Keza Htc de öyle. S2 S3 ve Note 3 kullanan biri olarak diyorum ki , Samsung bu politikasını ve Tw'i yenileyene kadar almayacağım.Lg gibi bir marka varken gidip samsungu aldık helal olsun lgye hiçbir kısıtlama yapmıyor diğer ülkelerde ne ise burdada öyle
G3Keza Htc de öyle. S2 S3 ve Note 3 kullanan biri olarak diyorum ki , Samsung bu politikasını ve Tw'i yenileyene kadar almayacağım.

Bu güncellemenin adı sitelerde ne diye geçiyor? @Tr_SERGEN

Bu güncelleme ne zaman verilecek? Benim telde 9005Android 4.4.2
4.4.2 gözüküyor. Birşry kurmadım

:
Lg G3 alfirmaların aynı cihazın farklı kod ve segment ile piyasaya sundukları cihazlar yüzünden çıldırmamak elde değil!
bildiğim kadarıyla note 3 2 farklı işlemci ile geldi peki neden bir işlemci ile satışı devam eden cihazlara geliyor güncelleme!
Evet benim için gereksiz bir güncelleme, Evet şuan bir note 3 kullanmıyorum ama neden kullananan arkadaşlarımıza sıkıntı oluyor ki samsung!
Misal bir kaç ay içinde note 3 almayı düşünüyordum bu haberden sonra ne yapayım yani?
Nefret ettiğim apple'dan bir ürün mü alayım bir hacı murat parası verip?
Yoksa Nokia'ya devam mi etsem:
gerçekten sinir bozucu haberler işte inşallah sizlere de gelir güncelleme![]()

LG ye pek alışkın değilim 8 senedir Nokia kullanıyorum ama yine de aklımda note 3 var yada şuandan itibaren iphone 4s ve üstü cihazları araştırmaya başladım bileLg G3 al![]()

Kardeş ufak bir güncelleme geldi.tmm o zaman benim gibi bekliceksin güncellemeyi
Ben yurtdışından aldığımda teli 4.3 yüklüydü .4.4.2 çıkmasına rağmen benim telefonda güncelleme yok diyordu.Daha sonra orjinal rus romu kurdum ve telefon güncellemeleri ota üzerinden görmeye başladı.Acaba senin telefon güncellemeleri görüyor mu ?
sen 4.4.2 den sonra hiç güncelledin mi teli çünkü 2 kez daha güncelleme geldi
Kardeş ufak bir güncelleme geldi.

Yolda gelen güncelleme buydu demekkiBugün yeni bir güncelleme ile knox 2.0 exynos modellere gelmiş bulunmaktadır. O kadar laf ettik ama geldi![]()