Note 3 e Yeni Güncelleme Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
Lg gibi bir marka varken gidip samsungu aldık helal olsun lgye hiçbir kısıtlama yapmıyor diğer ülkelerde ne ise burdada öyle

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Türe

Türe

Üye
Lg gibi bir marka varken gidip samsungu aldık helal olsun lgye hiçbir kısıtlama yapmıyor diğer ülkelerde ne ise burdada öyle
Keza Htc de öyle. S2 S3 ve Note 3 kullanan biri olarak diyorum ki , Samsung bu politikasını ve Tw'i yenileyene kadar almayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN, B.A.R.O.N ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe ve B.A.R.O.N

yaren_70

Üye
Bu güncelleme ne zaman verilecek? Benim telde 9005Android 4.4.2

yaren_70

Üye
4.4.2 gözüküyor. Birşry kurmadım

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 gözüküyor. Birşry kurmadım

tmm o zaman benim gibi bekliceksin güncellemeyi
Ben yurtdışından aldığımda teli 4.3 yüklüydü .4.4.2 çıkmasına rağmen benim telefonda güncelleme yok diyordu.Daha sonra orjinal rus romu kurdum ve telefon güncellemeleri ota üzerinden görmeye başladı.Acaba senin telefon güncellemeleri görüyor mu ?
sen 4.4.2 den sonra hiç güncelledin mi teli çünkü 2 kez daha güncelleme geldi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
firmaların aynı cihazın farklı kod ve segment ile piyasaya sundukları cihazlar yüzünden çıldırmamak elde değil! :ünlem:

bildiğim kadarıyla note 3 2 farklı işlemci ile geldi peki neden bir işlemci ile satışı devam eden cihazlara geliyor güncelleme!
Evet benim için gereksiz bir güncelleme, Evet şuan bir note 3 kullanmıyorum ama neden kullananan arkadaşlarımıza sıkıntı oluyor ki samsung!

Misal bir kaç ay içinde note 3 almayı düşünüyordum bu haberden sonra ne yapayım yani?
Nefret ettiğim apple'dan bir ürün mü alayım bir hacı murat parası verip?
Yoksa Nokia'ya devam mi etsem :bilmm:

gerçekten sinir bozucu haberler işte inşallah sizlere de gelir güncelleme :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Demekki türkiyeden telefon alınmaz herzaman 4g li avrupada satılan teller almalıymışız.4G olmayanlara geri diye bakıyorlar

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
xmustx

xmustx

Üye
firmaların aynı cihazın farklı kod ve segment ile piyasaya sundukları cihazlar yüzünden çıldırmamak elde değil! :ünlem:

bildiğim kadarıyla note 3 2 farklı işlemci ile geldi peki neden bir işlemci ile satışı devam eden cihazlara geliyor güncelleme!
Evet benim için gereksiz bir güncelleme, Evet şuan bir note 3 kullanmıyorum ama neden kullananan arkadaşlarımıza sıkıntı oluyor ki samsung!

Misal bir kaç ay içinde note 3 almayı düşünüyordum bu haberden sonra ne yapayım yani?
Nefret ettiğim apple'dan bir ürün mü alayım bir hacı murat parası verip?
Yoksa Nokia'ya devam mi etsem :bilmm:

gerçekten sinir bozucu haberler işte inşallah sizlere de gelir güncelleme :tebessüm:
Lg G3 al :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bildiğin üye evlat muamelesi yapıyorlar 00 ile biten yani exynous işlemcili cihazlara. aynı durum benim cihazdada mevcut i9505e kitkat aralıkta geldi biz martta almaya başladık

___kaptan___

___kaptan___

Üye
LG ye pek alışkın değilim 8 senedir Nokia kullanıyorum ama yine de aklımda note 3 var yada şuandan itibaren iphone 4s ve üstü cihazları araştırmaya başladım bile :) :sirit:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bu guncelleme konusu cigrindan cikti artik. Arkadaslar belki Snapdragon'lu seri de hata vardir ona duzeltme geliyordur otekisi sorunsuzdur. Note 3 dediginiz alet cikali 1 sene olmadi guncelleme destegi de kesilmiyor. Guncelleme ile pek degisen birsey yok.

yaren_70

Üye
tmm o zaman benim gibi bekliceksin güncellemeyi
Ben yurtdışından aldığımda teli 4.3 yüklüydü .4.4.2 çıkmasına rağmen benim telefonda güncelleme yok diyordu.Daha sonra orjinal rus romu kurdum ve telefon güncellemeleri ota üzerinden görmeye başladı.Acaba senin telefon güncellemeleri görüyor mu ?
sen 4.4.2 den sonra hiç güncelledin mi teli çünkü 2 kez daha güncelleme geldi
Kardeş ufak bir güncelleme geldi.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ufak bir güncelleme geldi.

Çok güzel o zamam
stock rom falan kurmana gerek yok telefonun güncellemeleri alıyor.Artık benim gibi hergün güncelleme kontrol etmekten başka bişi kalmadı sende :)
güncelleme gelince yazarsın buraya hergün wifiye bağlanamaya bilirim :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi

Hala gelmedi :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bugün yeni bir güncelleme ile knox 2.0 exynos modellere gelmiş bulunmaktadır. O kadar laf ettik ama geldi :D

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Samsung eski samsung değil adamlar sırf s5 satışları yükselsin diye s3lere desteği kesti bahaneleride çok saçma 1gb ram :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt