3G açıksa ateşe körükle gitmişin sen deEvet, 8.1 beta yuklu ve 3G açık. Birazdan batarya bitmek üzere. Konuyu açtıktan 15 dk içinde %4 e geldi
ama dediğim gibi 3G açık olsa bile bu düşüş normal değil bi soft reset atKatılıyorum bi kere de benim başıma geldi telefon durduk yere kendi kendine ısınmıştı bir uygulama yüzünden onu kaldırdım güzeldi arkadaşın dediği gibi soft reset at3G açıksa ateşe körükle gitmişin sen deama dediğim gibi 3G açık olsa bile bu düşüş normal değil bi soft reset at
@Tacettinn
Hocam asıl ben teşekkür ederim sayende harika bir müzik indirme uygulaması buldum![]()
Gerçekten çok başarılıAynen ...

En az %30, %50 de yaparsan garanti olur.flaşlama için şarjın en az kaç olması lazım ?
%60 yeter o zaman hemen yapayımEn az %30, %50 de yaparsan garanti olur.
Rezil oldum.Bu servisle.Kesin reklam botusun kesin : )
Rezil oldum.Bu servisle.
Lumia 920 değil miydi senin ? Neyse cihazın rengi belirsiz, global cihaz.620/PWBASSY LIGHT SWAP ENGINE GLOB
Cihazım teleservice'de değiştirildi.Böyle yazıyor şimdi bu cihaz tr prodcut code kullanmayacak mı?Bide hangi renk?
Ben sattım lumia 620 ve lg g2 aldım.Lumia 920 değil miydi senin ? Neyse cihazın rengi belirsiz, global cihaz.
Verdiğin ada ve cihaz kod listesine göre:
059P927 koduna sahip ve son sürümü şu:
1030.5603.1304.0000 ilk sürümlerden biri ama farklı bir cihaz yazılımıyla gelir sanırım. Tabi eğer kod adı böyleyse.
Bende aynı düşüncedeyim. Oraya cihaz gönderip fıtık olmayan yok gibidir.Benim 720 nin ekrani catladi parasiyla yaptiracagim halde yine gittim disarida yaptirdim 100$ verdim. 1 saatte de geri aldim telefonumu yeterki bu firma uzak olsun benden
Şimdiye kadar canki olmuşsunuzdur herhalde Teleservisle o kadar gönderdin nihayetinde tanıyorlardır seni, hayırlı olsun bu arada.Ben sattım lumia 620 ve lg g2 aldım.
Teşekkür.Şimdiye kadar canki olmuşsunuzdur herhalde Teleservisle o kadar gönderdin nihayetinde tanıyorlardır seni, hayırlı olsun bu arada.
Bende aynı düşüncedeyim. Oraya cihaz gönderip fıtık olmayan yok gibidir.