İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Evan Blass nam-ı diğer evleaks Nokia cihazlara ait yeni kod adları paylaştı.
Vera
Athena
Libra

dakamon

dakamon

Üye
Evan Blass nam-ı diğer evleaks Nokia cihazlara ait yeni kod adları paylaştı.
Vera
Athena
Libra
Off yeter beaaa :) çorba yaptılar iyice :) hiç istediğimiz gibi bir telefonda çıakrtmıyorlar hep bir şeyler eksik :) çok şey istemiyorduk 1520 nin 5 inçli modelini istiyorduk sadee :)

soruvar

Üye
son defa soruyorum 925 oyun müzik interneti nasıl 2 sene idare eder mi güncellemeleri alır mi 32 gblik olanı alicam

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çabuk cevap verin adam son defa soruyor :(

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Kusura bakma anca yetişebildim : ) evet 2 sene çok rahat idare eder güncellemede alırsın . Müziğide güzel internetide güzel . Zaten bu telefonu alacaksan 32 lik olandan almalısın 16lığı ileride sıkıntı yaratabilir yer bakımından

soruvar

Üye
şuan mağaza daki oyunları kaldıra Biliyor musorun değil :) teşekkürler

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla ben telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim. Ara sıra mağazaya girer hani can sıkıntısından vaktimde varsa indiririm bir şeyler 5-10 dakika oynar silerim ama bu indirdiğim oyunlar da fifa2014,asphalt,gt racing,six guns gibi detaylı oyunlar ve hepsini çatır çatır oynadım hiç bir şekilde kasma donma vs olmadı. Hatta gt racing hala oynuyorum sadece o var telefonda daha herhangi bir sorun yaşamadım .

efege

Üye
İnsider programını kullanan var mı ? Ben kullanıyorum fakat acaba çok mu pil harcıyor?

soruvar

Üye
Valla ben telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim. Ara sıra mağazaya girer hani can sıkıntısından vaktimde varsa indiririm bir şeyler 5-10 dakika oynar silerim ama bu indirdiğim oyunlar da fifa2014,asphalt,gt racing,six guns gibi detaylı oyunlar ve hepsini çatır çatır oynadım hiç bir şekilde kasma donma vs olmadı. Hatta gt racing hala oynuyorum sadece o var telefonda daha herhangi bir sorun yaşamadım .
cevabınız için teşekkürler

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İnsider programını kullanan var mı ? Ben kullanıyorum fakat acaba çok mu pil harcıyor?
Bir ara öyle bir muhabbet dönüyordu forumda fakat kanıtlanmış bir şey yok :)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Windows Phone Mağazası 280.000 Uygulamaya Ulaştı
hayırlı uğurlu olsun wp8 kullanıcılarına

phasan

phasan

Üye
Tebrık etmek lazım wp iyi bir cıkış yakaladı

dakamon

dakamon

Üye

Harcar. O program benim gözümde mim li. Zamanında başıma az işler açmadı. 1 saat için bataryamı bitirdiğini bilirim. Artık 8.1 ile o tarz programlara gerek kalmadı zaten. Pil tasarrufunu ana menüye koyunca şekil olarak ne kadar kaldığı gösteriliyor ayrıca bildirim merkezinde de yüzde olarak gösteriliyor.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 920 telefonumu aldığıma 10 ay oldu ve ilk defa güncelleme dışında format atıyorum şuan bakalım ne kadar hızlı olucak tüm programları silip baştan bir ayar yapıcam, acaba programları kurmak yerine 8.1 kararlı sürümümü beklesem

dakamon

dakamon

Üye
Beyler Hisense firmasının tanıtım videosunu izledim telefon gerçekten çok iyi bence bir izleyin

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Beyler Hisense firmasının tanıtım videosunu izledim telefon gerçekten çok iyi bence bir izleyin
özellikleri fena olmasa sırf tasarımı yüzünden almazdım haralde ben ne o öyle 5s in nerdeyse aynısı ben farklı bir şey istediğim için zaten lumia aldım

beats

beats

Üye
Glance background, Motion Monitor beta (Sağlık ve Fitness uygulaması SensorCore SDK içeriğini barındırdığı için) gibi geliştirmeye kapatıldı fakat mağazada bulunmaya devam edecekmiş.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Glance background, Motion Monitor beta (Sağlık ve Fitness uygulaması SensorCore SDK içeriğini barındırdığı için) gibi geliştirmeye kapatıldı fakat mağazada bulunmaya devam edecekmiş.
aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?

beats

beats

Üye
aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?
Son beta haliyle mağazada mevcut olacak ama güncelleme yenilik yok gelmeyecek, sanırım Microsoft'un işleri bunlar. Uygulamaları ilişkilendirme hakkında bilgi verilmemiş Betalabs Blog'da ama uygulamayı mağazadan silmediklerine göre birleştirme söz konusu olmaz herhalde.

Üst Alt