İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bende sıkıntı yok. Açılıyor

Serhan

Serhan

Üye
Son model 8.1 laptopuma kavuştum çok mutluyum. Şu senkroniZe nasıl oluyor ?

Serhan

Serhan

Üye
Ya Türkçe yapamadım yardımcı olurmusunuz konu çok dağılmasın

Serhan

Serhan

Üye
Laptop ü İngilizce dili de.

Serhan

Serhan

Üye
Hallettim tamam

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar bi sorunum var lumia 925 kulaklığımın sol kulaklığından yarı yarıya az ses geliyo yazılımsal olarak düşündüm ama başka telefonda denedim sıkıntı kulaklıkta yeniden kulaklık almam gerekiyor sanırım fiyatı hakkında bilgi sahibi olan varmı :hmmm

orxan_92

orxan_92

Üye
Lumia 925 2ci el 600 tlye alinirmi? Cizik falan yok cok iyi, yeni gibi.ama wp hic kullanmadigim icin bi sormak istedim

skynet

Üye
Nokia kamerayı iyice berbat etmişler :kotu:
Resim ön izlemeyi kaldırmışlar sararma sorunu hala devam ediyor offff offfff

...decode...

...decode...

Üye
Nokia kamerayı iyice berbat etmişler :kotu:
Resim ön izlemeyi kaldırmışlar sararma sorunu hala devam ediyor offff offfff
Bununla alakalı sanırım tek çözüm Cyan güncellemesi olacak gibi ki Nawzil de dün akşam şunları yazmış facebook'ta.

İlk cümlesinde ATIV Camera uygulamasından bahsetmiş ATIV Camera uygulamasının isminin kendisine Nokia Camera uygulamasının Lumia Camera adına dönüştürülmesini düşündürdüğünü belirtmiş. Son cümlesinde ise Lumia kullanıcılarının ATIV Camera'daki özelliklere imrenmemesi gerektiğini, Nokia Camera uygulamasının Cyan güncellemesiyle daha iyi olacağını belirtmiş.

Diğer bir durum ise Nokia Camera'ya slow-motion video çekimi ve HDR modunun gelip gelmeyeceği konusuydu. Bu postun altında bununla alakalı birisi soru sormuş ve Nawzil de bu iki özelliğin geleceğini söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
...decode...

...decode...

Üye
Bende nedense Nokia Camera güncellemesinden önce sararma sorunu vardı, şimdi problemim yok güncelledikten sonra.

dakamon

dakamon

Üye

Lumia 820 gece çekilen bir foto :) flaşlı

• Beğen
Tepkiler: cort9876544321, ...decode... ve skynet

Üst Alt