Note 3 e Yeni Güncelleme Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Çok güzel bi güncelleme lazım aslında diğer ülke romları nasıl bilmem ama note 3 türkiye kitkatı hiç kararlı değil hataları çok

• Beğen
Tepkiler: mertcan01

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok güzel bi güncelleme lazım aslında diğer ülke romları nasıl bilmem ama note 3 türkiye kitkatı hiç kararlı değil hataları çok
Rusyayı kur harika ve neredeyse her ay yeni güncelleme alıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Maxiferre

Maxiferre

Üye
Bahsedilen güncelleme Note3 N9000 ve N9000Q ya da geldi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ne gibi saçmalıklar bende n9000Q Türkiye firmware kurdum sıkıntı yoktu.
Aşırı ısınma, buna bağlı olarak bir kere ekranın 9 parçaya bölünmesi yine buna bağlı olarak ekranın sürekli parlaklığı kısması açması arama sırasında yakınlık sensörünün bazen ekranı çok kısık parlaklıkta açması, albüm adı olmayan tüm şarkılara aynı albüm resmini koyması :D bu gibi ufak tefek üç beş şey daha var ama hepsi aklımda değil kullandığında anlıyosun not 2 de sıfır hatayla kullanmıştım kitkatı vallaha bu telefonu yeni aldım bir türlü sevemedim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aşırı ısınma, buna bağlı olarak bir kere ekranın 9 parçaya bölünmesi yine buna bağlı olarak ekranın sürekli parlaklığı kısması açması arama sırasında yakınlık sensörünün bazen ekranı çok kısık parlaklıkta açması, albüm adı olmayan tüm şarkılara aynı albüm resmini koyması :D bu gibi ufak tefek üç beş şey daha var ama hepsi aklımda değil kullandığında anlıyosun not 2 de sıfır hatayla kullanmıştım kitkatı vallaha bu telefonu yeni aldım bir türlü sevemedim
Sana sağlam bi s
Russian firmware lazım :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sana sağlam bi s
Russian firmware lazım :ehe
Sırf bunlar için romu indirip wipe yapıp baştan kurdum ama yok romda sıkıntı var yada benim telefon bozuk :D ama bazı arkadaşlarda yaşamış bu sorunları şimdi sil baştan rom kurup onu kur bunu kur uğraşmak istemiyorum :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sırf bunlar için romu indirip wipe yapıp baştan kurdum ama yok romda sıkıntı var yada benim telefon bozuk :D ama bazı arkadaşlarda yaşamış bu sorunları şimdi sil baştan rom kurup onu kur bunu kur uğraşmak istemiyorum :D
2 dk lık iş rom değil indir aç odini wipe yapmasanda olur kur kafa rahat rusya güncelleme desteği :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dandik bi cihaz olsa yap dedimde ben baya yaptım sadece wipe yaptığımda şarj sürem uzar onun dışında performans hala pro :cool:
Neyse az daha kullanayımda olmassa denerim cihaz yeni olmasa custom rom bulurdum bi tane ama durduk yere bide knox warranty voidle uğraşmayalım :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neyse az daha kullanayımda olmassa denerim cihaz yeni olmasa custom rom bulurdum bi tane ama durduk yere bide knox warranty voidle uğraşmayalım :D
warranty sıfırlama bulundu. Adam akıllı custom romda yok zaten hiç bulaşma hepsi dandik denedim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Nerden alırsan al bende avea bayiden aldım ama direk samsung garantili ne fark edecek aynı telefon? Sorunlar herkeste aynı rom sıkıntılı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nerden alırsan al bende avea bayiden aldım ama direk samsung garantili ne fark edecek aynı telefon? Sorunlar herkeste aynı rom sıkıntılı
Keşke sorun olsada sorunları anlaybisek be :D ama şans işte sorunsuz :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bunun şansı falan yok kur türkiye romu kullan :D neyse yapacak bişey yok böyle güzel bi telefonu böyle soğuk kullanmaya devam
Hacı zaten aldığımdan beri tr n9000Q kullanıyorum :D dün rusyaya geçtim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ha bide ara sıra uygulamalar için durduruldu hatası var :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt