evet arayacağım numaraları buldumbilmem müşteri hizmetleri varsa aramak lazım neyi soracan rami mi
Iyidir senin pc nebende geforca 750m var iyimidir ?![]()
Iyidir senin pc ne
Yanlış NFS 2014: Rivals te Ultra grafik akıyor.Ekran kartı idare eder. İşlemciyi pek beğenmedim. Ram, ekran kartına yakışmamış. Ram taktırırırsan garantiyle ilgili bir sorun olabilir mi? Eğer olmazsa alınabilir.
Ama ekran kartından öyle çok yüksek bir performans bekleme yani. Üst seviye oyunları en düşük seviyede oynatabilecek kapasitede.
Isınma sorunu var mı çok ısınıyor muAcer Aspire V3-772G
Isınma sorunu var mı çok ısınıyor mu

Alternatif olarak acerin modellerine de bakayım bi saol.pcyi alalı 1.5 hafta oldu. 2inci gün pc 6 saat açık kaldı 4 saat yoğun kullandım gram kadar ısınmadı. anlıyacağın ısınma mısınma yok buzdolabı gibi hatta diyebilirim![]()
Alternatif olarak acerin modellerine de bakayım bi saol.
ben en son acer aspire 4920g (çok eski bir model) kullanmıştım beni 7 sene götürdü 6ıncı senede arızalar başladı 7 sene dolunca parçalayıp mezarını kazdım. acere güvenim tamPeki tasarımı nasıl kasanın malzemesi falan iyi mi ve kalın kasa mıben en son acer aspire 4920g (çok eski bir model) kullanmıştım beni 7 sene götürdü 6ıncı senede arızalar başladı 7 sene dolunca parçalayıp mezarını kazdım. acere güvenim tam
Peki tasarımı nasıl kasanın malzemesi falan iyi mi ve kalın kasa mı
aynen o fiyata aldım2000tl o bilgisayar
Abo hiç bakmiyim ben2000tl o bilgisayar

aynenAbo hiç bakmiyim ben![]()
benim detamam ülen asus kesin ve son kararımdır![]()
ekran kartın süperben ekran kartı iyimi diye sordum sadece konu nerelere geldineyse
Iyi tabi ekran kartın hava mı atıyon lenben ekran kartı iyimi diye sordum sadece konu nerelere geldineyse
şaka bir yana yeni almis sayılırsın hayırlı olsun