Haber samsung iyice saçmaladı

Sponsorlu Bağlantılar

thedarkness38

Üye
Beyler ben samsung s3 kullanıyorum cok memnunum 4.3 stock rom yuklu bence kit kat gelseydi lolipop gelseydi bunlar gereksiz oldugunu dusunuyorum su cihaz beni en az 5 sene daha goturur

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Nirvana92

Nirvana92

Üye
wp akar her telefona güncelleme var çok gelişecek windows phone

içimden bi ses digerlerinden farklı olmıcanı söylüyo. Malum bu şirketler kar amacı güdüyo wp9 çıkıncada eski tellere olmaz diyip yenisini aldırmaya çalışırlar bnce boyayıp boyayıp satıyolar sürekli

kahraman333333

kahraman333333

Üye
içimden bi ses digerlerinden farklı olmıcanı söylüyo. Malum bu şirketler kar amacı güdüyo wp9 çıkıncada eski tellere olmaz diyip yenisini aldırmaya çalışırlar bnce boyayıp boyayıp satıyolar sürekli
orası öyle ama 36 ay destek var yani vermek zorundalar he wp9 vermemek için 36 aydan sonra çıkartır orası ayrı konu
Hahahaa gerçekten bu kadar saçma bir yorum görmedim. Dostum S3 kaç yılında çıktı ki Lumia 920 ile kıyaslıyorsunuz. Aralarında 1 yıl dahi olsa çıktığı dönemin cihazlarıyla kıyaslaman lazım malum güncelleme kaç yıldır cihazın güncel olduğuna bakar donanım biraz hikaye.(samsung için diyorum)
aralarında 5 ay var ve bu cihazlar genelde donanıma göre karşılaştırılıyorlar ve ikiside aynı yılda çıkmışken s3 2014 e kadar güncelleme alırken 920 kağıt üstünde 2016 gösteriliyor ama verirlermi bilmem

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Galaxy young kullaniyorum..
S5'e degismem :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Ben bir yerde okumuştum yeni bir s3 üretmiş yurt dışında işte o s3 ler kit kat ile geliyor sadece telefon satmak için her şeyi yapar bu samsung varya telefonları da çok saçma her telefonda aynı tasarım olur mu ? :D samsung ünlü olmadan önceki nokia telefonlarının tasarımları ne kadar güzeldi hepsi birbirinden farklıydı ama samsung...

MaxipmaN

Üye
Ben bir yerde okumuştum yeni bir s3 üretmiş yurt dışında işte o s3 ler kit kat ile geliyor sadece telefon satmak için her şeyi yapar bu samsung varya telefonları da çok saçma her telefonda aynı tasarım olur mu ? :D samsung ünlü olmadan önceki nokia telefonlarının tasarımları ne kadar güzeldi hepsi birbirinden farklıydı ama samsung...
yoo birbirine beziyodu nokialar hep çöp gibi telefonlar çıkardı tutanlar belli tutmayanlar saymakla bitmez

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaş symbian varken millet symbian alınmaz android kral falan flan diyolardı şimdi ise bölünmüş yarısı wp 8 yarısı android

MaxipmaN

Üye
arkadaş symbian varken millet symbian alınmaz android kral falan flan diyolardı şimdi ise bölünmüş yarısı wp 8 yarısı android
rehbere geç giriyo diye 2senedir söylüyolar hep aynı şey ikincide jet gibi giriyo

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
Kingmortall

Kingmortall

Üye
s5 de buyuk ihtimal 4 4 2 de kalacak 2 gb ram oldugu için beni telefondan soğuttunuz la :sopa:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
yoo birbirine beziyodu nokialar hep çöp gibi telefonlar çıkardı tutanlar belli tutmayanlar saymakla bitmez

birbirine 5230 ve 5800 benziyordu onun dışında birbirine bezneyen model yok tabi benim dediklerim samsung ünlü olmadan önceki nokia şimdiki telefonları biribirine benziyor ilk telefonum 5130 olmuştu 2 sene kullandım sonra anneme verdim 1 sene dir annem kullanıyor 3 kere üstüne sıcak çay döküldü sonra telefonu kuruttum hiç bir şey olmadan tekrar kullandım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Samsung olduğu için şaşırmadım kardeş zaten s3 ü stockla kullanmak donanımına yazık ben mecburiyetten döndüm uykudan çıkarken telefon ağlıyor resmen :D

Emre

Üye
samsung artık o telefonu kullanmanı istemiyor büyük ihtimale note 4 çıkardığında note 2yi unutacaks4 s5 al diyor :D

0MG90

0MG90

Üye
Her cihaz bi yere kadar güncelleme alır ya da almaz sadece ufak tefek alır, ben sadece 3 güncelleme aldım (DesireC) dahada almam herhalde -ki hangi Desire serisi telefon Android güncellemesi aldı bilmiyorum ama azdır-

Ayrıca burada wp yi savunanlara gülüp geçiyorum sadece çünkü o sistem benim gözümde bir hiç. Hızlı olması, 512mb ramde kasmaması Android ve iOS la kıyaslanacak anlamına gelmez. O sistem benim gözümde Android ve iOS gibi olmaz ve bu gidişlede olmayacak. Hızlı veya stabil olması önemli değil, daha çok yol kat etmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kahraman333333

kahraman333333

Üye
O z
Her cihaz bi yere kadar güncelleme alır ya da almaz sadece ufak tefek alır, ben sadece 3 güncelleme aldım (DesireC) dahada almam herhalde -ki hangi Desire serisi telefon Android güncellemesi aldı bilmiyorum ama azdır-

Ayrıca burada wp yi savunanlara gülüp geçiyorum sadece çünkü o sistem benim gözümde bir hiç. Hızlı olması, 512mb ramde kasmaması Android ve iOS la kıyaslanacak anlamına gelmez. O sistem benim gözümde Android ve iOS gibi olmaz ve bu gidişlede olmayacak. Hızlı veya stabil olması önemli değil, daha çok yol kat etmesi lazım.
o yüzden 512 mb da en çok satan wp dimi kıyaslanmadığı için çok saçma bir yorum :D

0MG90

0MG90

Üye
O z o yüzden 512 mb da en çok satan wp dimi kıyaslanmadığı için çok saçma bir yorum :D
Sana ne? Benim görüşüm o seni ilgilendirmiyor. Sizin sorununuzda bu işte, eleştiri kabul edemiyorsunuz, yazık.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
androide hiç ısınamadım, iosun hakkınıda vermek lazım ama wp nin gelecegini parlak gördüm ben

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Sana ne? Benim görüşüm o seni ilgilendirmiyor. Sizin sorununuzda bu işte, eleştiri kabul edemiyorsunuz, yazık.
rüşünde bana laf geliyorsa ilgilendiriyor iyi bak wp savunanlara gülüyorum demesin yoksa android veya ios savunup veya wp yi kötülemen önemli değil benim için

Üst Alt