. İlk servise gönderdiğimde sorunu bulamamışlardı. Tekrar yolladığımda fllex değiştirildi dediler.

Cihaz henüz 4 aylık. Umarım artık sıkıntı çıkarmaz.

Şarj kablonuzu Bi kontrol edin, şarjda iken veya kablo takarken soketi zorlamayın ve de telefonun soketine özellikle elektriği iletecek şeylerin girmemesine dikkat edin. Sadece metaller değil kurşun kalem kalıntıları bile buna sebep olabilir. Umarım bundan sonra sorunsuz kullanırsınız. İyi forumlar.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar lumia 620 satıyorum yanında 3 tane kapakla birlikte isteyen bana ulaşabilir. Telefonu bayan kullanmıştır :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

Üst Alt