Çalışmamdan Satır Araları...

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Arkaplan için photoshopta tasarladığım duvarkağıtlarına bakabilirsin: Photoshop'ta Tasarladığım Duvarkağıdı - MaxiCep

Ayrıca şöyle bir arkaplanda hoş durabilir:

buda akronis metro ikonu:

bunlar nette bulduklarım, sana sistem kapatma ve yeniden başlatma gibi ikonları akşam tasarlarım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplan için photoshopta tasarladığım duvarkağıtlarına bakabilirsin: Photoshop'ta Tasarladığım Duvarkağıdı - MaxiCep

Ayrıca şöyle bir arkaplanda hoş durabilir:

buda akronis metro ikonu:

bunlar nette bulduklarım, sana sistem kapatma ve yeniden başlatma gibi ikonları akşam tasarlarım :D

bakalım o zamna beraber anlaşabilirsek seninde adını yazarız :anlas:

android olamdı bende şöyle yaptım şimdi arkaplanı bi değiştireyim bakalım :Dbu kadar geniş bi icon paketi bulamadım ya :sinir bu iyi gibi sanki çok güzel paketler var ama biri var biri yok ;)

böyle nasıl :D

veya böyle ;)

abandonware

abandonware

Üye
Bence böyle olmalı

Düzeltmeler yapılabilir tabi..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
güzeldir ya.. yazıtiplerini ayarlasan daha güzel olacak bence :hmmmbu arada yeniden başlatma için bunu kullan:
o ikonların kenarları oval dikkatli bak ;) yazı tipleri iyi değil mi ki ?? bu arada arka hoşuma gitmedi gibi fazla ;)bi de bizim temaya falan uymadı böyle alt alta :D ilk baştaki en iyiydi :oke:

abandonware

abandonware

Üye
o ikonların kenarları oval dikkatli bak ;) yazı tipleri iyi değil mi ki ?? bu arada arka hoşuma gitmedi gibi fazla ;)bi de bizim temaya falan uymadı böyle alt alta :D ilk baştaki en iyiydi :oke:
tamam sen bilirsin :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
sen tasarlasana bi de arkaplan bulalım söyle ciks olsun :naughty:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
mw 2 multiplayer oynuyorum dostum :naughty: şimdi yapamam
yapmassan yapma be :kıskıs:

Son Hali Gibi Bakalım Naısl Olmuş :D Denemeye Geçiyorum :D İnşAllah bi sıkıntı olmaz fare bazen sıkıntı yapıyor o yüzden numaralandırdım klavyeden basıyon çat :kıskıs:

abandonware

abandonware

Üye
Yazı tipi konusunda biraz arge çalışması yapman lazım :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Hangi programla yapıyorsun :D Ben de yapacağım ama alternatif çok gibi geldi :D

Üst Alt