Tavsiye iz bırakmadan amoled ekran nasıl silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
iz bırakmadan amoled ekran nasıl silinir?
Merhaba Maxicep kullanıcıları

dün n8i söktüm.alttaki amoled Ekrana parmak izim çıktı.sileyim dedim Sildikce daha kötü oluyo kolonya, camsil gibi ürünlerden performans alamadım gözüm yagçöze gidiyo ama oda pek fena diye kullanmadım. Bi önerisi olan var mı ?

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ben ıslak mendil ve pecete ile temizliyorum ilk günkü gibi oluyor :)

Bu arada yagcoz kullanirsan ekranini çozebilir :D

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92
NFKeskin

NFKeskin

Üye
Televizyon - Bilgisayar - Telefon gibi cihazların ekranını silmek için teknoloji marketlerinde ekran silme köpüğü satılır ya da sadece telefon icin olanlar var ufak boy. Tertemiz yapıyor tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Nirvana92
0MG90

0MG90

Üye
Mikrofiber bezle sil

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Nirvana92

Casdee

Üye
Kesinlikle ekran silme jeli,köpüğü,fısfısıyla uğraşma.Ben bir sıkıyam dedim sıkmaz olaydım ekranda ayrı çıkmaz bir leke oluştu daha temizleyemiyorum. :cnfsd:

NFKeskin

NFKeskin

Üye
Kesinlikle ekran silme jeli,köpüğü,fısfısıyla uğraşma.Ben bir sıkıyam dedim sıkmaz olaydım ekranda ayrı çıkmaz bir leke oluştu daha temizleyemiyorum. :cnfsd:
Uzun zamandır kullanırım hiçbir zararini görmedim demekki ekrandan ekrana değişiyor.

Casdee

Üye
Uzun zamandır kullanırım hiçbir zararini görmedim demekki ekrandan ekrana değişiyor.
Ben laptopda kullandım ekran çerçevesinde çıkmayan lekeler oluştu dahada temizleyemiyom :):)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
psp ekranında yapışkan izi vardı aseton ile çözüldü :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
NFKeskin

NFKeskin

Üye
Ben laptopda kullandım ekran çerçevesinde çıkmayan lekeler oluştu dahada temizleyemiyom :):)
3 ayrı telefon bir tablet 1 netbook 1 notebookda kullandim hiç böyle birşey olmadı. Belkide kullanilan ürünle alakalıdır.

JosephLion

JosephLion

Üye
Biz koli bandını kullanıyoz jelatin vurmak için bi dene istersen tabi daha çok zarar vereceğine inanmıyosan

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Gözlük Kullandığım İçin Bezim Her Daim Yanımda :) Islak Mendil Bulursam Islak Mendil Bulamazsam Ağzımla Buğuluyup Siliyorum Oda Olmazsa Tükürükle :D

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
ekranın en üst katmanı degil alttaki amoled ekran hiç tükürmedim ama camsil bile dagılmıyo ekranda topaklanma yapıyo

NFKeskin

NFKeskin

Üye
Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sprey deneme kötü sonuçlara yol açabilir :))

şuankinden daha kötü olamaz herhalde gerçi parlaklıgı arttırınca pek belli olmuyo ama bu konuda takıntılıyım sanırım : ) çok rahatsız ediyoşimdide çift çift basıyo , dokunmatik arıızaalanndı sanıırım.az önce bişi farkettm telefon şarjdayken dokunmatik bozuluyo. Önceden usbden çekiyodum usb girişi bozuldu normale geçtim alet takılıyken ekran sapıtıyor.

Casdee

Üye
Bazı şarj aletleri öyle ben takınca dokunmatik çalışmıyordu :)

Nirvana92

Nirvana92

Üye
    Konu Sahibi
Bazı şarj aletleri öyle ben takınca dokunmatik çalışmıyordu :)

nette biraz baktım ekranı komple degiştirdim meger şarj aletindenmiş diyen var yaw. Aman Yarabbi.
acaba yeni şarj aleti mi alsam düzelir mi? usb girişi bozuldu.yada şarj yerini içerden bantla muhafaza gibi bişimi yapsam t6 var evde rahat rahat söküyorum.

Üst Alt