PC Companion la onarma yap olmadı yeniden yazılım at flashtool laYok mesela çağrı geldi cevapladım yada ben aradım kulağıma götürdüm. konuşma bitiyor bir bakıyorum throw menüsüne falan girmiş. saçmalıyor yani telefon umarım yazılımla düzeltirler yoksa tüketici haklarına başvurucam.
İnceleme videosunda görmüştüm bende Sony olmadığı için bilmiyorum ayarları gez sırayla yazar mutlaka bi yerdeeldiven modunu diyorsan zaten açık değil? başka biryerden ise yönlendirebilir misin?
Oha Z2 çöktümü yoksa?ya telefona companion ile güncelleme yaparken telefonu kapadı tam yüklerken yükleme hatası dedi şimdi de telefon açılmıyor:/
Geçmiş olsun öncelikle. Telefonlar kul yapımı oldukça böyle şeyler her markada yaşanmaya devam edecektir üstelik sadece telefonlar içinde değil. Araba olur buzdolabı olur mutlaka çok uzun seriler sonunda bir kaç cihaza denk gelebiliyor şans faktörü de var tabiki inşallah verecekleri cihaz çok iyi çıkar.Bugün iade hakkımı kullandım. Teleservice e telefonu verdim bakalım 20 iş günü içerisinde diyorlar. Üretimsel hata var arkadaşlar z2 de.
Hatırlarsanız bu durum HTC One M7 zamanında olmuştu kasa açıklığı vardı. Acaba bunlar böyle sorunlu serileri Türkiye’ye mi iteliyorlar anlamadım kiValla forumları çok karıştırdım herkeste aynı sorun var. Açıkcası ilk parti sürümlerde bu gibi hataların olduğu kanısındayım. Buna rağmen sony den resmi bir açıklama gelmemiş olması şaşırtıcı. Üretim hatası olan bir telefon hakkında neden hala bir açıklama yapmıuyorlar kafa kurcalayıcı. Hakikaten beni soğuttu bu durum.

Z1 Compact'ın flaş sızmasını Almanya-Sony kabul etti, hatalı üretim diye. O sorunlar herkeste yoksa belki açıklama yapmazlar.Valla forumları çok karıştırdım herkeste aynı sorun var. Açıkcası ilk parti sürümlerde bu gibi hataların olduğu kanısındayım. Buna rağmen sony den resmi bir açıklama gelmemiş olması şaşırtıcı. Üretim hatası olan bir telefon hakkında neden hala bir açıklama yapmıuyorlar kafa kurcalayıcı. Hakikaten beni soğuttu bu durum.
eski telefona aktarmak bir dert. Bir yığın uğraştım. Umarım iyi bir sonuç gelir bakalım bekliyorum ne cevap gelecek servisten. Yurtdışından kılıf siparişi vermiştim. Telefonu servise götürdüğüm gün geldi