Beyler birşey soracağım ilk defa whatsapp tan ses kaydı yollayayım dedim bulamadım nasıl yapıldığını bilen var mı yoksa böyle bir özellik bizde yok mu ?
Çok teşekkür ederim. Baya dikkatsizmişimYazı yazdığımız satırın hemen yanındaki mikrofon butonuna bas ve bib sesini duyunca başla, konuşman bitinceye kadar basılı tut. Konuşma bitince butonu bıraktığında ses kaydı otomatik gönderilir, ayrıca kendin de dinleyebilirsin oluşturduğun ses kaydını ...
Geçmişten Gönderildi ...

920 hiç açmadım ama, genelde leptoplarda da falanda vidalardan anlıyorlar açıldığını falan, bun vidalara metal bir şey değdirdiğin zaman rengi değişiyor benimkiler beyaz mesela leptobun, telefonunkilerde böyle olacagını düşünüyorum eğer öyle belirgin bir şey yoksa rahat olun kolay kolay anlamazlar diye düşünüyorum benbeyler bugun lumıa 920 ekranı yaptırdım ama bana telefoncu ekranın yapılmasına ragmen acılmadıgını soyledı ayrıca dayım oluyo yanı bana yalan soylemez bı parca gelcek dedı pazartesi ekran catlaktı bı oylece 20 gun kullanmısıtım sımdı ben yapılmazsa salı guunu servıse versem kabul ederlermı ?
beyler bugun lumıa 920 ekranı yaptırdım ama bana telefoncu ekranın yapılmasına ragmen acılmadıgını soyledı ayrıca dayım oluyo yanı bana yalan soylemez bı parca gelcek dedı pazartesi ekran catlaktı bı oylece 20 gun kullanmısıtım sımdı ben yapılmazsa salı guunu servıse versem kabul ederlermı ?
lumia 1320 aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu vardı. Servis şarj flex soketini değiştirmiş. Bu parça bu tür sorunlara neden olabilir mi ??
Evet ama şarja takılı olmadığında ya da pc ye bağlamadığımda da sorun oluyordu. Bu yüzden pek anlam veremedim.Neticede usb girişi de aynı yer olduğu için herhangi bir temasta ısınma yapar.
Eğer flex erimişse kısa devre yapıyor olabilir, flex de bataryaya bağlı olduğundan kısa devre ile aşırı ısınıyordur onun ısınması da devre elemanlarını etkilediği için böyle yapıyor olabilir.lumia 1320 aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu vardı. Servis şarj flex soketini değiştirmiş. Bu parça bu tür sorunlara neden olabilir mi ??
920de böyle bir haber vardı site ismi vermiyeyimde alt soket kısmı yanmıştı ve etrafı baya bir açılmıştı site ingilizce olduğu için pek anlamamıştım ancak sorun aynı olabilirEğer flex erimişse kısa devre yapıyor olabilir, flex de bataryaya bağlı olduğundan kısa devre ile aşırı ısınıyordur onun ısınması da devre elemanlarını etkilediği için böyle yapıyor olabilir.
Söyledikleriniz mantıklı aslında. İlk servise gönderdiğimde sorunu bulamamışlardı. Tekrar yolladığımda fllex değiştirildi dediler.
Cihaz henüz 4 aylık. Umarım artık sıkıntı çıkarmaz.
