Haber Windows Phone'a Çoklu Pencere Özelliği WP9 Threshold İle Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Yav he he,güzel taktik izliyor MS,müşterilerini sürekli bir beklenti içinde bırakarak elinde tutmaya çalışıyor.
Ama bu nereye kadar böyle devam edebilir, bunu zaman gösterecek.

Aynen öyle kardeşim ben de inşallah Windows Phone a ara vereceğim lg g3 e geçiş yapacağım. 2 sene sonra bu güncellemeler oturduğu zaman devam ederim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen öyle kardeşim ben de inşallah Windows Phone a ara vereceğim lg g3 e geçiş yapacağım. 2 sene sonra bu güncellemeler oturduğu zaman devam ederim.

Benim de imkanım olsa aklımdaki cihaz z2,aslında wp yi seviyorum ama herşeyi gıdım gıdım vermeleri üstelikte çok bekletmeleri sinir bozucu oluyor.

dakamon

dakamon

Üye
Benim de imkanım olsa aklımdaki cihaz z2,aslında wp yi seviyorum ama herşeyi gıdım gıdım vermeleri üstelikte çok bekletmeleri sinir bozucu oluyor.
Açıkçası eğer bir sistem sizi tatmin etmiyorsa bence hiç inat yapmamalı daha rahat edebileceğiniz sisteme geçmelisiniz. Bu benim şahsi görüşüm. Mesela şu an ki android sürümüne hayatta geçmem Şu L bir gelsin test edeceğim söyledikleri gibi hızlıysa eğer wp den de gerçekten vazgeçersem tatmin etmezse nexus lu bir cihaza geçebilirim param olursa iphone a da geçebilirim. Kimsenin kendisine sıkıntı çektirmemesi kanaatindeyim :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
okinro

okinro

Üye
daha böyle bir özellik gelmeden sistem gereksinimlerini belirlemiş arkadaşlar :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ah ah note serisi varken niye o anda böyle fikir yürütmedin ms

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben bunu anlamıyorum, yanlış anlama sakın saldırı olarak düşünme. Ben 2200 tlye almışım 1520. İlk çıktığında bile 1300 olan 820den fazlam olması gerekmez mi?
O telefonu alırken 2200 tl yi donanıma verdiniz yazılama değil.!
Kaldı ki amiral tabir edilen bir cihaz sahibi olarak gelecek güncellemeleri ilk alacak cihaz sahibisiniz. O kadar kasmaya gerek yok;)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Kaldı ki amiral tabir edilen bir cihaz sahibi olarak gelecek güncellemeleri ilk alacak cihaz sahibisiniz. O kadar kasmaya gerek yok;)

6 inç fullhd ekran snap800 2gb ram sd kart desteği ayrıca 32 gb rom. 20mp pruwiev kamera 2200 olması çok normal değilmi :)

Ayrıca 1520 ilk incelemesinde mesut çevik şimdiye kadar hiç bir telefonda bu kadar akıcı bir oyun deneyimi almamıştım adeta konsol kalitesinde oyun oynuyorsunuz demişti.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

Bende o görüşteyim bekletmeleri gerçekten benim sinirimi bozuyor. Ben wp yi arayüzü nokia tasarımları açısından çok beğeniyorum fakat şu anlık benim fikrime göre benim bulamadığım sistem özellikleri ve uygulamalar var. Veya android in bana göre artıları var. Şimdilik ben bırakacağım sonra 2 sene sonra veya biraz daha uzun süre sonra sistemlerin birleşmesi uygulamaların gelmesi ve kaliteleştirilmesi vs. gibi ozellikler gelir ve süper olduğu an tekrar dönerim diye düşünüyorum. Şimdi kendime eziyet çektirmeye gerek yok. Herkes mutlu olduğu sistemi kullansın sonuçta.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben android kullansam da bundan çok kullanamam o yüzden sistem bana fark etmiyor alo derim foto çekerim mail kontrolü yaparım o kadar navigasyon'u saymıyorum

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hocam kastığım yok, gelsin. 620ye de gelsin benim derdim o değil. Örnek vermem gerekirse 30bin tl ye alınan arabayla 350bin tlye alınan arabaya polisler tarafından aynı muamele yapılmıyor. Fazlası olması normal diyorum. Ben demiyorum ki polis tabiki 350binlik arabaya müsamaha göstersin. Benim dediğim herkese temel kurallar işlesin ama bırakın otobanda 350 binlik araba bassın diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
Serhan

Serhan

Üye
w8 den alışmıştım zaten iyi olur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam kastığım yok, gelsin. 620ye de gelsin benim derdim o değil. Örnek vermem gerekirse 30bin tl ye alınan arabayla 350bin tlye alınan arabaya polisler tarafından aynı muamele yapılmıyor. Fazlası olması normal diyorum. Ben demiyorum ki polis tabiki 350binlik arabaya müsamaha göstersin. Benim dediğim herkese temel kurallar işlesin ama bırakın otobanda 350 binlik araba bassın diyorum :)

30.000 tl ye alınan arabayla, 350.000 tl ye alınan araba da aşırı hızda aynı cezayı yer:)

Bizim 620 üvey evlat. En son gelirse bize gelir güncellemeler:kop2::kop2:

6 inç fullhd ekran snap800 2gb ram sd kart desteği ayrıca 32 gb rom. 20mp pruwiev kamera 2200 olması çok normal değilmi :)

Ayrıca 1520 ilk incelemesinde mesut çevik şimdiye kadar hiç bir telefonda bu kadar akıcı bir oyun deneyimi almamıştım adeta konsol kalitesinde oyun oynuyorsunuz demişti.

Tost Makinası ile gönderildi.

Cihaza zaten lafım yok. Ama yazılım aynı olduğu için bazı kısıtlamalar yaşanabilir. Malum giriş seviyeye sahip cihazlar donanım fakirliği yaşıyor. Yukarda ki özellik gelse de bazı özellikleri tam manasıyla kullanamayabiliriz. Kaldı ki ben bu haliyle bile cihazımdan memnun sayılırım. Tek eksiklik hissediyorum dediğim şey ramı 1gb olsaydı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Nokia şimdi yeni bir telefon çıkarsa ve bu telefonunun 4 ayrı yönüne 4 ayrı kamera koysa sonrasında da yeni güncelleme ile 4 yöne birden bakabilse telefon. Tek bir kameraya sahip şimdiki telefonların sahipleri bu güncellemeyi bizde istiyoruz diyebilir mi yani. Bazı güncellemeler yeni teknolojinin el verdiği olanakları kullanacak tabiki. Bizde düşük telefonlarımızdan bunu bekleyemeyiz. Bekleyebileceklerimiz olacak tabiki onları istemekte hakkımız. O ayrı konu. Ancak demek istediğim donanım olarak teleofonda bir artı özellik var ise o telefona gelen güncelleme ile bizimkisi tabiki bir olmayacak. :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

fraps34

Üye
Ecek acak yapacağız düşünüyoruz olabilir bekleyin vss..

Bu ms nin üzerine ayran döksen bir cacık olmaz : ) Bizi oyalamaktan başka yaptıkları birşey yok , beni wp8.1 güncellemesi tatmin etmedi. wp 8.0 ise tam bir facia idi , wp8.0 ın piyasada tutulmaması çok normal , nokia yı ms nin yavaşlığı batırdı. Zaten nokia wp telefon üretmeseydi ben wp nin yanından bile geçmezdim , nokia ya sempatim yüzünden geçtim. Kazıklandığımı düşünüyorum.

Hele ki 2010 da çıkan wp7 ise hesap makinesinden farkı yoktu : )))

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ecek acak yapacağız düşünüyoruz olabilir bekleyin vss..

Bu ms nin üzerine ayran döksen bir cacık olmaz : ) Bizi oyalamaktan başka yaptıkları birşey yok , beni wp8.1 güncellemesi tatmin etmedi. wp 8.0 ise tam bir facia idi , wp8.0 ın piyasada tutulmaması çok normal , nokia yı ms nin yavaşlığı batırdı. Zaten nokia wp telefon üretmeseydi ben wp nin yanından bile geçmezdim , nokia ya sempatim yüzünden geçtim. Kazıklandığımı düşünüyorum.

Hele ki 2010 da çıkan wp7 ise hesap makinesinden farkı yoktu : )))

Kardeşim ne yavaşlığından bahsediyorsun. Tarih verip tarihi geciktirseler neyse diycem. Adamlar tarih vermeyip istediği zaman verirse hiç birimizin laf etmeye hakkı yok. Tarih verip tutturamazlarsa neyse. Ya anlatamıyoruz ya anlamıyorsunuz.

neyle gönderildiyse gönderildi.

fraps34

Üye
Kardeşim ne yavaşlığından bahsediyorsun. Tarih verip tarihi geciktirseler neyse diycem. Adamlar tarih vermeyip istediği zaman verirse hiç birimizin laf etmeye hakkı yok. Tarih verip tutturamazlarsa neyse. Ya anlatamıyoruz ya anlamıyorsunuz.

neyle gönderildiyse gönderildi.
Sen hangi dünyada yaşıyorsun , burası wp bölümü değil mi ?