İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar merhabalar;
Nokia lumia 1520 için aşağıdaki resimdeki gibi bir tripod nerden bulabilirim?
şimdiden fikirleriniz için tşkler
iyi Forumlar.

msakli_

msakli_

Üye
Telefonumu Pc'ye bağlıyorum ama telefonu pc den kontrol edemiyorum sadece resimleri pc ye kaydedebiliyorum.Telefona müzik,fotograf,video atmak için bir sürücü cıkmıyor,PC'm (XP) , pc ye bir uygulama yüklüyorduk bilen varmı telefonu kontrol etmek için.Lumia925

Serhan

Serhan

Üye
925 Kullanıcıları için imzalarına ekleebileceği bişey yaptım amatörce oldu ama olsun :)
daha iyisini yapabilecek olursa sevinirim :)

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar telefona flv formatında dizi videosu attım ancak bunu açacak uygulama yok dedi mağazada arattım bişey yok şimdi o dosyayı siliyim yer kaplamasın istiyorum ama bulamadım nasıl erişebilirim acaba

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar merhabalar;
Nokia lumia 1520 için aşağıdaki resimdeki gibi bir tripod nerden bulabilirim?
şimdiden fikirleriniz için tşkler
iyi Forumlar.

Tacettinn

Tacettinn

Üye

Arkadaşlar sizden ricam bu uygulamayı indirmeyi denermisiniz ben sildim bi daha yüklenmiyor.
Yaklaşık 2 haftadır yüklemeyi deniyorum bu hatayı veriyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Telefonu defalarca açıp kapattım depolama yerini filan değiştim sonuç aynı.

skynet

Üye

Arkadaşlar sizden ricam bu uygulamayı indirmeyi denermisiniz ben sildim bi daha yüklenmiyor.
Yaklaşık 2 haftadır yüklemeyi deniyorum bu hatayı veriyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Telefonu defalarca açıp kapattım depolama yerini filan değiştim sonuç aynı.
Şimdi denedim yüklendi :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
beats

beats

Üye

Yükleniyor sorun yok.

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye

Denedim iniyor bende.

• Beğen
beats

beats

Üye
arkadaşlar telefona flv formatında dizi videosu attım ancak bunu açacak uygulama yok dedi mağazada arattım bişey yok şimdi o dosyayı siliyim yer kaplamasın istiyorum ama bulamadım nasıl erişebilirim acaba
uygulamasında FLV desteği vardı ama uygulamanın kendi klasörüne atılıyordu sanırım video. Dosya uygulamalarından (örneğin ) birini yükleyip bulabilirsin sanırım.

pissed26

pissed26

Üye
uygulamasında FLV desteği vardı ama uygulamanın kendi klasörüne atılıyordu sanırım video. Dosya uygulamalarından (örneğin ) birini yükleyip bulabilirsin sanırım.
Kardeşim aerize var ama bulamadım orada

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonumun product code nasıl öğrenebilirim ?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Arkadaşlar 1-2 hafta içinde alacağım ciddi bir nokia hayranıyım :D l820 mi yoksa moto g mi wp mağazasında istediğim bütün oyunlar var çok oyun oynarım müzik dinlerim şarj konusu sıkıntı değil kamera iyi olsa güzel olur

beats

beats

Üye
Telefonumun product code nasıl öğrenebilirim ?
SIM kart yuvasında yazabilir Lumia 720 ise, Nokia Recovery Tools varsa PC'ye bağlayıp öğrenebilirsin. Ya da
059S503 VAR TR CV CYAN
059S504 VAR TR CV YELLOW
059S505 VAR TR CV RED
059S506 VAR TR CV WHITE
059S4L1 VAR TR CV BLACK bunlardan biridir.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
serinaga

serinaga

Üye

Sorun yok, şimdi bende indirdim, bu arada uygulama çok iyiymiş, bence soft reset at tele, hiçbirşey silinmez, ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda bas, tel kapanıp titreyince bırak, muhtemelen düzelecektir ...

Geçmişten Gönderildi ...

• Beğen
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Şimdi denedim yüklendi :)
Denedim iniyor bende.
Yükleniyor sorun yok.
Çok teşekkür ederim.
Sorun yok, şimdi bende indirdim, bu arada uygulama çok iyiymiş, bence soft reset at tele, hiçbirşey silinmez, ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda bas, tel kapanıp titreyince bırak, muhtemelen düzelecektir ...

Geçmişten Gönderildi ...
İşe yaradı hocam uygulamayı yükleyebildim nihayet. Çok teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: serinaga

skynet

Üye
@Tacettinn
Hocam asıl ben teşekkür ederim sayende harika bir müzik indirme uygulaması buldum :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn ve serinaga
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Merhaba; resimdeki gibi telefonu şuan 40 dk lık bir zamanda sadece forum sayfasında geziniyorum. Bu duruma geldi bir saat içinde. Sizce normal mi? Konuyu yanlış yere açtıysam affola.

Üst Alt