İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
ayarları yedekleyemiyorum, hata veriyor. yardımcı olabilecek biri var mı?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ayarları yedekleyemiyorum, hata veriyor. yardımcı olabilecek biri var mı?

daha önceden yedeklenmiş ayarlar varsa onu silip deneyin bir belki bir faydası dokunur

dakamon

dakamon

Üye
Şöyle bir öngörüde bulunmak istiyorum. Şimdi bu temmuz ayında 14 gün sonra Microsoft iş ortakları konferansı (WPC) olacak. Belkide o güne kadar 8.1 bekleyecek yada o gün gelmeden çoğu telefona dağıtılmış olacak ve o konferansta da yeni iş ortaklarını açıklayacaklar. Belkide htc den one m8 tasarımında bir wp telefon göreceğiz hatta ve hatta LG den de bir telefon tanıtılırmı tanıtılır :) belli olmaz :)Şu MS de Akıllı tv lerin yazılımına bi el atsa ya. Mesela Google bunun için kolları bu sene iyice sıvamış. Bence MS de wp arayüzünü yada W8 ara yüzünü bir tv ye akıllı tv nin menüsüne koyabilir bununla ilgili anlaşmalar yapabilir. Bence çokta kullanışlı ve akıcı olur. Bence Ms buna da eğilmeli iyice. Şu an buna eğiliyor fakat Xbox üzerinden yapmaya çalışıyor ama herkes Xbox alamaz ama herkes TV alır. Hem o tv ler ile telefonlarımızı da eşleştirip daha interaktif bir kullanım deneyimi sunabilirler.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar mağazada bir sorun mu var, dünden beri aşağıdaki mesajı alıyorum, birkaç defa soft reset attım ama düzelmedi ???

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ececuuu

ececuuu

Üye
Arkadaşlar çok kısa önce 1320 aldım fakat yazılım 8.0 gözüküyor.ayarlardan yazılım güncellemelerini kontrol ettiriyorum güncelleme yok diyor. Daha önce hiç Windows Phone kullanmadığım için bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz ?

beats

beats

Üye
Arkadaşlar çok kısa önce 1320 aldım fakat yazılım 8.0 gözüküyor.ayarlardan yazılım güncellemelerini kontrol ettiriyorum güncelleme yok diyor. Daha önce hiç Windows Phone kullanmadığım için bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz ?
Şu an Windows Phone 8.1 güncellemesi resmi olarak başlamadı ancak ön izleme sürümünü yükleyebilirsin. Ön izleme yükleme konusu:

Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep

Konu ayrıntılı olarak mevcut inceleyin.

dakamon

dakamon

Üye
Bence
Bence az daha bekle orijinal sürümünü yüklersin hiç ön izlemeyle uğraşma şimdilik bu şekilde takıl yakında gelecek 8.1 ve sen güncellemeyi ilk alanlardan olacaksın :)
Arkadaşlar mağazada bir sorun mu var, dünden beri aşağıdaki mesajı alıyorum, birkaç defa soft reset attım ama düzelmedi ???

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hata kodunu bir arattırsana Google da şöyle yaz Windows phone (bundan sonra o hata kodunu yaz) belki sorununun çözümünü bu şekilde bulabilirsin. Eğer wifi ile bağlıysan internete modemi bi kapat aç.

ececuuu

ececuuu

Üye
Bence

Bence az daha bekle orijinal sürümünü yüklersin hiç ön izlemeyle uğraşma şimdilik bu şekilde takıl yakında gelecek 8.1 ve sen güncellemeyi ilk alanlardan olacaksın :)

Hata kodunu bir arattırsana Google da şöyle yaz Windows phone (bundan sonra o hata kodunu yaz) belki sorununun çözümünü bu şekilde bulabilirsin. Eğer wifi ile bağlıysan internete modemi bi kapat aç.

peki bildirim ayarını nasıl yapabilirim. Mesela whatsapptan mesaj geliyor ekranda 5saniye kadar kalıyor kendiliğinden gidiyor. Ekran kilitliyken de saatin yanında mesaj geldiğine dair Bi simge olmuyor. Valla anlatabildim mi bilmiyorum :)

Bay H

Bay H

Üye
peki bildirim ayarını nasıl yapabilirim. Mesela whatsapptan mesaj geliyor ekranda 5saniye kadar kalıyor kendiliğinden gidiyor. Ekran kilitliyken de saatin yanında mesaj geldiğine dair Bi simge olmuyor. Valla anlatabildim mi bilmiyorum :)
Eylem Merkezi 8.0 da olmadığı için bildirimleri bir müddet daha o şekilde göreceksin, buna ek olarak canlı karolarda bildirimler sayısını göstermekte.

Kilit ekranında bildirimleri görebilmek için yapmanız gereken ilgili uygulamayı, Ayarlar>Kilit Ekranı>Hızlı durumu görüntülenecek uygulamalar bölümünden seçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aramızda odyofil var mı arkadaşlar?

FLAC 24 bit için moliplayer kullanıyorum ama xbox music destekliyor mu bilen var mı?

Ayrıca FLAC Player uygulaması telefon içeriğini görebiliyor mu yoksa sadece skydrive desteği mi var?

ececuuu

ececuuu

Üye
Eylem Merkezi 8.0 da olmadığı için bildirimleri bir müddet daha o şekilde göreceksin, buna ek olarak canlı karolarda bildirimler sayısını göstermekte.

Kilit ekranında bildirimleri görebilmek için yapmanız gereken ilgili uygulamayı, Ayarlar>Kilit Ekranı>Hızlı durumu görüntülenecek uygulamalar bölümünden seçebilirsiniz.
çok teşekkür ederim :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Arkadaşlar mağazada telefonun tüm donanımlarının çalışıp çalışmadığını öğrenebileceğimiz bir program var mı

beats

beats

Üye
Arkadaşlar mağazada telefonun tüm donanımlarının çalışıp çalışmadığını öğrenebileceğimiz bir program var mı

İnsider en popüleri onda birçok özellikte mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye

İnsider en popüleri onda birçok özellikte mevcut.
Teşekkürler.hardware testi daha önce kullanmıştım başarılı idi adını hatırlamış oldum :)

Serhan

Serhan

Üye
---------------

Bu Mesajın Gönderilmesi Mi Lazım ?

soruvar

Üye
Iyi forumlar ben de artık wp ailesine katıldım lumia 925 : ) Sorularım olucakti
1.Ilk şarj ne kadar dursun
2.8.1 in full sürümü bekliyeyim mi
3.Daha telefonu açmadım ama pil yüzdesini gösterecek hangi uygulama yükleyeyim
şimdilik bu kadar cihazı açınca sorularım olursa yazıcam

beats

beats

Üye
Iyi forumlar ben de artık wp ailesine katıldım lumia 925 : ) Sorularım olucakti
1.Ilk şarj ne kadar dursun
2.8.1 in fu ll sürümü bekliyeyim mi
3.Daha telefonu açmadım ama pil yüzdesini gösterecek hangi uygulama yükleyeyim
şimdilik bu kadar cihazı açınca sorularım olursa yazıcam
Bundan sonraki sorularını bu konudan:
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 578 - MaxiCep
Sorarsan daha kolay cevap alırsın.
1.Altı saat durması gerektiğini söylüyorlar.
2.Sabırlıysan bekle sabırsızsan ön izleme sürümünü yükleyebilirsin. Ön izleme sürümü yükleme konusu:
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
3.İnsider uygulamasıyla bakabilirsin benzeri batarya uygulamaları da var, ama bu uygulamalar çok şarj harcıyor bilgilendireyim, WP8.1 ile pil yüzdesi görülebiliyor. İnsider:

• Beğen
Tepkiler: soruvar

soruvar

Üye
Bundan sonraki sorularını bu konudan:
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 578 - MaxiCep
Sorarsan daha kolay cevap alırsın.
1.Altı saat durması gerektiğini söylüyorlar.
2.Sabırlıysan bekle sabırsızsan ön izleme sürümünü yükleyebilirsin. Ön izleme sürümü yükleme konusu:
3.İnsider uygulamasıyla bakabilirsin benzeri batarya uygulamaları da var, ama bu uygulamalar çok şarj harcıyor. İnsider:
cevaplarınız için sağolun cihazı açıcam akşam yarın gibi Inşallah sorun çıkmaz

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hayırlı olsun güzel seçim, sorularının cevaplarını almışsın ;)

• Beğen
Tepkiler: soruvar

Üst Alt