wp akar her telefona güncelleme var çok gelişecek windows phone
orası öyle ama 36 ay destek var yani vermek zorundalar he wp9 vermemek için 36 aydan sonra çıkartır orası ayrı konuiçimden bi ses digerlerinden farklı olmıcanı söylüyo. Malum bu şirketler kar amacı güdüyo wp9 çıkıncada eski tellere olmaz diyip yenisini aldırmaya çalışırlar bnce boyayıp boyayıp satıyolar sürekli
aralarında 5 ay var ve bu cihazlar genelde donanıma göre karşılaştırılıyorlar ve ikiside aynı yılda çıkmışken s3 2014 e kadar güncelleme alırken 920 kağıt üstünde 2016 gösteriliyor ama verirlermi bilmemHahahaa gerçekten bu kadar saçma bir yorum görmedim. Dostum S3 kaç yılında çıktı ki Lumia 920 ile kıyaslıyorsunuz. Aralarında 1 yıl dahi olsa çıktığı dönemin cihazlarıyla kıyaslaman lazım malum güncelleme kaç yıldır cihazın güncel olduğuna bakar donanım biraz hikaye.(samsung için diyorum)
samsung ünlü olmadan önceki nokia telefonlarının tasarımları ne kadar güzeldi hepsi birbirinden farklıydı ama samsung...Sansung pismanliktir.
güldürdün akşam akşamGalaxy young kullaniyorum..
S5'e degismem![]()

yoo birbirine beziyodu nokialar hep çöp gibi telefonlar çıkardı tutanlar belli tutmayanlar saymakla bitmezBen bir yerde okumuştum yeni bir s3 üretmiş yurt dışında işte o s3 ler kit kat ile geliyor sadece telefon satmak için her şeyi yapar bu samsung varya telefonları da çok saçma her telefonda aynı tasarım olur mu ?samsung ünlü olmadan önceki nokia telefonlarının tasarımları ne kadar güzeldi hepsi birbirinden farklıydı ama samsung...
rehbere geç giriyo diye 2senedir söylüyolar hep aynı şey ikincide jet gibi giriyoarkadaş symbian varken millet symbian alınmaz android kral falan flan diyolardı şimdi ise bölünmüş yarısı wp 8 yarısı android
s5 de buyuk ihtimal 4 4 2 de kalacak 2 gb ram oldugu için beni telefondan soğuttunuz la![]()

yoo birbirine beziyodu nokialar hep çöp gibi telefonlar çıkardı tutanlar belli tutmayanlar saymakla bitmez
o yüzden 512 mb da en çok satan wp dimi kıyaslanmadığı için çok saçma bir yorumHer cihaz bi yere kadar güncelleme alır ya da almaz sadece ufak tefek alır, ben sadece 3 güncelleme aldım (DesireC) dahada almam herhalde -ki hangi Desire serisi telefon Android güncellemesi aldı bilmiyorum ama azdır-
Ayrıca burada wp yi savunanlara gülüp geçiyorum sadece çünkü o sistem benim gözümde bir hiç. Hızlı olması, 512mb ramde kasmaması Android ve iOS la kıyaslanacak anlamına gelmez. O sistem benim gözümde Android ve iOS gibi olmaz ve bu gidişlede olmayacak. Hızlı veya stabil olması önemli değil, daha çok yol kat etmesi lazım.

Sana ne? Benim görüşüm o seni ilgilendirmiyor. Sizin sorununuzda bu işte, eleştiri kabul edemiyorsunuz, yazık.O z o yüzden 512 mb da en çok satan wp dimi kıyaslanmadığı için çok saçma bir yorum![]()
rüşünde bana laf geliyorsa ilgilendiriyor iyi bak wp savunanlara gülüyorum demesin yoksa android veya ios savunup veya wp yi kötülemen önemli değil benim içinSana ne? Benim görüşüm o seni ilgilendirmiyor. Sizin sorununuzda bu işte, eleştiri kabul edemiyorsunuz, yazık.