Telefon Tavsiyesi Sizce Lumia 1320 almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kardeşim uygulamaların çoğu var ama kalitesiz, hiç almanı önermem. Eğer G2 alacak paran varsa git G2 al. Facebook uygulamasında kapak fotoğrafı değiştirmen bile sıkıntı ya. İnstagramda video eklenmiyor. Twitter da gif desteği yok. Tango yok. Bence g2 al, sonra şu yok bu yok of neden şu da yok diye kıvranma. İlk Windows Phone 8li telefon türkiyeye geldiğinden beri kullanan biriyim.

• Beğen
Tepkiler: androidkralı24
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Arkadaşım çok iyi karşılaştırma yapmalısın ve ona göre ihtiyacına yönelmelisin bence.

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
G2 alacak param var da 1000 lirayı geçmek istemiyorum.1320 işimi görür ise daha fazla vermem ben telefona.Sadece pişman olur muyum 1320 alırsam onu araştırıyorum

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
G2 alacak param var da 1000 lirayı geçmek istemiyorum.1320 işimi görür ise daha fazla vermem ben telefona.Sadece pişman olur muyum 1320 alırsam onu araştırıyorum
Sosyal Medya uygulamalarının sadece adı var diyeyim ben sana. En çok çabalayan firma Facebook o da Allah vere ne zaman ne yayınlar. Facebook sohbet uygulaması var, android veya ios gibi kullanışlı değil. İnstagram hiç akıcı çalışmıyor ve video ekleyemiyorsun. Vine geldi dedik çok şükür, onda da sadece çekim yapabiliyoruz; yine telefondaki videoları ekleyemiyorsun. Whatsapp sonunda düzeldi, arka planıydı vs. güzel oldu. Oyunlar geç geliyor. Clash of clans oynuyorsan o yok mesela en önemli oyunlardan. Cnady Crush Saga, Top Eleven, Retrica yok örnek verebileceğim diğer önemli oyunlar. Ha kullandığın uygulamalara bak. Varsa, fazlasını aramıyorsan, şarjım iyi gitsin diyorsan 1320 10 numara telefon

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bnce g2 i al.kafan cok rahat olur bende demesi kardesim aliyosun bikere al

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
G2 alacam ben vazgeçtim 1320 den belki bundan sonra birkaç yıl sonra alabilirim wp :)

bulentercan

Üye
onun yerine 925 daha güzel bir tercih olabilir

Exdkiller

Exdkiller

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya bataryası ve ekranı için istiyrdum 1320 yi

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Milleti
Sosyal Medya uygulamalarının sadece adı var diyeyim ben sana. En çok çabalayan firma Facebook o da Allah vere ne zaman ne yayınlar. Facebook sohbet uygulaması var, android veya ios gibi kullanışlı değil. İnstagram hiç akıcı çalışmıyor ve video ekleyemiyorsun. Vine geldi dedik çok şükür, onda da sadece çekim yapabiliyoruz; yine telefondaki videoları ekleyemiyorsun. Whatsapp sonunda düzeldi, arka planıydı vs. güzel oldu. Oyunlar geç geliyor. Clash of clans oynuyorsan o yok mesela en önemli oyunlardan. Cnady Crush Saga, Top Eleven, Retrica yok örnek verebileceğim diğer önemli oyunlar. Ha kullandığın uygulamalara bak. Varsa, fazlasını aramıyorsan, şarjım iyi gitsin diyorsan 1320 10 numara telefon
N kafasını ne karıştıyosun messenger uygulamasını gormedin galiba sadece adı var diyo tobe tobe ya

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Milleti
N kafasını ne karıştıyosun messenger uygulamasını gormedin galiba sadece adı var diyo tobe tobe ya
Messenger uygulamasına kullanışlı değil dedim kardeş. İyi oku orayı. Bence kullanışlı değil. Nerde o ios ve androiddeki baloncuklu tasarım? 8.1 gelmeden bildirim merkezi de yok. Kimden mesaj geldiğini nasıl anlican?

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Messenger uygulamasına kullanışlı değil dedim kardeş. İyi oku orayı. Bence kullanışlı değil. Nerde o ios ve androiddeki baloncuklu tasarım? 8.1 gelmeden bildirim merkezi de yok. Kimden mesaj geldiğini nasıl anlican?
android iostaki gibi balonlu yapsa wp nin diğerlerinden ne farkı kalacak peki bunuda açıklarmısın bi ? ki adamlar facebook betayı androide benzetti diye bi çok kişi beğenmedi wp forumuna girip yorumlara bakabilirisin

@Safak

@Safak

Üye
android iostaki gibi balonlu yapsa wp nin diğerlerinden ne farkı kalacak peki bunuda açıklarmısın bi ? ki adamlar facebook betayı androide benzetti diye bi çok kişi beğenmedi wp forumuna girip yorumlara bakabilirisin
aynen wp androide benzedikten sonra ne anlami kaldi farkliligin

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
aynen wp androide benzedikten sonra ne anlami kaldi farkliligin
Ya tamam, baloncuk kullanışsız. Öyle yukarıdan gelen bildirimler çok kullanışlı. Windows Phone en iyisi. On numara. 2 yıla androidi geçiyoruz. iOs kim ki zaten, öyle sistem mi olur? Farklı olan Windows Phone en güzeli.

fk555897

fk555897

Üye
Bence WP mi Android mi alacağına karar ver öncelikle.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wp mi android mi diye düşünmeden konu açılmamalı.

bulentercan

Üye
ekran daha büyük batarya çok daha iyi
1.Amoled ekran güzel (tercih)
2.6" ekran çok değil mi
3.8 gb hafıza az zaten 5gb den az kalıyo
4. 925 in kamerası 8.7 1320nin 5.0
5. Lumia 925 41 hızını desteklerken 1320 21de kalıyo

Üst Alt