ByKatre
Üye
iste fotoğraftaki gibi windows 8 acronis falan işte yap bakalımsen bana ne ikonu tasarlayaacğımı söyle ben sana tasarlayayım![]()

iste fotoğraftaki gibi windows 8 acronis falan işte yap bakalımsen bana ne ikonu tasarlayaacğımı söyle ben sana tasarlayayım![]()

şimdi pide alacam birkaç saate sana yollarımiste fotoğraftaki gibi windows 8 acronis falan işte yap bakalım![]()

olur al da nasıl oluyo güzel değil mişimdi pide alacam birkaç saate sana yollarım![]()

Arkaplan için photoshopta tasarladığım duvarkağıtlarına bakabilirsin: Photoshop'ta Tasarladığım Duvarkağıdı - MaxiCep
Ayrıca şöyle bir arkaplanda hoş durabilir:
buda akronis metro ikonu:
bunlar nette bulduklarım, sana sistem kapatma ve yeniden başlatma gibi ikonları akşam tasarlarım![]()
bu kadar geniş bi icon paketi bulamadım ya
bu iyi gibi sanki çok güzel paketler var ama biri var biri yok
öyle de güzelmiş ha o dvd ye nasıl sığmış ya hem 8 hem 7Bence böyle olmalı
Düzeltmeler yapılabilir tabi..

örnek tasarım canımöyle de güzelmiş ha o dvd ye nasıl sığmış ya hem 8 hem 7![]()
çift katmanlı olursa sığarörnek tasarım canımçift katmanlı olursa sığar
nasıl ??
bu arada yeniden başlatma için bunu kullan:o ikonların kenarları oval dikkatli bakgüzeldir ya.. yazıtiplerini ayarlasan daha güzel olacak bencebu arada yeniden başlatma için bunu kullan:
ilk baştaki en iyiydi 
tamam sen bilirsino ikonların kenarları oval dikkatli bakyazı tipleri iyi değil mi ki ?? bu arada arka hoşuma gitmedi gibi fazla
bi de bizim temaya falan uymadı böyle alt alta
ilk baştaki en iyiydi
![]()

mw 2 multiplayer oynuyorum dostumsen tasarlasana bi de arkaplan bulalım söyle ciks olsun![]()
şimdi yapamamyapmassan yapma bemw 2 multiplayer oynuyorum dostumşimdi yapamam
Denemeye Geçiyorum
İnşAllah bi sıkıntı olmaz fare bazen sıkıntı yapıyor o yüzden numaralandırdım klavyeden basıyon çat 
neden iyi deği mi varsa başka font sende yollaYazı tipi konusunda biraz arge çalışması yapman lazım![]()

internetten araştır: titiliumweb, segoe ui, ubuntu, aquarius, myriad proneden iyi deği mi varsa başka font sende yolla![]()
bi bakalıminternetten araştır: titiliumweb, segoe ui, ubuntu, aquarius, myriad pro
bir sürü font buldum ya