İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
soft reset at, sonra tekrar şarj et, düzelir muhtemelen. arka planda bi uygulama çakışmıştır o bataryayı emiyordur sen farkında olmadan. soft reset halleder onu :)

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8.1 beta mı yüklü telefonda. Birde 3g anormal şarj harcar.
Ben korkudan 3g açmıyorum 2g ile devam ediyorum bağlantıya.

Krnl386

Krnl386

Üye
Evet, 8.1 beta yuklu ve 3G açık. Birazdan batarya bitmek üzere. Konuyu açtıktan 15 dk içinde %4 e geldi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet, 8.1 beta yuklu ve 3G açık. Birazdan batarya bitmek üzere. Konuyu açtıktan 15 dk içinde %4 e geldi
3G açıksa ateşe körükle gitmişin sen de :kıskıs:ama dediğim gibi 3G açık olsa bile bu düşüş normal değil bi soft reset at

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
3G açıksa ateşe körükle gitmişin sen de :kıskıs:ama dediğim gibi 3G açık olsa bile bu düşüş normal değil bi soft reset at
Katılıyorum bi kere de benim başıma geldi telefon durduk yere kendi kendine ısınmıştı bir uygulama yüzünden onu kaldırdım güzeldi arkadaşın dediği gibi soft reset at

dakamon

dakamon

Üye
LM820 batarya performansı olarak istenileni veremeyen bir telefon zaten ama senin durumunda olmaması gerekn bir şey eğer yüzde yüz de kullanmaya başladıysan. O yüzden bazı zararlı uygulamalar yüklemiş olabilirsin pil tasarrufundan uygulamaların pil kullanma durumlarına bir bak gereksiz bir kullanım yapan uygulama varsa kaldır yada arka planda çalışmasını engelle. Çok anormal geldi bana bu düşüş.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
flaşlama için şarjın en az kaç olması lazım ?

blackcemre

Üye
620/PWBASSY LIGHT SWAP ENGINE GLOB
Cihazım teleservice'de değiştirildi.Böyle yazıyor şimdi bu cihaz tr prodcut code kullanmayacak mı?Bide hangi renk?

luckysleven

luckysleven

Üye
Kesin reklam botusun kesin : )

• Beğen
Tepkiler: beats
luckysleven

luckysleven

Üye
Rezil oldum.Bu servisle.

Benim 720 nin ekrani catladi parasiyla yaptiracagim halde yine gittim disarida yaptirdim 100$ verdim. 1 saatte de geri aldim telefonumu yeterki bu firma uzak olsun benden

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
beats

beats

Üye
620/PWBASSY LIGHT SWAP ENGINE GLOB
Cihazım teleservice'de değiştirildi.Böyle yazıyor şimdi bu cihaz tr prodcut code kullanmayacak mı?Bide hangi renk?
Lumia 920 değil miydi senin ? Neyse cihazın rengi belirsiz, global cihaz.
Verdiğin ada ve cihaz kod listesine göre:
059P927 koduna sahip ve son sürümü şu:
1030.5603.1304.0000 ilk sürümlerden biri ama farklı bir cihaz yazılımıyla gelir sanırım. Tabi eğer kod adı böyleyse.

blackcemre

Üye
Lumia 920 değil miydi senin ? Neyse cihazın rengi belirsiz, global cihaz.
Verdiğin ada ve cihaz kod listesine göre:
059P927 koduna sahip ve son sürümü şu:
1030.5603.1304.0000 ilk sürümlerden biri ama farklı bir cihaz yazılımıyla gelir sanırım. Tabi eğer kod adı böyleyse.
Ben sattım lumia 620 ve lg g2 aldım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim 720 nin ekrani catladi parasiyla yaptiracagim halde yine gittim disarida yaptirdim 100$ verdim. 1 saatte de geri aldim telefonumu yeterki bu firma uzak olsun benden
Bende aynı düşüncedeyim. Oraya cihaz gönderip fıtık olmayan yok gibidir.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Bende aynı düşüncedeyim. Oraya cihaz gönderip fıtık olmayan yok gibidir.

Valla hocam umraniyede arada bir yerde kocaman bir yer. Ellerinde servislere gonderilen parca listeleri ve fiyatlari var. Yani tiri viri bir yer degil. Aksesuar yedek parca ne ararsan var. Adam uzerine basa basa servisler bizden parca aliyor dedi. Bende verdim telefonu sifir gibi geri aldim. Uyumsuzluk algilamama gibi bir sorun yasamadim tavsiye ederim.

Üst Alt