Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Değil sol alt köşede senin yazılım sürümün yazıyor zaten aynısı. Ayrıca Nokia Destekten de bakabilirsin son sürüm numarası 1028.3562.1402.10xx olarak geçiyor.

anladim benimde tuhafima gitti fakat ilk defa yukledim bu programi birde guncelleme var deyince kafam karisti.

versino2

versino2

Üye
Bekle dostum baya özellik geliyor. Ayrıca senin benim göremeyeceğimiz sistemin iç yapısında da çok yenilik geliştirme mevcut. Yavaş yavaş windosws ile wp alt yapı olarak birleşiyorlar

Heyecanı kaçmasın diye yüklemiyorum Prewiev ama sabırsızlıktan ölüyorum :D

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Hayırlısı gardaş

dakamon

dakamon

Üye
Sabrın sonu selamet :)

• Beğen
Tepkiler: versino2
jasonwie

jasonwie

Üye
her gün bu ekranla karşılaşmaktan bıkmıyorum. Ne garip bir zevk değil mi ?

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Ekleyeceklerini eklediler şarj düzelmesi gelir o kadar

Tabi orasi oylede hani oyle bir hava olustuki sanki 8.1 beta ile tum yenilikleri vermedilerde finalle birlikte bir cok yenilik gelecekmis gibi .. Yoksa bana yeter de artar bu hali : )

braayn

braayn

Üye
ben şu şahane saatli animasyon gelsin gdr1 'e kadar beklerim sıkıntı yok gdr1 gelene kadar birde o arada klasör olayına bir güncelleme yaptık mı yeter :)

cicoz23

Üye

siteye göre update 8 temmuzda

skynet

Üye
Güncelleme boyutu 150 MB olacakmış

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
24 yalan haber kim yapmışsa yalan söylemiş Microsoft 24 demedi hiç bir zaman 24 diye bir şey MS adına hiç çıkmadı.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
24 yalan haber kim yapmışsa yalan söylemiş Microsoft 24 demedi hiç bir zaman 24 diye bir şey MS adına hiç çıkmadı.

24 diye birşey çıktı yalan haber filan değil umutlanacaksanız bekleyecekseniz 24unden sonra bekleyin dendi 24unde alacaksınız denmedi sadece

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
braayn

braayn

Üye
150 mb için 150 gün beklettiler atla deve vermeyecekler ama güncellemeyi dağıtmayıda bilmiyorlar yha en eski cihazlardan başlarsın yada en iyi cihazlardan.8.1 fullu vendorlara verirsin onlar kendileri modifiye eder dağıtır.Ama sen Nokiayıda aldın bi kıyak geçde erken ver yahu.

versino2

versino2

Üye
150 MB prewiev den geçecekler için mi yoksa 8.0 dan geçecekler için mi ? Ben 8.0 dan geçeceğim için çok çok az geldi bana 150 MB eğer tam güncelleme ise ?

dakamon

dakamon

Üye
150 MB prewiev den geçecekler için mi yoksa 8.0 dan geçecekler için mi ? Ben 8.0 dan geçeceğim için çok çok az geldi bana 150 MB eğer tam güncelleme ise ?

Prewiev daha fazlaydı hatırladığım. Acaba 150 mb prewiev için mi gelecek? 8.0 kullananlara bence daha fazla boyutta bir güncelleme gelebilir. 150 az gibi geldi

Tost Makinası ile gönderildi.

versino2

versino2

Üye
Prewiev daha fazlaydı hatırladığım. Acaba 150 mb prewiev için mi gelecek? 8.0 kullananlara bence daha fazla boyutta bir güncelleme gelebilir. 150 az gibi geldi

Tost Makinası ile gönderildi.
İnşallah öyledir yoksa şaka gibi bişey olur.O kadar özellik getiriyoruz diyorlar 150 mb olmaz olursada büyük ihtimalle prewiev için olur.8.0 kullananlara daha büyük bi güncelleme gelir kesin.Valla ne olursa olsun isterse 3-4 gb olsun beklerim sahura kadar :D

kahraman333333

kahraman333333

Üye
yani şimdi ekran parlaklığı ayarlama gelmiyecekmi ?

dakamon

dakamon

Üye
yani şimdi ekran parlaklığı ayarlama gelmiyecekmi ?
630 da varsaherkese gelir. Bence bunları takmayın kafaya :) Ms yüzümü güldürecektir. Ciddi bir şekilde wp üzerine eğilmiş firma. 2014 yılıyla startı verdiler bundan sonra çok sağlam bir ivmelenme ile sistemi geliştireceklerdir. Bazı sızıntı haberler bu düşüncemi doğrular nitelikte.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
630 da varsaherkese gelir. Bence bunları takmayın kafaya :) Ms yüzümü güldürecektir. Ciddi bir şekilde wp üzerine eğilmiş firma. 2014 yılıyla startı verdiler bundan sonra çok sağlam bir ivmelenme ile sistemi geliştireceklerdir. Bazı sızıntı haberler bu düşüncemi doğrular nitelikte.

Ekranı ikiye bölme gibi sızıntılar var . İnsan heyecanlanıyor . Tabi bu yakın gelecekte olacak gibi görünmüyor ama yine de sevindirici haberler .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Üst Alt