abandonware
Üye
gerçektende güzel olanlar var aralarındabi bakalımbir sürü font buldum ya
![]()
bide onlarla denegerçektende güzel olanlar var aralarındabi bakalımbir sürü font buldum ya
![]()
bide onlarla denebak son halini atayım paketledim upoad yapabilir misin dsengerçektende güzel olanlar var aralarındabide onlarla dene
Upload Sinirlerimi Zıplatıyo benim net kotalı dostumbak son halini atayım paketledim upoad yapabilir misin dsen![]()
google drive'a falan upload etsene, rahat rahat yüklersin ve linki internette paylaşabilirsinya öyle de beklemesi sıkıntı ya çok gıcık oluyorum bi de net kesiliyo falan ben küçük halde paylaşayım herkes w8 isosunu kendi eklesin hem böylece yasalda olurbenim net kotalı dostumgoogle drive'a falan upload etsene, rahat rahat yüklersin ve linki internette paylaşabilirsin
bu arada en son hali nasıl
verdiğin fontlar işime yaradı çok sağol güzel oldu AR-GE yi yaptım

iyi la arkaplan güzl, çok uğraşma ufak tefek işlerleya öyle de beklemesi sıkıntı ya çok gıcık oluyorum bi de net kesiliyo falan ben küçük halde paylaşayım herkes w8 isosunu kendi eklesin hem böylece yasalda oluriyi olmaz mıharbiden en son dediğim mantıklı herkes kendi isosunu eklesin veya isteyene linki yollayım indirsin isonun içine sallasın
bu arada en son hali nasıl
verdiğin fontlar işime yaradı çok sağol güzel oldu AR-GE yi yaptım
farklı arkaplan isteyen olursa var mı şöyle güzel![]()

o zaman upload edeyimiyi la arkaplan güzl, çok uğraşma ufak tefek işlerle![]()
yavaştan 
Tamamdıro zaman upload edeyimyavaştan
![]()

easyboot ile laptopu aldım yakın zmaana windows 8 siz kısmını upload edeceğim inşallah tarif ile eklersiniziKaç GB ? Bir de hangi programla yapıyorsun demiştim, ben de yapacağım. YUMI ile yapılıyor ama ben beğenmedim onu sen nasıl yapıyorsun![]()

Gerekli şu şifre sıfırlama, acronis falan o programları indireyim. 16 lık flasha yapacağım 
)bende usb var grub4dos il eyapılmış ancak mesela yer lazım oluyo siliyom flan o yüzden dvd yakında zamanım olursa usb de yapacağımYapıyorum ben deGerekli şu şifre sıfırlama, acronis falan o programları indireyim. 16 lık flasha yapacağım
~/İçinde Olacaklar/~
¤Windows xp (2014 son güncellemesi)
¤Windows 7 SP1 Tr
¤Windows 8.1 SON UPDATE ! (indirince)
¤Acronis True İmage 2014
¤Hiren's boot CD
¤Windows şifre sıfırlama aracı
¤Bitdefender Rescue Disk
¤Windows Defender Offline
¤Linux Mint MATE
¤memtest 86
¤GRUB 4 DOS
Ve daha fazlası... Bekleyin...

hiren tek başına yeterYapıyorum ben deGerekli şu şifre sıfırlama, acronis falan o programları indireyim. 16 lık flasha yapacağım
~/İçinde Olacaklar/~
¤Windows xp (2014 son güncellemesi)
¤Windows 7 SP1 Tr
¤Windows 8.1 SON UPDATE ! (indirince)
¤Acronis True İmage 2014
¤Hiren's boot CD
¤Windows şifre sıfırlama aracı
¤Bitdefender Rescue Disk
¤Windows Defender Offline
¤Linux Mint MATE
¤memtest 86
¤GRUB 4 DOS
Ve daha fazlası... Bekleyin...

hirenin avanyajı ne ki ben fazla sevmiyorum onuhiren tek başına yeter![]()

sen kullanamamışsındırhirenin avanyajı ne ki ben fazla sevmiyorum onu![]()

ne var meselasen kullanamamışsındır![]()

hirenin içinde benim acil durumlarda sıklıkla kullandığım birçok işe yarar araç var, mini xp de buna dahil.. windows şifre silme yazılımlarından tutda, norton ghost gibi sistem imajı almaya kadar.. onu koymazsan ayıp edersinne var mesela
anlat bende koyarım belki![]()

win8pe mini xpden kat kat hızlı açılıyor bu 1 şifre kırmayı zaten koydum bu 2 imaj programı olarak acronis koydum bu da 3 başka ne özelliği var bu hireninhirenin içinde benim acil durumlarda sıklıkla kullandığım birçok işe yarar araç var, mini xp de buna dahil.. windows şifre silme yazılımlarından tutda, norton ghost gibi sistem imajı almaya kadar.. onu koymazsan ayıp edersin![]()

boot etsenewin8pe mini xpden kat kat hızlı açılıyor bu 1 şifre kırmayı zaten koydum bu 2 imaj programı olarak acronis koydum bu da 3 başka ne özelliği var bu hirenin![]()

win8pe mini xpden kat kat hızlı açılıyor bu 1 şifre kırmayı zaten koydum bu 2 imaj programı olarak acronis koydum bu da 3 başka ne özelliği var bu hireninhirenin içinde benim acil durumlarda sıklıkla kullandığım birçok işe yarar araç var, mini xp de buna dahil.. windows şifre silme yazılımlarından tutda, norton ghost gibi sistem imajı almaya kadar.. onu koymazsan ayıp edersin![]()

derkenboot etsene![]()

bi dene bakalım yaniwin8pe mini xpden kat kat hızlı açılıyor bu 1 şifre kırmayı zaten koydum bu 2 imaj programı olarak acronis koydum bu da 3 başka ne özelliği var bu hirenin
derken![]()