UFO'lar Gelecekten Mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Dini dogmaları ve ortaçağ zihniyetinden kalma şeyleri bilimin içine katma. Bilim ayrı yerde din ayrı yerde. Kuranda yazılana göre güneş dünyanın etrafında dönüyor. Ama bilimsel olarak tam tersi kanıtlı. Biz şimdi bilimi reddedip Arap mitolojisinden kalma inançlara mı takılacagız? Gericilige takılıp Bilimden kopmayalım. Sonra Bilimle ilerleyen toplumlar bir düğmeyle kafana uzaydan füze attı mı o zaman anlarsınız bilimin kıymetini...
Dön bak orta asyaya Bilimle ugraşan uygarlıklar hüküm sürüyor araplar hala hoparlör haram mı onu tartışıyor. Dünyanın düz mü degil mi onu tartışıyorlar. Dedigim gibi Bilimden kopmayalım
Onun için her bilimsel tartışmanın içine dini dogmaları sokuşturmayalım
o bilim zamanında doğudaydı bunu unutma bugün avrupa amerika bilimde öndeyse zamanında haçlı seferlerini yaparak bilimi kendi ülkelerine götürmelerindendir

• Beğen
Tepkiler: Türe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İşte sıkıntı burda basmakalıp dogmalara o kadar kaptırılmışız ki. Aksi ihtimaline şans bile vermiyorsunuz. Avrupadaki bilim adamlarıda bizlerin bozulmuş saydığı İncili alıp çizip çekip sündürüp her Mana bunun içinde saklı diyip yorumluyor. Aynı bizlerin yaptıgı gibi. Yani neye inanırsan o senin koşulsuz dogrun oluyor. çelişkileri gözümüz görmüyor. Sana şu yazıyı okumayı öneriyorum. Yalnız önyargılarını bir kenara koyarak oku
Bunun ön yargıyla alakası yok. O surelerden güneşin hareket halinde olduğunu (yani güneşin kendi yörüngesinden kaydığı ve dünyadan her geçen gün uzaklaştığı bilimsel olarak kanıtlanmış) yada o sureden güneşin dünya etrafında döndüğünü de çıkarabilirsin, ama burada surenin o senin dediğin anlamda yazdığını bana kanıtlayamazsın çünkü öyle yazmıyor, kusura bakma ama öyle demek bile istemiyor. Bunun önyargıyla alakası yok. Siz (onlar) kendi kafanıza göre yorumluyorsunuz, bizde kendimize göre. Verdiğin linkide okudum, sanıyordum cidden mantıklı bir sebep bulmuşlar, kuranın yanlışını ortaya koymuşlar. Ama oda yok, adam kendine göre yorumlamış. Ben kuranın yanlışlarını da araştırdım, mucizelerini de. Ve buna tarafsız bir şekilde baktım. Bir tane adam akıllı yanlış bulamadım, bin tane mucizesini buldum. Ama dediğim gibi, insan neye inanmak isterse ne olursa olsun ona inanır, inanmak istemediğini de ne olursa olsun inanmaz. Ben senin ve kimsenin inancına karışmıyorum yada ikna etmeye çalışmıyorum, sadece ortada yanlış anlaşılan şeyi düzeltiyorum

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Türe, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
bizler belki göremeyiz ama gün gelecektir elbet teknoloji o alemlere de ulaşacaktır nice gezegenler nice kara delikler keşfedilecektir :)
Bende onu diyorum işte yalnız deyiliz yanlış anladın sen beni :D

erkandinyo

Üye
Şimdi ben gece mükemmel bi gecede ufo gördüm desem kimse inanmaz, ama müthiş bişey detayları anlatmıcam, ama bilmenizi isterim o 2 cisim yeryüzüne çok yakın sabit durabiliyor ve sağa sola ışık hızında manevralar yapabiliyor mesela sağa doğru bi anda bir kayıyor 2 tane birden, sonra birden geri geliyor hızla ve sonra zıt istikamete doğru jıvv diye kayboluyorlar ve sonra daha görmüyorum böyle işte yaşamak lazım kesinlikle bir yıldız olamazdı gem alçakta hemde zıt istikamete dönüp anında kaybolamazdı işte bu detay beni inandırıyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Şimdi arkadaşlar ufo gördüm ama kimseye inandırmaya çalışmayacağım diyerek inandığımızı mı sanıyorsunuz :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu diyorum işte yalnız deyiliz yanlış anladın sen beni :D
Yoo doğru anladım yalnız değiliz :tebessüm:
Şimdi ben gece mükemmel bi gecede ufo gördüm desem kimse inanmaz, ama müthiş bişey detayları anlatmıcam, ama bilmenizi isterim o 2 cisim yeryüzüne çok yakın sabit durabiliyor ve sağa sola ışık hızında manevralar yapabiliyor mesela sağa doğru bi anda bir kayıyor 2 tane birden, sonra birden geri geliyor hızla ve sonra zıt istikamete doğru jıvv diye kayboluyorlar ve sonra daha görmüyorum böyle işte yaşamak lazım kesinlikle bir yıldız olamazdı gem alçakta hemde zıt istikamete dönüp anında kaybolamazdı işte bu detay beni inandırıyor
nitekim detaylar inandırıcı geliyor insana kardeş!
Şimdi arkadaşlar ufo gördüm ama kimseye inandırmaya çalışmayacağım diyerek inandığımızı mı sanıyorsunuz :D
Hayır asla böyle düşünmedim düşünmem de lakin Siz benim böyle söylediğime bakarak sizi söyledilerime inandıracağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz demektir!

Kimse kimseyi gördüğü yada yaşadığı duruma inandırmak zorunda değildir!
Özgür düşünce hak ve hürriyetlere sahibiz inanmak ve de inanmamak sizin elinizde!
Inanın demiyorum zaten inanmanızı da beklemiyorum..

Ben ufo görmüşüm ruhani olaylara dahil olmuşum buna inanmanız gerekmiyor ve benim de bu durumlara sizleri inandırma gibi bir şartım yok!

Konuyla ilgili yorumlarınıza devam ediniz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Yoo doğru anladım yalnız değiliz :tebessüm:
nitekim detaylar inandırıcı geliyor insana kardeş!
Hayır asla böyle düşünmedim düşünmem de lakin Siz benim böyle söylediğime bakarak sizi söyledilerime inandıracağımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz demektir!

Kimse kimseyi gördüğü yada yaşadığı duruma inandırmak zorunda değildir!
Özgür düşünce hak ve hürriyetlere sahibiz inanmak ve de inanmamak sizin elinizde!
Inanın demiyorum zaten inanmanızı da beklemiyorum..

Ben ufo görmüşüm ruhani olaylara dahil olmuşum buna inanmanız gerekmiyor ve benim de bu durumlara sizleri inandırma gibi bir şartım yok!

Konuyla ilgili yorumlarınıza devam ediniz :tebessüm:
Şu :tebessüm: ifadesi sizde bağımlılık yapmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
BelaMonte

BelaMonte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Kurani yorumlayamayacaksak kim yapacak anlamis degilim. Hungur hungur aglayip dini parayla satan amcalara mi yoksa gercekten bu konular uzerinde ciddi arastirmalar yapmis olan bilim insanlarina mi ?

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Bu konuda bir çok fikir ortaya koyula bilir ama ispatlanmadıkça sadece teoriden ibaret olur. Fakat bazı teoriler de ispata gerek yoktur buda onlardan biri olabilir mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu ufo meselesi yıllardır konuşuluyor ve eminim ki yıllarca da konuşulacak. Yahu bir düşünün Allah aşkına, bu güne kadar ufolar ile ilgili somut bir delil gösterebildiler mi? Hayır. Gösteremezler de zaten, neden! Çünkü bunlar sadece bir varsayımdır, yani hayal ürünüdür. Bilim adamları onlarca yeni gezegen buldular, bu güne kadar hangi birinde yaşam belirtisine ulaşabildiler? Hiç birinde öyle değil mi? Bunların gerçeklik payı Hollywood sinemalarının senaryolarından öteye geçemez arkadaşlar. Ayrıca unutmamak gerekir ki ufolar insanlara ilk olarak Amerikan sinemaları tarafından empoze edilmişti. Yani sözüm ona ufolar, reyting uğruna yaratmış oldukları bu sahte varlıklar(uzaylılar)ın ulaşım araçlarıdır. Bu tabi ki bana göre böyle. Ha birde unutmadan şunu da eklemekte fayda var. Ünlü kurgucu Daniken'e göre ise bu araçlar (ufolar) Tanrıların piramitleri inşa etmekte kullandıkları arabalardır. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve BelaMonte
zombaka

zombaka

Üye
arkadaşında dediği gibi insan inanmak istediğine inanır örneğin ben şu anda uzaylılara falan inanmıyorum şimdi karşıma uzaylı bile çıksa inanmamkonu sahibine ayıp olcak oma konun haberle ne alakası var

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşında dediği gibi insan inanmak istediğine inanır örneğin ben şu anda uzaylılara falan inanmıyorum şimdi karşıma uzaylı bile çıksa inanmamkonu sahibine ayıp olcak oma konun haberle ne alakası var
genellikle açtığım konular büyük ses getirir ve de konu dışına çıkmaya müsait konular açıyorum ne hikmetse :tebessüm:

moderatör veya admin uyarısı olmadıkça konu dışına çıkmada sorun yok ve konu dışına çıkılmış gibi durmuyor sorun yok yani :tebessüm:

zombaka

zombaka

Üye
konunun ses getirdiği ortada ama haber değeri yok

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
konunun ses getirdiği ortada ama haber değeri yok
haber değeri oluşu yahut olmayını bilmem diyemem! Konumun alıntı olduğunu belirttim!
Konunun ilk paylaşıldığı site bir haber paylaşım sitesidir sitemizde hangi yetkiliye sorarsanız haber niteliği taşıyan paylaşım cevabı vereceklerdir!

Haber değeri olmayan bir paylaşım olsaydı moderatörler gereğini yapardı!

Konu baltalamaya gerek yoktur bazı fikriyatlarınızı kendinize saklayınız lütfen!

:tebessüm:

Türe

Türe

Üye
Bu NASA nin simulasyonla yaptigi yansitma oyunu sirf uzayli goygoyunu ortaya atabilmek icin. Rusya da falan da cok yapildi bu hologram olayi. Arastirin.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bu NASA nin simulasyonla yaptigi yansitma oyunu sirf uzayli goygoyunu ortaya atabilmek icin. Rusya da falan da cok yapildi bu hologram olayi. Arastirin.
teravihten sonra araştırcam :tebessüm: :oke:

Türe

Türe

Üye
teravihten sonra araştırcam :tebessüm: :oke:
Adini tam hatirlayamiyorum ama isin icinde ABD rusya filan var hatta bir ara kabe nin uzerinde melek goruldu zannetmisti herkes o olay da bununla ilgiliydi diye hatirliyorum. :good:

• Beğen

Üst Alt