Yardım acil bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
acil bakar mısınız?
arkadaşlar X550LB - X0114D pc aldım ve windows 8.1 pro yükledim ama çoktan sorunlar çıkarmaya başladı resim bile açmıyor uygulamayı kapatıyor telefondan paylaşılan interneti bulmuyor çok saçma bişey. bende win 7 ultimate yüklemeye karar verdim fakat boot ekranı mı bios menusu mu ne deniyorsa artık orasını bi türlü açamadım okutamadım flash belleği. direk masa üstü geliyor yüklemeye geçmiyor bu durumda ne yapabilirim?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
acaba gerektiği gibi uefi gpt mi kurdun win8.1 i ?
araştır ona göre baştan kurulum yap :oke:

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
acaba gerektiği gibi uefi gpt mi kurdun win8.1 i ?
araştır ona göre baştan kurulum yap :oke:
UEFI kurulum yapamadım boot menusunde UEFI seçme yoktu. normal kurulum yaptım fakat hatalar vermeye başladı eksik bişeyler var ve hatta telefondan paylaşılan interneti görmüyor sadece diğer modemleri görüyor. driverleri de yukledim sorun aynı. baştan kurulum yapmaya çalışıyorum pc açılırken esc f1 f11 f12 ve delete tuşlarını denedim boot atma ekranı gelmiyor anlamadım gitti .s yok mudur çaresi flashı nasıl okutabilirim?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nasıl ya sorunları daha açık yazsan bende Asus X550LN-XO007D aldım geçen hafta Windows 8.1 Pro kurdum çatır çatır kullanıyorum.

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ya sorunları daha açık yazsan bende Asus X550LN-XO007D aldım geçen hafta Windows 8.1 Pro kurdum çatır çatır kullanıyorum.
yani diyorum ki Freedos leptop aldım ve windows 8.1 pro 'yu UEFI ile kuracaktım bios menüsunde UEFI seçme yoktu o yüzden normal kurulum yaptım. Kurulum bitince de, telefonda interneti paylaştım ama pc benim teldeki paylaştığım interneti görmedi ve daha sistemi kurduğuma 3 saat olmadı hatalar vermeye başladı mesela bi resim açıyorum açmıyor uygulama durduruldu gibi uyarı veriyor. Bende yeniden kurulum yapmak istiyorum sıfır dan yani tüm verileri silip . Flash belleğe windows 8.1 pro yu program ile yükledim şuan yazılım hazır ama pc kapalı iken flashı takıyorum açılırken hani yazılımı yükleyebilmek için boot menüsü olayı var ya işte o menü gelmiyor ESC, F2, F11, F12, DELETE bu tuşları pc açılırken sırayla bastım yani boot ekranı gelsin diye ama bi türlü gelmedi. Sorun o işte o ekranı nasıl getirecem ki yeniden kurulum yapayım?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
biosdan 1. Bootu flaş olarak ayarlayacaksın
Uefi mi kurdun normal mi

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
uefi kuracaktım o ekran da uefi seçme yoktu o yüzden mecbur normal kurulum yaptım. Yukarı da yazdığım tuşlara basıyorum ama boot ekranı gelmiyor yani kurulumu gerçekleştiremiyorum direk masa üstü geliyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
flaş diske bootable şekilde yazdirdigina emin misin

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
windows 7 usb dvd download tool ile yazdırdım. ilk freedosa kurulum yaparken bile o şekilde yazmıştım okumuştu ama artık olmuyor
o yaptıgın programla olmaz
rufus ile uefi gpt olarak yazdır usb ye

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
biosa girip first boot usb seçersin
hocam sağolun uğraştığınız için sonunda oldu ama UEFI kurulum malesef olmuyor.. --- --- resimlerdeki gibi UEFI bolumu yok. normal kurulum ile sonunda herşeyi silip yeniden kurdum sistemi . tek bi sorun var telefondan interneti paylaşınca pc deki wifi onu görmüyor. normal modemleri görüyor sadece telin internetini görmüyor. bu konuda bi fikriniz var mı ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
@ByKatre bak adam 114d almis :D @cebimci inceleme konusu açarsın artık.

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
ByKatre

ByKatre

Üye
@ByKatre bak adam 114d almis :D @cebimci inceleme konusu açarsın artık.
bakalım hayırlısı be :D
vallla hacı açmam biraz zor dandik bi işletim sistemi kurduk hiç bişi yapamıyorum daha telin internetini görmüyor ya :D
onun windows 8 den olacağını sanmıyorum düşük bi ihtimal ama bolu damısın kardeş :Dartık gelip yapasım geliyor :oke:ben daha dün birine windows 8.1 pro vl kurdum sana verdiğim linkten sıkıntı yok :spr

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
bakalım hayırlısı be :D
onun windows 8 den olacağını sanmıyorum düşük bi ihtimal ama bolu damısın kardeş :Dartık gelip yapasım geliyor :oke:ben daha dün birine windows 8.1 pro vl kurdum sana verdiğim linkten sıkıntı yok :spr
istanbuldayım :D telim nokia . win 7 yüklü bi bilgisayarda hiç bir sorun çıkarmıyor hemen buluyor telin internetini. ama win 8.1 yani benim aldığım pc bulmuyor hatta internet suruculeri bile şuan güncel ama bulmuyor işte . ne yapmam lazım yaw:(

ByKatre

ByKatre

Üye
istanbuldayım :D telim nokia . win 7 yüklü bi bilgisayarda hiç bir sorun çıkarmıyor hemen buluyor telin internetini. ama win 8.1 yani benim aldığım pc bulmuyor hatta internet suruculeri bile şuan güncel ama bulmuyor işte . ne yapmam lazım yaw:(
o zmana bi win7 yüklede dene kardeş ne diyeyim bilmiyorum :bilmm

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
o zmana bi win7 yüklede dene kardeş ne diyeyim bilmiyorum :bilmm
tek çare kaldı abimin tanıdığı bilgisayarcı varmış ona götürücem win 8.1 yükletecem eğer yine görmezse mecbur pc suite ile kablo ilebağlıycam başka çare kalmadı

ByKatre

ByKatre

Üye
tek çare kaldı abimin tanıdığı bilgisayarcı varmış ona götürücem win 8.1 yükletecem eğer yine görmezse mecbur pc suite ile kablo ilebağlıycam başka çare kalmadı
kendin bi yükle ya değmez 20 tl vermeye denedin mi en son verdiğimi ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt