Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
sor bi yaz buraya ;) yok sorun eğl biraz heyecanlandım sadece :oke:
Bende heyecanlandım valla. Lakin içim hala rahat değil asus olmaz diyor pcdepo olur diyor off alcaz bide elimizde kalmasın

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

ByKatre

ByKatre

Üye
Murat
[TBODY] [/TBODY]
12:11 (14 dakika önce)
Kime: bana, Baykal
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Merhaba;

Düşük voltajlı ram destekler efendim buyurun

bu model ram uygun olur.

Garanti dışı bırakmaz

Saygılarımızla

Teşekkür ederiz.
Bende heyecanlandım valla. Lakin içim hala rahat değil asus olmaz diyor pcdepo olur diyor off alcaz bide elimizde kalmasın
onuda dedim bakalım ama sorun olmayacağını düşünüyorum ramide eklesek mousesi çantası rami toplam 1456 tl ediyo yine kardayız adamım :)gerçi ben rami şimdi almayacağım ama pc depoda var ram :) uygun dedi demek diğer slottada kingston var birebir aynı olması gerekiyormuş ramlaerin sağlıklı çalışabilmesi için :oke:

- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet
- Mouse İstiyor musunuz ?: Kablosuz
1153211,306.21 TL1,306.21 TL
KVR16LS11/41131.10 TL131.10 TL
Ara Toplam:1,218.06 TL
KDV (%18):219.25 TL
UPS Kargo:19.00 TL
Toplam:1,456.31 TL
[TBODY] [/TBODY]
[TFOOT] [/TFOOT]

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Murat
[TBODY] [/TBODY]
12:11 (14 dakika önce)
Kime: bana, Baykal
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Merhaba;

Düşük voltajlı ram destekler efendim buyurun

bu model ram uygun olur.

Garanti dışı bırakmaz

Saygılarımızla

Teşekkür ederiz.
onuda dedim bakalım ama sorun olmayacağını düşünüyorum ramide eklesek mousesi çantası rami toplam 1456 tl ediyo yine kardayız adamım :)
Aynen kardayız. Alınca biraz 4 gb ile dişimizı sıkıcaz sonra 4 daha alınca en kötü ihtimalle 2 gb alırız yani rahata ercez ;)

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Aynen kardayız. Alınca biraz 4 gb ile dişimizı sıkıcaz sonra 4 daha alınca en kötü ihtimalle 2 gb alırız yani rahata ercez ;)
yani 2 olmaz diy biliyorum ama olsun ya hallederiz 4 neremize yetmiyo :oke: sen konuştun mu ;)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
ByKatre

ByKatre

Üye
Yok akşam annemden arıcam bende kontor yok :ehe
çaktırma bende ev telefonundan aradım ama annem duymasın :naughty:Merhaba Sn. Muhammed Öztürk ,

Talebiniz ASUS Türkiye ofisi tarafından ele alınmaktadır.

X550LN modellerinde tek slot bulunmaktır. Bazı modellerinde onboard ram bulunmaktadır. Bu onboard modellerinde upgrade yapılabilir. Bazı modellerinde ise harici olarak ram bulunmaktadır. Bu şekilde upgrade yapılamaz. Bu bilgiyi kesin olarak iletebilmemiz için cihazın seri numarasına ihtiyacımız vardır. Cihazın seri numarasını paylaşmanızı rica ederiz.

Bilginize sunar , iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

ASUS Müşteri Hizmetleri

Tel : +90.216.524.30.00
Fax : +90.216.481.83.80
Adres : Alemdağ cad. Masaldan İş Mrk. C Blok D:1 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul
ASUS TÜRKİYE

---------- Original Message ----------
From :
Sent : 03.07.2014 08:39:00
To : "[email protected]"
Subject : Re: garanti sorunu [ID=RPTM20140702203798-047]

[CASEID=PTM20140703200816]

satışı yapılan pcdepo adlı sitede en fazla 8 gb desteklediği belirtilmiş
çift ram slotu yok mu ?asustan gelen diğer cevap pceepo doğru söylemiş çünkü onlar gene olarak ln seriaine bakmışlar :oke:hem öyle ise bu ürün nasıl 8 gb oluyo aynı seri ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bizim alacağımızda onboard ram var galiba ve 1 ram slotu boş ;)cihazın seri numarasına ihtiyacımız var eğer ram onboard ise upgrade yapabiliriz kesin olarak öğrenmemiz lazım.

ByKatre

ByKatre

Üye
onboard ne oluyo ya ;)seri numarasını söylesek verirler mi ki pc depo dan ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
onboard ne oluyo ya ;)seri numarasını söylesek verirler mi ki pc depo dan ;)
Onboard yani anakarta bağlı ram ne çıkarılabilir ne değiştirilebilir.eğer bizim alacağımız pcdeki ram onboard ise demektir ki 1 ram slotu boşda upgrade için bekliyor. Onboard değilse o slot doludur ve upgrade yapılamaz eğer onu öğrenirsek içim çok rahat bir şekilde bilgisayarı alacağım.

ByKatre

ByKatre

Üye
Onboard yani anakarta bağlı ram ne çıkarılabilir ne değiştirilebilir.eğer bizim alacağımız pcdeki ram onboard ise demektir ki 1 ram slotu boşda upgrade için bekliyor. Onboard değilse o slot doludur ve upgrade yapılamaz eğer onu öğrenirsek içim çok rahat bir şekilde bilgisayarı alacağım.
evet yazdım pc depoya cevap bekliyorum onboard değilse 2 ram slotu olamazmı onboard olmadan ???

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
evet yazdım pc depoya cevap bekliyorum onboard değilse 2 ram slotu olamazmı onboard olmadan ???
X550 serisinde öyle tek slot bulunuyor 114d'de 4 gb onboard ve 4 gb harici ram bulunuyor.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
şunu mu sordun "üzerinde bulunan ram onboard mı harici mi"

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
tamam inşallah üzerindeki onboarddır. Bir de şu var 8 gb olan ln modeli var ya demek ki 8e kadar destekliyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
onu dedim ya sana zaten yukarıda ;) neyse 4 olsa da olmasa da kararım bu gibi senin ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası 114d'yide düşünmüyor değilim tabi bu 8e yükseltilebiliyorsa 069'u alacağım kesinlikle

ByKatre

ByKatre

Üye
açıkçası 114d'yide düşünmüyor değilim tabi bu 8e yükseltilebiliyorsa 069'u alacağım kesinlikle
bilmiyorum arada 125tl fark var hemde 840m 4gb sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :hmmmsende bi mail atsana ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
ne hakkında atayımmerhaba Asus X550LN-XO069D adlı
ürüneki ram onboard mı harici mi ? Böyle sordum

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
  • Beğen