Exdkiller
Üye
Sağol kardeşimO zaman sıkıntı yok dostum hayırlı olsun şimdiden![]()

Sağol kardeşimO zaman sıkıntı yok dostum hayırlı olsun şimdiden![]()

Sosyal Medya uygulamalarının sadece adı var diyeyim ben sana. En çok çabalayan firma Facebook o da Allah vere ne zaman ne yayınlar. Facebook sohbet uygulaması var, android veya ios gibi kullanışlı değil. İnstagram hiç akıcı çalışmıyor ve video ekleyemiyorsun. Vine geldi dedik çok şükür, onda da sadece çekim yapabiliyoruz; yine telefondaki videoları ekleyemiyorsun. Whatsapp sonunda düzeldi, arka planıydı vs. güzel oldu. Oyunlar geç geliyor. Clash of clans oynuyorsan o yok mesela en önemli oyunlardan. Cnady Crush Saga, Top Eleven, Retrica yok örnek verebileceğim diğer önemli oyunlar. Ha kullandığın uygulamalara bak. Varsa, fazlasını aramıyorsan, şarjım iyi gitsin diyorsan 1320 10 numara telefonG2 alacak param var da 1000 lirayı geçmek istemiyorum.1320 işimi görür ise daha fazla vermem ben telefona.Sadece pişman olur muyum 1320 alırsam onu araştırıyorum
N kafasını ne karıştıyosun messenger uygulamasını gormedin galiba sadece adı var diyo tobe tobe yaSosyal Medya uygulamalarının sadece adı var diyeyim ben sana. En çok çabalayan firma Facebook o da Allah vere ne zaman ne yayınlar. Facebook sohbet uygulaması var, android veya ios gibi kullanışlı değil. İnstagram hiç akıcı çalışmıyor ve video ekleyemiyorsun. Vine geldi dedik çok şükür, onda da sadece çekim yapabiliyoruz; yine telefondaki videoları ekleyemiyorsun. Whatsapp sonunda düzeldi, arka planıydı vs. güzel oldu. Oyunlar geç geliyor. Clash of clans oynuyorsan o yok mesela en önemli oyunlardan. Cnady Crush Saga, Top Eleven, Retrica yok örnek verebileceğim diğer önemli oyunlar. Ha kullandığın uygulamalara bak. Varsa, fazlasını aramıyorsan, şarjım iyi gitsin diyorsan 1320 10 numara telefon
Messenger uygulamasına kullanışlı değil dedim kardeş. İyi oku orayı. Bence kullanışlı değil. Nerde o ios ve androiddeki baloncuklu tasarım? 8.1 gelmeden bildirim merkezi de yok. Kimden mesaj geldiğini nasıl anlican?Milleti
N kafasını ne karıştıyosun messenger uygulamasını gormedin galiba sadece adı var diyo tobe tobe ya
android iostaki gibi balonlu yapsa wp nin diğerlerinden ne farkı kalacak peki bunuda açıklarmısın bi ? ki adamlar facebook betayı androide benzetti diye bi çok kişi beğenmedi wp forumuna girip yorumlara bakabilirisinMessenger uygulamasına kullanışlı değil dedim kardeş. İyi oku orayı. Bence kullanışlı değil. Nerde o ios ve androiddeki baloncuklu tasarım? 8.1 gelmeden bildirim merkezi de yok. Kimden mesaj geldiğini nasıl anlican?
aynen wp androide benzedikten sonra ne anlami kaldi farkliliginandroid iostaki gibi balonlu yapsa wp nin diğerlerinden ne farkı kalacak peki bunuda açıklarmısın bi ? ki adamlar facebook betayı androide benzetti diye bi çok kişi beğenmedi wp forumuna girip yorumlara bakabilirisin
android iostaki gibi balonlu yapsa wp nin diğerlerinden ne farkı kalacak peki bunuda açıklarmısın bi ? ki adamlar facebook betayı androide benzetti diye bi çok kişi beğenmedi wp forumuna girip yorumlara bakabilirisin
Ya tamam, baloncuk kullanışsız. Öyle yukarıdan gelen bildirimler çok kullanışlı. Windows Phone en iyisi. On numara. 2 yıla androidi geçiyoruz. iOs kim ki zaten, öyle sistem mi olur? Farklı olan Windows Phone en güzeli.aynen wp androide benzedikten sonra ne anlami kaldi farkliligin
1320 925ten iyionun yerine 925 daha güzel bir tercih olabilir
Hangi açıdan1320 925ten iyi
ekran daha büyük batarya çok daha iyiHangi açıdan
1.Amoled ekran güzel (tercih)ekran daha büyük batarya çok daha iyi