konuyla çok alakası var ama moto g nexuslardan farksız kamerasıda gayet yeterli düşünmeden alınırKonuyla alakasız ama... Moto G nin içi çok güzel ama sonrası biraz düşündürüyor
tam olarak bilmiyorum ama bazılarının şarj aleti değişik bazılarının kulaklıkları değişikŞimdi ben ikinci el alcam hangi part olduğunu nasıl öğrenebilirim
Tam bilen biri varsa yardim...Ona göre alcamŞimdi ben ikinci el alcam hangi part olduğunu nasıl öğrenebilirim

Bak 16liklarin hepsi yeni parti zaten. 4luklerin kulaklihi beyaz ve eger telefonun ekranin ustunde general mobile yaziyorsa yeni parti.TAM BİLEN BİRİ VARSA ACİL YARDIM...Ona göre alcam![]()
Aynen benimde 6-7 ay oldu sorun yok cok sukurBenim bildiğim kadarıyla hepsi yeni part ben alalı 6 ay oldu sokette sorun yok
Yeni alanlardan da duymadım soket sorununu
EvetŞimdi ben 16gb ikinci el alırsam hepsi yeni parti oluyor ve sarj soketi sorunu az oluyor ölemi eğer 4gb model alırsam beyaz kulaklık ve gm yazısı olması gerek... Doğru anlamışmıyım![]()
Ben discovery kullanmıyorum ama bence play müzik daha güzelarkdaslar daha yuklemedim ama bugun yuklemeyi dusunuyorum. eski muzik calar yerine play music varmis. eski muzik calari nasil kurabilirim?
Doğru o yönden çok güzel temasını bende beğeniyorum.yok play music hiç güzel değil eskisi bundan bin kat iyi şarkıları klasor halınde göremiyosun
güncellemeden önce 14200 sonra 16200 puan aldımDoğru o yönden çok güzel temasını bende beğeniyorum.
Birde size bişey sorcam.Güncellemeden önceki Antutu puanı ile kitkattan sonraki puan kaç?
discovery mi moto g miVay ozaman Moto G ye yaklaşmış.Serhat kardeşim sence hala alınırmı?
moto g kamerası 5mp hafıza kartı yeri yok tabiki alınırhala dediğim için discovery![]()
DISCOVERY i sordum amamoto g kamerası 5mp hafıza kartı yeri yok tabiki alınır