Nasıl yanı soruyu ilk bilenmı alıyor puan Eğer öyleyse yandı gülüm keten helva yani :bilmm
___kaptan___ Üye phasan' Alıntı: Nasıl yanı soruyu ilk bilenmı alıyor puan Genişletmek için tıkla ... Eğer öyleyse yandı gülüm keten helva yani
phasan' Alıntı: Nasıl yanı soruyu ilk bilenmı alıyor puan Genişletmek için tıkla ... Eğer öyleyse yandı gülüm keten helva yani
___kaptan___ Üye phasan' Alıntı: Ozaman ben yada kaptan daha sanslı Genişletmek için tıkla ... Aynen ama ilk cevap verenin puan alması sıkıntılı gibi!
phasan' Alıntı: Ozaman ben yada kaptan daha sanslı Genişletmek için tıkla ... Aynen ama ilk cevap verenin puan alması sıkıntılı gibi!
ByKatre Üye phasan' Alıntı: Zaten ılk bilen kazanıyormuş yarısmayı Genişletmek için tıkla ... öyleede yine aktif oluruz falan böyle olmdı ya
phasan' Alıntı: Zaten ılk bilen kazanıyormuş yarısmayı Genişletmek için tıkla ... öyleede yine aktif oluruz falan böyle olmdı ya
phasan Üye ByKatre' Alıntı: öyleede yine aktif oluruz falan böyle olmdı ya Genişletmek için tıkla ... Benım dedıgım saat herkese uyardı 19.45 ama yapmadı arkadas
ByKatre' Alıntı: öyleede yine aktif oluruz falan böyle olmdı ya Genişletmek için tıkla ... Benım dedıgım saat herkese uyardı 19.45 ama yapmadı arkadas
ByKatre Üye ___kaptan___' Alıntı: Ya da bilen herkes puan alacak ki yarışmaya heyecan gelsin Genişletmek için tıkla ... öylde ilk bilenin cevabınıda yapıştırabilirler daha sonra cevaplayanlar phasan' Alıntı: Benım dedıgım saat herkese uyardı 19.45 ama yapmadı arkadas Genişletmek için tıkla ... çok iyi olurdu yaw daha uyuyordum bi kalktım Bismillah 4. Soru
___kaptan___' Alıntı: Ya da bilen herkes puan alacak ki yarışmaya heyecan gelsin Genişletmek için tıkla ... öylde ilk bilenin cevabınıda yapıştırabilirler daha sonra cevaplayanlar phasan' Alıntı: Benım dedıgım saat herkese uyardı 19.45 ama yapmadı arkadas Genişletmek için tıkla ... çok iyi olurdu yaw daha uyuyordum bi kalktım Bismillah 4. Soru
___kaptan___ Üye ByKatre' Alıntı: öylde ilk bilenin cevabınıda yapıştırabilirler daha sonra cevaplayanlar çok iyi olurdu yaw daha uyuyordum bi kalktım Bismillah 4. Soru Genişletmek için tıkla ... yarışmayı düzenleyen arkadaşta en az 3 yada 4 cevap gelmeden doğru cevabı söylemesin o zaman mantıklı yani
ByKatre' Alıntı: öylde ilk bilenin cevabınıda yapıştırabilirler daha sonra cevaplayanlar çok iyi olurdu yaw daha uyuyordum bi kalktım Bismillah 4. Soru Genişletmek için tıkla ... yarışmayı düzenleyen arkadaşta en az 3 yada 4 cevap gelmeden doğru cevabı söylemesin o zaman mantıklı yani
ByKatre Üye ___kaptan___' Alıntı: yarışmayı düzenleyen arkadaşta en az 3 yada 4 cevap gelmeden doğru cevabı söylemesin o zaman mantıklı yani Genişletmek için tıkla ... veya herkes belirli bir süre içinde ppm atsın bu daha mantıklı değil im etkilenme de olmaz
___kaptan___' Alıntı: yarışmayı düzenleyen arkadaşta en az 3 yada 4 cevap gelmeden doğru cevabı söylemesin o zaman mantıklı yani Genişletmek için tıkla ... veya herkes belirli bir süre içinde ppm atsın bu daha mantıklı değil im etkilenme de olmaz
___kaptan___ Üye ByKatre' Alıntı: veya herkes belirli bir süre içinde ppm atsın bu daha mantıklı değil im etkilenme de olmaz Genişletmek için tıkla ... valla Bilmiyorum da yarışma sıkıntılı olmaya başlıyor doğru cevap veren herkesin puan almasını talep ediyorum
ByKatre' Alıntı: veya herkes belirli bir süre içinde ppm atsın bu daha mantıklı değil im etkilenme de olmaz Genişletmek için tıkla ... valla Bilmiyorum da yarışma sıkıntılı olmaya başlıyor doğru cevap veren herkesin puan almasını talep ediyorum
phasan Üye ___kaptan___' Alıntı: valla Bilmiyorum da yarışma sıkıntılı olmaya başlıyor doğru cevap veren herkesin puan almasını talep ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hers olmasada ılk 2 yada 3 alsada olur yada 15 dk verırsın 15 dk içinde cevaplayan herkes puan alsın
___kaptan___' Alıntı: valla Bilmiyorum da yarışma sıkıntılı olmaya başlıyor doğru cevap veren herkesin puan almasını talep ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hers olmasada ılk 2 yada 3 alsada olur yada 15 dk verırsın 15 dk içinde cevaplayan herkes puan alsın
___kaptan___ Üye phasan' Alıntı: Hers olmasada ılk 2 yada 3 alsada olur yada 15 dk verırsın 15 dk içinde cevaplayan herkes puan alsın Genişletmek için tıkla ... +1 katılıyorum
phasan' Alıntı: Hers olmasada ılk 2 yada 3 alsada olur yada 15 dk verırsın 15 dk içinde cevaplayan herkes puan alsın Genişletmek için tıkla ... +1 katılıyorum
ByKatre Üye bence pm atmak en garanti kimse kimseden etkilenmez belli olur mesela 3 soru gün boyu cevaplayalım akşam sonuçlar yansısın nasıl olur
bence pm atmak en garanti kimse kimseden etkilenmez belli olur mesela 3 soru gün boyu cevaplayalım akşam sonuçlar yansısın nasıl olur
phasan Üye ByKatre' Alıntı: bence pm atmak en garanti kimse kimseden etkilenmez belli olur mesela 3 soru gün boyu cevaplayalım akşam sonuçlar yansısın nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Pm atmakta uzun surer sonucta ılk cevaplayan kazanır
ByKatre' Alıntı: bence pm atmak en garanti kimse kimseden etkilenmez belli olur mesela 3 soru gün boyu cevaplayalım akşam sonuçlar yansısın nasıl olur Genişletmek için tıkla ... Pm atmakta uzun surer sonucta ılk cevaplayan kazanır
ByKatre Üye phasan' Alıntı: Pm atmakta uzun surer sonucta ılk cevaplayan kazanır Genişletmek için tıkla ... niye zun sürsün ki hiç fark etmez böyle çok kötü oldu 4 sorunun 4 ünüde göremeden cevaplandı
phasan' Alıntı: Pm atmakta uzun surer sonucta ılk cevaplayan kazanır Genişletmek için tıkla ... niye zun sürsün ki hiç fark etmez böyle çok kötü oldu 4 sorunun 4 ünüde göremeden cevaplandı
phasan Üye ByKatre' Alıntı: niye zun sürsün ki hiç fark etmez böyle çok kötü oldu 4 sorunun 4 ünüde göremeden cevaplandı Genişletmek için tıkla ... ılk cevaplayanın kazanması haksızlık oluyor
ByKatre' Alıntı: niye zun sürsün ki hiç fark etmez böyle çok kötü oldu 4 sorunun 4 ünüde göremeden cevaplandı Genişletmek için tıkla ... ılk cevaplayanın kazanması haksızlık oluyor
ByKatre Üye phasan' Alıntı: ılk cevaplayanın kazanması haksızlık oluyor Genişletmek için tıkla ... aynen öyle işte ben daha soruları göremedim
phasan' Alıntı: ılk cevaplayanın kazanması haksızlık oluyor Genişletmek için tıkla ... aynen öyle işte ben daha soruları göremedim