Rusyayı kur harika ve neredeyse her ay yeni güncelleme alıyorÇok güzel bi güncelleme lazım aslında diğer ülke romları nasıl bilmem ama note 3 türkiye kitkatı hiç kararlı değil hataları çok
Valla bilmiyorum not 2 kitkat harikaydı not 3 aldım bi sürü saçmalık var not 3 ten soğuttu beniRusyayı kur harika ve neredeyse her ay yeni güncelleme alıyor

Ne gibi saçmalıklar bende n9000Q Türkiye firmware kurdum sıkıntı yoktu.Valla bilmiyorum not 2 kitkat harikaydı not 3 aldım bi sürü saçmalık var not 3 ten soğuttu beni![]()
Aşırı ısınma, buna bağlı olarak bir kere ekranın 9 parçaya bölünmesi yine buna bağlı olarak ekranın sürekli parlaklığı kısması açması arama sırasında yakınlık sensörünün bazen ekranı çok kısık parlaklıkta açması, albüm adı olmayan tüm şarkılara aynı albüm resmini koymasıNe gibi saçmalıklar bende n9000Q Türkiye firmware kurdum sıkıntı yoktu.
bu gibi ufak tefek üç beş şey daha var ama hepsi aklımda değil kullandığında anlıyosun not 2 de sıfır hatayla kullanmıştım kitkatı vallaha bu telefonu yeni aldım bir türlü sevemedimSana sağlam bi sAşırı ısınma, buna bağlı olarak bir kere ekranın 9 parçaya bölünmesi yine buna bağlı olarak ekranın sürekli parlaklığı kısması açması arama sırasında yakınlık sensörünün bazen ekranı çok kısık parlaklıkta açması, albüm adı olmayan tüm şarkılara aynı albüm resmini koymasıbu gibi ufak tefek üç beş şey daha var ama hepsi aklımda değil kullandığında anlıyosun not 2 de sıfır hatayla kullanmıştım kitkatı vallaha bu telefonu yeni aldım bir türlü sevemedim

Sırf bunlar için romu indirip wipe yapıp baştan kurdum ama yok romda sıkıntı var yada benim telefon bozukSana sağlam bi s
Russian firmware lazım![]()
ama bazı arkadaşlarda yaşamış bu sorunları şimdi sil baştan rom kurup onu kur bunu kur uğraşmak istemiyorum 
2 dk lık iş rom değil indir aç odini wipe yapmasanda olur kur kafa rahat rusya güncelleme desteğiSırf bunlar için romu indirip wipe yapıp baştan kurdum ama yok romda sıkıntı var yada benim telefon bozukama bazı arkadaşlarda yaşamış bu sorunları şimdi sil baştan rom kurup onu kur bunu kur uğraşmak istemiyorum
![]()

Rom üstüne rom ne kadar sağlıklı olacak peki2 dk lık iş rom değil indir aç odini wipe yapmasanda olur kur kafa rahat rusya güncelleme desteği![]()

Dandik bi cihaz olsa yap dedimde ben baya yaptım sadece wipe yaptığımda şarj sürem uzar onun dışında performans hala proRom üstüne rom ne kadar sağlıklı olacak peki![]()
:Neyse az daha kullanayımda olmassa denerim cihaz yeni olmasa custom rom bulurdum bi tane ama durduk yere bide knox warranty voidle uğraşmayalımDandik bi cihaz olsa yap dedimde ben baya yaptım sadece wipe yaptığımda şarj sürem uzar onun dışında performans hala pro:

warranty sıfırlama bulundu. Adam akıllı custom romda yok zaten hiç bulaşma hepsi dandik denedim.Neyse az daha kullanayımda olmassa denerim cihaz yeni olmasa custom rom bulurdum bi tane ama durduk yere bide knox warranty voidle uğraşmayalım![]()
yorumları keswarranty sıfırlama bulundu. Adam akıllı custom romda yok zaten hiç bulaşma hepsi dandik denedim.
baya sorunlu kitkat türkiyeNasıl beceriyorlar bende anlamıyorum. "sadece orjinal mağazadan al" sözüme daha çok inanamaya başladımyorumları kesbaya sorunlu kitkat türkiye
Keşke sorun olsada sorunları anlaybisek beNerden alırsan al bende avea bayiden aldım ama direk samsung garantili ne fark edecek aynı telefon? Sorunlar herkeste aynı rom sıkıntılı
ama şans işte sorunsuz 
Bunun şansı falan yok kur türkiye romu kullanKeşke sorun olsada sorunları anlaybisek beama şans işte sorunsuz
![]()
neyse yapacak bişey yok böyle güzel bi telefonu böyle soğuk kullanmaya devamHacı zaten aldığımdan beri tr n9000Q kullanıyorumBunun şansı falan yok kur türkiye romu kullanneyse yapacak bişey yok böyle güzel bi telefonu böyle soğuk kullanmaya devam
dün rusyaya geçtim.