Nvidia Geforce Now Türkiye Sunucuları Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nvidia Geforce Now Türkiye Sunucuları Açıldı
Geçtiğimiz yıllarda bulut tabanlı oyun sistemi olan Geforce Now duyurulmuş ve kısa sürede büyük ilgi görmüştü. Bilmeyenler için Geforce Now hizmeti size sanal bir PC üzerinden sahip olduğunuz oyunları oynama imkanı sağlıyor. Yani elinizde oyunlar varsa fakat oynayacak bir bilgisayar yoksa Geforce Now ile Android / iOS ve PC / Mac platformlarında oyunları oynayabiliyorsunuz.

Yakın zamanda Turkcell işbirliği ile Game+ adında yeni bir hizmet kullanıcıların karşısına çıktı. Nvidia Geforce Now Türkiye sunucusu Game+ ile kullanıcılara düşük gecikme ile hizmeti kaliteli bir şekilde sunmayı amaçlıyor. Şuanda beta aşamasında olan Geforce Now Game Plus servisi 15 Mart tarihi itibariyle bütün kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Çok sayıda Youtube veya Twitch yayıncısı da Geforce Now beta kodlarını farklı çekilişler ile izleyenlerine dağıtmaya devam ediyor. Diğer taraftan Game+ kendisi de ön kayıt yapan kişiler arasından bazılarına beta kodu yollamaya devam ediyor. Geforce Now Türkiye fiyatı henüz belli değil fakat 15 Mart tarihinde resmi fiyatların açıklanması bekleniyor. Elinde halihazırda beta kodu olup servisi şuanda aktif olarak kullananlar görüşlerini yazarak bizleri de bilgilendirebilir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt