Haber samsung iyice saçmaladı

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Bu arada telefon uygulamasında bilinmeyen birşey söyleyeyim.sekme değiştirerek rehbere geçtiğinizde aslında farklı bir apk açılıyor.Aosp da buna rağmen kasma olmadığı gibi, touchwiz gibi romlarda kasma gözlenebiliyor.
Anlatabilirseniz bunu yukarıdakine anlatın.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Anlatabilirseniz bunu yukarıdakine anlatın.
Ya sen harbi numunesin.kusura kalmada androidden her turli anlarim evet herseyin farkli apk.si var sistemde ama kasmiyor kasmak zrundami kardesim.solesene tartsmanin anlami yok her tel ayni olmak zrunda degil ki sans iisi bu benim telimin hic kastgini gormedim rootlu degilki video cekeyim hepsi root istyor

messevim

messevim

Üye
Ya sen harbi numunesin.kusura kalmada androidden her turli anlarim evet herseyin farkli apk.si var sistemde ama kasmiyor kasmak zrundami kardesim.solesene tartsmanin anlami yok her tel ayni olmak zrunda degil ki sans iisi bu benim telimin hic kastgini gormedim rootlu degilki video cekeyim hepsi root istyor

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Pc istyr prgram

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tamam boşver..

ufak tartışma yüzünden hakkını helal et.. bu mübarek ayda münakaşadan uzak durmak gerekiyordu. Telefonun hayrını gör.
Seni gercekten inandirmak isterdim lafimjn arkasindayim telin ilk serilerden olsa gerek kardesim cunku ilk serilerde sararma olayi bile.mevcut nyse sende hakkini helal et yakismadi bizede tartsmak sacma nedenden bu mubarek ayda

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

MaxipmaN

Üye
2 gb ramli 1520 alıp eşekten ata binebilirsin

Fritöz ile gönderildi.
dediğini boyut olarak yorumlarsak tam tersi androidin içeriğini yorumlarsak yine tam tersi snapdragon umurumda değil umurumda olsa note2 almazdım

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
Türe

Türe

Üye
Yıl olmuş 2014 hala daha Android'i TW , Sense , Timescape vb. arayüz sananlar var.

Mümkünse gözlüklerinizi çıkarıp Bkz.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
512 ramden yüksek wp yok mu?

Adam lumia 1320 satıp galaxy ace mi alsam gibi bir espri yapsa salak dersiniz.
kim ne alırsa alsın ama adam bildiğin fan S^3e atılan kazıktan sonra lumia mı alsaydım heyret bişey
Yıl olmuş 2014 hala daha Android'i TW , Sense , Timescape vb. arayüz sananlar var.

Mümkünse gözlüklerinizi çıkarıp Bkz.
kutucuklarıyla yalnız bırakalım biz hileli oyunu 2dkda kurarız :cool

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve 0MG90
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ayn
kim ne alırsa alsın ama adam bildiğin fan S^3e atılan kazıktan sonra lumia mı alsaydım heyret bişey
kutucuklarıyla yalnız bırakalım biz hileli oyunu 2dkda kurarız :cool
Aynen kanki be wp fanıyım sende androidcisin galiba

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
herkes diyor rehber geç açılıyor diye.ama samsungların hiç birinde rehber sorunu yok bikere girin rehbere çıkın sonra bidaha girin daha hızli girecektir tel kapatana dek. çünkü sistem önbellege alıyor girilen uygulamayı

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
herkes diyor rehber geç açılıyor diye.ama samsungların hiç birinde rehber sorunu yok bikere girin rehbere çıkın sonra bidaha girin daha hızli girecektir tel kapatana dek. çünkü sistem önbellege alıyor girilen uygulamayı
Haklısın. çok gariptir ki herkesin samsungları rehbere geç girer 580 kişi olmasına rağmen ben hiç gecikme yaşamadım.Bazıları S3 ün sorunlarını devamlı dile getiriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
yanlışım yoksa rt ile uyumlu değil diye kestiler güncellemeyi hatta s3 ün rakibi olan 920 hala güncelleme alırken s 3 ü görü görüyoruz :D
Hahahaa gerçekten bu kadar saçma bir yorum görmedim. Dostum S3 kaç yılında çıktı ki Lumia 920 ile kıyaslıyorsunuz. Aralarında 1 yıl dahi olsa çıktığı dönemin cihazlarıyla kıyaslaman lazım malum güncelleme kaç yıldır cihazın güncel olduğuna bakar donanım biraz hikaye.(samsung için diyorum)

MaxipmaN

Üye
Aynen öyle

tapatalk

tapatalk

Üye
Rehbere geç girme muhabbeti ne zaman bitecek çok merak ediyorum çünkü bu androidle alakalı bi durum değilde

Üst Alt