Haber Windows Phone'a Çoklu Pencere Özelliği WP9 Threshold İle Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Açıkçası Galaxy S3'te bile var bizde neden olmasın; 4.8" ekranı, Exynos 1.4GHz dört çekirdek işlemcisi ve 1GB RAM'i var S3'ün. En aşağı Lumia 820'ye kadar verilebilir diye düşünüyorum, eğer verilmezse cihazda olmayan bir şey gerekse onun 2GB RAM örneğindeki gibi olmasını beklerim.
Ben bunu anlamıyorum, yanlış anlama sakın saldırı olarak düşünme. Ben 2200 tlye almışım 1520. İlk çıktığında bile 1300 olan 820den fazlam olması gerekmez mi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben bunu anlamıyorum, yanlış anlama sakın saldırı olarak düşünme. Ben 2200 tlye almışım 1520. İlk çıktığında bile 1300 olan 820den fazlam olması gerekmez mi?

Böyle duşunmemek lazım işte. Sen özellikleri için verdin o parayı gelecek ozelliklerin garantisi için değil.

neyle gönderildiyse gönderildi.

goktas19

goktas19

Üye
Açıkcası Microsoft bir anda vermesi gereken özellikleri bölüştürüp elimize tutuyor.

tanyyy

Üye
Threshold WP 8.2 olacak büyük ihtimalle, 9 değil.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Microsoft un işi de sadece reklam yapmak illa duyuracak yıllar sonra da vericek adam akıllı zaman verip verse ya güncellemeyi

beats

beats

Üye
Kendi düşüncemdi, dilek gibi cümle bir umut diyelim çünkü kesinliği yok. Ama Windows Phone kullanan en iyi cihazı kullanmana rağmen böyle evham yapmanın gereği yok, uygulama gelecekse üst modeller zaten alacak. Fark zaten donanımda mevcut.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Açıkcası Microsoft bir anda vermesi gereken özellikleri bölüştürüp elimize tutuyor.

Hepsini verse bu sefer niye güncelleme gelmiyor apple daha iyi her yıl güncelleme dersiniz.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
8.1 tüm cihazlara gelmişti tahminimce 8.2 de 1 gb üstü olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tahminler fiyasko. neyse yeni dipnot geceyim.

Windows Phone 8.1+Cyan önümüzdeki hafta sonundan itibaren Lumia 925 icin İspanya'da yayinlanacakmis.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve ogzhnoTr
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kendi düşüncemdi, dilek gibi cümle bir umut diyelim çünkü kesinliği yok. Ama Windows Phone kullanan en iyi cihazı kullanmana rağmen böyle evham yapmanın gereği yok, uygulama gelecekse üst modeller zaten alacak. Fark zaten donanımda mevcut.
Ben gelmesin demiyorum ki. Evham yaptığım da yok, demek istediğim adamlar vermiyoruz kardeşim 4.5" aşağısına diyebilir. Yoksa gelsin canım benimkine geldikten sonra istiyorsa Windows Phone 7li telefonlara yine versinler fark etmez bana

Nıt: En yüksek modeli kullanmama rağmen herhalde 1haftadır foursquare kullanamıyordum. Hatta sadece en üst olan cihazların bazıları kullanamıyordu. Olay üst düzeyle bitmiyor yani :)

goktas19

goktas19

Üye
Hepsini verse bu sefer niye güncelleme gelmiyor apple daha iyi her yıl güncelleme dersiniz.

Guncel olan ozellikleri bir anda vermesi yeni seyler gelmeyecegi anlamina gelmez. Bu sefer Microsoft belirlemis olur yenilikleri (Apple,Android degilde)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Guncel olan ozellikleri bir anda vermesi yeni seyler gelmeyecegi anlamina gelmez. Bu sefer Microsoft belirlemis olur yenilikleri (Apple,Android degilde)

Piyasada apple ondeyken kolay kolay yatırım yapılıpta yeni bir özellik çıkaracaklarını sanmam. 3D touch özelliği geliyor işte. Ama Nokia bu diyip yuzune bile bakılmayacak bana kalırsa.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Kendi
Piyasada apple ondeyken kolay kolay yatırım yapılıpta yeni bir özellik çıkaracaklarını sanmam. 3D touch özelliği geliyor işte. Ama Nokia bu diyip yuzune bile bakılmayacak bana kalırsa.

kendileri kaybeder bro bizim için hava hoş

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
enterneoll

enterneoll

Üye
çoook yanlış bir düşünce böyle bişey istiyorsan gidip iphone almalıydın

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu özelliği zaten samsung kullanmıyormu

• Beğen
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
çoook yanlış bir düşünce böyle bişey istiyorsan gidip iphone almalıydın
Şarjı yetmiyor ve ekranı küçük olduğu için 1520 aldım. İphone yeni modelinde büyürse alacağım zaten hayırlısıysa. O zaman almak isteyen olursa satacağım 1520yi. Ayrıca bence yanlış bir düşünce değil. Üst modelin temel, herkese verilecek özellikler dışında ekstra özellikler içermesi normal

enterneoll

enterneoll

Üye
neden herkes kullansa size zararı ne olur çok ilginç bu dediğiniz