Yardım acil bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
kendin bi yükle ya değmez 20 tl vermeye denedin mi en son verdiğimi ;)
maalesef oda işe yaramadı :(bir de şarja takıyorum ama pc de ki uyarı pirize takılı dolmuyor yazıyor.. yaw daha yeni aldım o kadar para verdik bu ne biçim sorunlar çıkmaya başladı :D batarya mı bozuk acaba

ByKatre

ByKatre

Üye
maalesef oda işe yaramadı :(bir de şarja takıyorum ama pc de ki uyarı pirize takılı dolmuyor yazıyor.. yaw daha yeni aldım o kadar para verdik bu ne biçim sorunlar çıkmaya başladı :D batarya mı bozuk acaba
bence bi asusa yolla bu kadar sorun oluyorsa bi de son çare windows 7 kurmayı dene :bilmm

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
bence bi asusa yolla bu kadar sorun oluyorsa bi de son çare windows 7 kurmayı dene :bilmm
ya şimdi asusa yollasam 1 aya anca gelecek zaten daha yeni aldım tadını çıkartamıyorum ona yanıyorum :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fabrikasyon olarak sorunlu bir cihazın eline geçmiş olması muhtemel.
1 ay sürmez merak etme. kargolarsan 1 günde gider 3-5 güne cihaz sorunluysa sıfır kutulu cihazla değişim yapılır.
en fazla 10 gün beklersin kargo süresi dahil

ByKatre

ByKatre

Üye
link atayım mı :D
fabrikasyon olarak sorunlu bir cihazın eline geçmiş olması muhtemel.
1 ay sürmez merak etme. kargolarsan 1 günde gider 3-5 güne cihaz sorunluysa sıfır kutulu cihazla değişim yapılır.
en fazla 10 gün beklersin kargo süresi dahil
aynen öyle pc depoda öyle demişlrdi ilk 10 gün direk değişim ;)Cihaz arızalı çıkması durumunda ilk bir hafta içerisinde birebir değişik yapılmaktadır. demişler :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
inşallah benimkide sorunlu çıkmaz yarın alıyorum

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

cebimci

Üye
    Konu Sahibi
teknolojik cihazlar biraz şans işi demekki bende şans yok hay böyle şansa ya :D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre