Karşılaştırma Lumia 1520'mi Yoksa Lg Nexus 5 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1520

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Invoke

Invoke

Üye
Fiyat farkı çok fazla. Lüzumsuz bir karşılaştırma bence.
WP mi Android mi istediğine ve bütçene göre karar ver.
1520 fiyatına Z2 alınır.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1520 :good:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Aralarında büyük bir fiyat farkı var. İkisinin de birbirlerine karşı üstün olduğu noktalar var. Android mi WP mu ona karar ver.

He bir de arkadaşların dediği gibi 1520 fiyatına Z2 alınır. İlla WP istiyorsan da 930'u bekle. Diğerlerinden daha ucuz olacağı söyleniyor.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nexus 5 le batarya bırak 2 günü 1 günü bile rahat çıkarıyor diyenler sanirim net kapalı 2g modu parlaklık en düşük ve sadece arada saate bakmak icin kullaniyordur telefonu, normal kullanimda günü çıkarmıyor biraz kisman lazim kendini ki akşamı bulasın. konuya gelince de hangi sistemi istiyorsan o sistemin telefonunu al bu kadar basit.

bedran34

Üye
Kesinlikle Nexus 5 al daha iyidir Windosws Phone alma sakın bence pişman olursn ...

@Safak

@Safak

Üye
Lumia ve Symbian candir gerisi badilcan :)Android coptur adam olmaz wp al bu oneri degil dehdit :sopa: :ehe

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1520 parasına Xperia Z2 var ve Z2; 1520'nin canına okur. Ama illa seçenekler arasında konuşursak Nexus 5 derim hem paran da cebinde kalmış olur. Nokia alınmaz arkadaş Microsoft el attığı herşeyi kurutuyor, anlayamadınız gitti şunu. Nokia yok öldü gitti sadece telefonun üstünde yazan bir yazı olarak kaldı, hiçbir numarası yok para verdiğiniz marka Nokia değil aksine ona kumpas kurup temelli batıran ve her donanım ürününde kaybeden Microsoft. Nerde Nokia'nın o eski symbianlı şaşalı günleri nerde şimdiki halleri...

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve 0MG90
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
920den dolayı Windows Phone sistemine yabancı değilsin, karşılaştırmayı sana bırakıyorum ama sana şunu söyleyebilirim; 8.1 optimizasyonsuz bile ağır kullanımla 24 saati çıkartan bir telefon 1520. 8.1 dev güncellemeden önce rekorum ağır kullanımla(3G açık, oyun falan oynanarak) 45 saat, hafifa kullanımla(yine 3G açık oyunu azalttım) 54 saat civarı. Haa anormal kullanımla(sürekli online oyun 3g açık, kamera vs.) akşam eve geldiğimde şarjı bitirmek için 16 saatte de bitirdiğim oldu ama dediğim gibi anormal kullanıyorum o zamanlar. Sırf batarya bitsin diye. 1520nin batarya konusunda rakibi sanırım Z2 ve Note3 olabilir. Diğerleri hikaye

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5 Almanı Tavsiye Ederim :) , Veya Xperia Z2 :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sen bu soruyu sormamış ol bizde duymamış olalım..

Tabi ki Nexus 5..

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 aldım.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hayırlı Olsun

kemsaf

kemsaf

Üye
hayırli olsun kesinlikle cok iyi bır tercih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt