döndülerdi bana ama şimdibende attım daha dönmedilerhemen geri dönerler mi

öyle takacağın ramlerin düşük voltajlı olması gerkiyormuş öyle dediydi adamhe valla yoruldum araştırmaktan yeter gari![]()
napcaz şimdiöyle takacağın ramlerin düşük voltajlı olması gerkiyormuş öyle dediydi adam![]()

fiyat daha uygu o siteden alan var mı diye deimdaha uygun kullanan derken

seri numarasız vermiyorlar he miUrün özelliklerini iletebilmemeiz adıan
cihazın seri numarasını iletmenizi rica
ederiz. Seri numarası harf rakam karışık 15
hanedir. Ve harfle başlamaktadır. Saygılarımızla, ASUS Müşteri Hizmetleri asus.com/tr/support Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi
C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul ---------- Original Message ----------
From : [email protected] Sent : 03.07.2014 11:16:00
To : "[email protected] " Subject : asus notebook [CASEID=PTM20140703201405] merhaba Asus X550LN-XO069D adlı
ürüneki ram onboard mı harici mi ?
Asus X550LN-XO069D bu ürününüzdeki ram onboard mıdır acaba ürünü daha almadığım için seri numarası mevcut değil elimde
bende böyle yazdım bakalım şimdi 
aynen bakalım ne diyecekler bu pc depoda geciiktirdi maili sen ne zaman eve geçeceksinhe ya seri numarası neymiş ya benim bildiğim modelden 1 tane vardır biz veriyoz modelini baksınlar işte

Akşam 7 gibi ararımaynen bakalım ne diyecekler bu pc depoda geciiktirdi maili sen ne zaman eve geçeceksin![]()
bak bi sitede böyle yazıyo sanırım onboard Bellek: DDR3L 1600 MHz SDRAM, Bellek 4 GB onboard, 1x DIMM soketi, DIMM kadar 4Akşam 7 gibi ararım

Hangi sitebak bi sitede böyle yazıyo sanırım onboard Bellek: DDR3L 1600 MHz SDRAM, Bellek 4 GB onboard, 1x DIMM soketi, DIMM kadar 4![]()
![]()
![]()
![]()
dur bakHangi sitelink at
galiba tahmin ettiğimiz gibi pc depo öyle diyor asus açık bir kapı bıraktı zaten senin dediğin gibi x550 serisi öyle
:tek seferde 60 tl
çaktılar mı dersin bu kadar ucuz olmasın bu diye