freestyleminds
Üye
Teşekkür ederim. Zaman sıkıntım vardı şimdi daha rahatım. Güncellemeye devambnde neden guncellenmedı dıyodm aksam ellerıne sağlık kardesım![]()

Teşekkür ederim. Zaman sıkıntım vardı şimdi daha rahatım. Güncellemeye devambnde neden guncellenmedı dıyodm aksam ellerıne sağlık kardesım![]()

Cidden çok güzel symbian telefonum olsaydı kesinlikle denemek isterdim elinize sağlık.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+Tamamiyle Windows Phone 8 platformundan esinlenilmiş ve kendi yapımımdır.
+Windows Phone 8 stili mavi ikonlar
+Yenilenmiş alt bar
+Kullanışlı klavye(Belleye göre)
+E-Posta, Ajanda ve Hesap Makinesi
+Butonlar
Güncelleme: v1.01
Progress Bar değiştirildi.
Bekleme ekranı WP8 stilinde yapıldı.
Yeni TPI'lar eklendi. (2048, CuteRadio, aWeather...)
Medya gönder(attachment) arkaplanı değiştirildi (daha önce beyazdı)
Mesaj yollama ve ekle iconu değiştirildi.
Dipnot:Temada eksikler mevcuttur. İlerleyen zamanlarda güncellenecektir. Temada mevcut olmayan uygulama ikonlarını ve mevcut hataları aşağıda belirtirseniz sevinirim.
Cidden çok güzel symbian telefonum olsaydı kesinlikle denemek isterdim elinize sağlık.

bi kaç şey daha söyliyicm yapabilirmısn acaba öncekı sorun tam istedıgım gıbı duzelmısTeşekkür ederim. Zaman sıkıntım vardı şimdi daha rahatım. Güncellemeye devam![]()

Dostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?bi kaç şey daha söyliyicm yapabilirmısn acaba öncekı sorun tam istedıgım gıbı duzelmıs
şunlara bı bakarsan sevınırım ayrıca whatsappta mesaj gelınce üst bıldırımı beyaz ama muhım degıl o
Dostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?bi kaç şey daha söyliyicm yapabilirmısn acaba öncekı sorun tam istedıgım gıbı duzelmıs
şunlara bı bakarsan sevınırım ayrıca whatsappta mesaj gelınce üst bıldırımı beyaz ama muhım degıl o
varsa Belle extra buttons -stylize dan alt ikonları değiştirmelisin :bi kaç şey daha söyliyicm yapabilirmısn acaba öncekı sorun tam istedıgım gıbı duzelmıs
Bİr de tweetian a ikon koyayım. kullandığın o ikonsuz facebook uygulamasının ismini yaz dostumDostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?
Dostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?
varsa Belle extra buttons -stylize dan alt ikonları değiştirmelisin :

facebook normal java olarak mağazada olan resmı uygulama baktımda temanın içinde ikiside yokDostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?
Dostum iptal yazısının orayı bende çok istedim lakin orası onay butonları(evet-hayır) butonları ile bir değişiyor ondan orası öyle kaldı. alt barlar normalde bende böyle değil. Hangi telefonu kullanıyorsun ya da önceden alt bar için bir eklenti ya da program kullandın mı?
varsa Belle extra buttons -stylize dan alt ikonları değiştirmelisin :
Bİr de tweetian a ikon koyayım. kullandığın o ikonsuz facebook uygulamasının ismini yaz dostum![]()

Tema templatelerinde senin alt bar ikonları hiç yok. Şu an şaşırmış durumdayım. Nexus lime gibi alt bar yuvarlak olan bir başka tema yükleyip bir dene dostum aynı durum oluyorsa sorun temadan değildir. Eksik yerleri, ikonları ve hataları yazın ki halledebileyimfacebook normal java olarak mağazada olan resmı uygulama baktımda temanın içinde ikiside yok![]()
Teşekkürler. Bir daha ki güncellemeye eklerim.Teman genel tibarıyle başarılı bi kaç ikon eksik bende kullandığım uygulamalardan onlarıda eklersen sevinirim eksik olanlar: mobile cleaner,belle ekstra buton ,Wa_modifier ve büyük ekran(n8 cihazım)
Alt daireler wpde menülerde mevcut ana ekranda da olma sebebi menu bar ile ana ekran barı o yuvarlakları ortak olmasından ötürü. Yeni tema düşüncem var, ikonları var olan bir şeyden kullanacağım(flatro gibi) :bi kaç şey daha söyliyicm yapabilirmısn acaba öncekı sorun tam istedıgım gıbı duzelmıs
nasıl bı tema denıyım atarmısın acaba Nexus limede aynen boyle kotu oluyo o zamanTema templatelerinde senin alt bar ikonları hiç yok. Şu an şaşırmış durumdayım. Nexus lime gibi alt bar yuvarlak olan bir başka tema yükleyip bir dene dostum aynı durum oluyorsa sorun temadan değildir. Eksik yerleri, ikonları ve hataları yazın ki halledebileyim
Teşekkürler. Bir daha ki güncellemeye eklerim.
Alt daireler wpde menülerde mevcut ana ekranda da olma sebebi menu bar ile ana ekran barı o yuvarlakları ortak olmasından ötürü. Yeni tema düşüncem var, ikonları var olan bir şeyden kullanacağım(flatro gibi) :

sağlık olsun emeğin için teşekkürlerYeni versiyon eklenmiştir. Bilgisayarımın kullanılamaz hale gelmesi üzerine yeni bilgisayar almak zorunda kaldım. Bu esnada tüm verilerimin, tema kayıtlarımın hepsi gitti.
WP temasına son güncellemedir, maalesef bir daha güncellenemeyecek. Telefonda kayıtlı olup denediğim son değişikleri yayınladım.

sağlık olsun emeğin için teşekkürler![]()

Popup bar text mavi arkaplan maviYeni versiyon eklenmiştir. Bilgisayarımın kullanılamaz hale gelmesi üzerine yeni bilgisayar almak zorunda kaldım. Bu esnada tüm verilerimin, tema kayıtlarımın hepsi gitti.
WP temasına son güncellemedir, maalesef bir daha güncellenemeyecek. Telefonda kayıtlı olup denediğim son değişikleri yayınladım.
ayrıca temada cok eksıklık yok destegı kesme bnce icon destegı tek eksık yardım edebılecegım bısey olursa ederım