Açıkçası bende beğendim tam sürümünü bekliyorum şimdiden.Ben gayet beğendim beta falan ama adı gibi değil...
Açıkçası bende beğendim tam sürümünü bekliyorum şimdiden.
Ben gayet beğendim beta falan ama adı gibi değil...
Herhangi bir sıkıntı yok bende.arkadaslar siz kac gblık surum kullanıyosunuz ve herhangi bi sorun var mı?
Binlerce launcher var sorun degil bence bulauncer çok kötü görünümü berbat tema değiştirme yok menüde düzenleme yok
ama kendi launcheri güzel olsaydı daha güzel olurdu bașka launcher yüklemek Zorunda kalmazdık bazıları donuyoBinlerce launcher var sorun degil bence bu
Nova launcher iyidirama kendi launcheri güzel olsaydı daha güzel olurdu bașka launcher yüklemek Zorunda kalmazdık bazıları donuyo
ben alalı 7 ay oldu sarj soketinde bir sorun olmadıBenim discovery alma ihtimalim var sizce Güncelleme ve Sarj soketi sorunları göz önüne alırsak hala alınırmı
Peki kullanımı ve oyun performansı nasıl? Ağır oyunlar oynıcam birde beta degilde full guncelleme ile sizce bütün sorunlar giderilirmi?ben alalı 7 ay oldu sarj soketinde bir sorun olmadı
Konuyla alakasiz ama moto g varken alinmaz artikBenim discovery alma ihtimalim var sizce Güncelleme ve Sarj soketi sorunları göz önüne alırsak hala alınırmı
Konuyla alakasız amaKonuyla alakasiz ama moto g varken alinmaz artik
... Moto G nin içi çok güzel ama sonrası biraz düşündürüyornova 3,modern combat 4 oynadım kasma yok bu sorunlar düzelir herhaldePeki kullanımı ve oyun performansı nasıl? Ağır oyunlar oynıcam birde beta degilde fu ll guncelleme ile sizce bütün sorunlar giderilirmi?
Kamerası ve internet performansı hakkında ne dersin?nova 3,modern combat 4 oynadım kasma yok bu sorunlar düzelir herhalde
Kamerası pek iyi değil ama internet performansı çok iyi şarj soketi filan eski partlarda vardi simdikilerde sorun yok tavsiye ederim.Kamerası ve internet performansı hakkında ne dersin?