Off yeter beaaaEvan Blass nam-ı diğer evleaks Nokia cihazlara ait yeni kod adları paylaştı.
Vera
Athena
Libra
çorba yaptılar iyice
hiç istediğimiz gibi bir telefonda çıakrtmıyorlar hep bir şeyler eksik
çok şey istemiyorduk 1520 nin 5 inçli modelini istiyorduk sadee 
cevabınız için teşekkürlerValla ben telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim. Ara sıra mağazaya girer hani can sıkıntısından vaktimde varsa indiririm bir şeyler 5-10 dakika oynar silerim ama bu indirdiğim oyunlar da fifa2014,asphalt,gt racing,six guns gibi detaylı oyunlar ve hepsini çatır çatır oynadım hiç bir şekilde kasma donma vs olmadı. Hatta gt racing hala oynuyorum sadece o var telefonda daha herhangi bir sorun yaşamadım .
Bir ara öyle bir muhabbet dönüyordu forumda fakat kanıtlanmış bir şey yokİnsider programını kullanan var mı ? Ben kullanıyorum fakat acaba çok mu pil harcıyor?

uygulamaların büyük çoğunluğu çöpWindows Phone Mağazası 280.000 Uygulamaya Ulaştı
hayırlı uğurlu olsun wp8 kullanıcılarına
İnsider programını kullanan var mı ? Ben kullanıyorum fakat acaba çok mu pil harcıyor?
özellikleri fena olmasa sırf tasarımı yüzünden almazdım haralde ben ne o öyle 5s in nerdeyse aynısı ben farklı bir şey istediğim için zaten lumia aldımBeyler Hisense firmasının tanıtım videosunu izledim telefon gerçekten çok iyi bence bir izleyin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?Glance background, Motion Monitor beta (Sağlık ve Fitness uygulaması SensorCore SDK içeriğini barındırdığı için) gibi geliştirmeye kapatıldı fakat mağazada bulunmaya devam edecekmiş.
Son beta haliyle mağazada mevcut olacak ama güncelleme yenilik yok gelmeyecek, sanırım Microsoft'un işleri bunlar. Uygulamaları ilişkilendirme hakkında bilgi verilmemiş Betalabs Blog'da ama uygulamayı mağazadan silmediklerine göre birleştirme söz konusu olmaz herhalde.aa glance background artık geliştirilmeyecek mi? bundan "glance ayarına gömmekten vazgeçtikleri" mi yoksa "sonraki güncellemede glance ayarına arkaplan ayarını gömeceğiz" anlamı mı çıkarmalıyız?