daha önceden yedeklenmiş ayarlar varsa onu silip deneyin bir belki bir faydası dokunurayarları yedekleyemiyorum, hata veriyor. yardımcı olabilecek biri var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
belli olmaz
Şu MS de Akıllı tv lerin yazılımına bi el atsa ya. Mesela Google bunun için kolları bu sene iyice sıvamış. Bence MS de wp arayüzünü yada W8 ara yüzünü bir tv ye akıllı tv nin menüsüne koyabilir bununla ilgili anlaşmalar yapabilir. Bence çokta kullanışlı ve akıcı olur. Bence Ms buna da eğilmeli iyice. Şu an buna eğiliyor fakat Xbox üzerinden yapmaya çalışıyor ama herkes Xbox alamaz ama herkes TV alır. Hem o tv ler ile telefonlarımızı da eşleştirip daha interaktif bir kullanım deneyimi sunabilirler.Şu an Windows Phone 8.1 güncellemesi resmi olarak başlamadı ancak ön izleme sürümünü yükleyebilirsin. Ön izleme yükleme konusu:Arkadaşlar çok kısa önce 1320 aldım fakat yazılım 8.0 gözüküyor.ayarlardan yazılım güncellemelerini kontrol ettiriyorum güncelleme yok diyor. Daha önce hiç Windows Phone kullanmadığım için bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz ?
Bence az daha bekle orijinal sürümünü yüklersin hiç ön izlemeyle uğraşma şimdilik bu şekilde takıl yakında gelecek 8.1 ve sen güncellemeyi ilk alanlardan olacaksınArkadaşlar çok kısa önce 1320 aldım fakat yazılım 8.0 gözüküyor.ayarlardan yazılım güncellemelerini kontrol ettiriyorum güncelleme yok diyor. Daha önce hiç Windows Phone kullanmadığım için bilgi sahibi değilim yardımcı olabilir misiniz ?

Hata kodunu bir arattırsana Google da şöyle yaz Windows phone (bundan sonra o hata kodunu yaz) belki sorununun çözümünü bu şekilde bulabilirsin. Eğer wifi ile bağlıysan internete modemi bi kapat aç.Arkadaşlar mağazada bir sorun mu var, dünden beri aşağıdaki mesajı alıyorum, birkaç defa soft reset attım ama düzelmedi ???
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Cihaz avatarımın altında bilgilerde yazıyor.![]()
uygulamadan giriyorum gozukmuyor hozukse sormamBence
Bence az daha bekle orijinal sürümünü yüklersin hiç ön izlemeyle uğraşma şimdilik bu şekilde takıl yakında gelecek 8.1 ve sen güncellemeyi ilk alanlardan olacaksın
Hata kodunu bir arattırsana Google da şöyle yaz Windows phone (bundan sonra o hata kodunu yaz) belki sorununun çözümünü bu şekilde bulabilirsin. Eğer wifi ile bağlıysan internete modemi bi kapat aç.

Eylem Merkezi 8.0 da olmadığı için bildirimleri bir müddet daha o şekilde göreceksin, buna ek olarak canlı karolarda bildirimler sayısını göstermekte.peki bildirim ayarını nasıl yapabilirim. Mesela whatsapptan mesaj geliyor ekranda 5saniye kadar kalıyor kendiliğinden gidiyor. Ekran kilitliyken de saatin yanında mesaj geldiğine dair Bi simge olmuyor. Valla anlatabildim mi bilmiyorum![]()
çok teşekkür ederimEylem Merkezi 8.0 da olmadığı için bildirimleri bir müddet daha o şekilde göreceksin, buna ek olarak canlı karolarda bildirimler sayısını göstermekte.
Kilit ekranında bildirimleri görebilmek için yapmanız gereken ilgili uygulamayı, Ayarlar>Kilit Ekranı>Hızlı durumu görüntülenecek uygulamalar bölümünden seçebilirsiniz.

Arkadaşlar mağazada telefonun tüm donanımlarının çalışıp çalışmadığını öğrenebileceğimiz bir program var mı
Teşekkürler.hardware testi daha önce kullanmıştım başarılı idi adını hatırlamış oldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnsider en popüleri onda birçok özellikte mevcut.

Bundan sonraki sorularını bu konudan:Iyi forumlar ben de artık wp ailesine katıldım lumia 925 : ) Sorularım olucakti
1.Ilk şarj ne kadar dursun
2.8.1 in fu ll sürümü bekliyeyim mi
3.Daha telefonu açmadım ama pil yüzdesini gösterecek hangi uygulama yükleyeyim
şimdilik bu kadar cihazı açınca sorularım olursa yazıcam
cevaplarınız için sağolun cihazı açıcam akşam yarın gibi Inşallah sorun çıkmazBundan sonraki sorularını bu konudan:
İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 578 - MaxiCep
Sorarsan daha kolay cevap alırsın.
1.Altı saat durması gerektiğini söylüyorlar.
2.Sabırlıysan bekle sabırsızsan ön izleme sürümünü yükleyebilirsin. Ön izleme sürümü yükleme konusu:
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme - MaxiCep
3.İnsider uygulamasıyla bakabilirsin benzeri batarya uygulamaları da var, ama bu uygulamalar çok şarj harcıyor. İnsider: