Metin MF
Üye
tutan var tutmayan var ne karışıyosun allahla kul arasındaki işe
sağlığı olmayan var
ama şöyle de bir gerçek var, bunu söyleyenlerin %60'ı oruç tutmuyor, yanlış anlama sana bir şey söylemiyorumben tutacağım bayıldığım zaman bırakırım geçen sene öyle oldu çünkü bayıldıktan sonra düzelemiyorum(10 gün tutabildim)Arkadaşım haklısın zaten orada "şaka" yazıyor.ama şöyle de bir gerçek var, bunu söyleyenlerin %60'ı oruç tutmuyor, yanlış anlama sana bir şey söylemiyorum
ben tutacağım bayıldığım zaman bırakırım geçen sene öyle oldu çünkü bayıldıktan sonra düzelemiyorum(10 gün tutabildim)

hocam saygı duymanız lazım inancıdır . sebebi olmasa bile inanca saygı duymanız lazımÖylelerine zaten saygı duyuyorum arkadaşım eminim sen de bu durumdan memnun değilsindir, benim kızdığım halk oruçlu oruçlu gezerken sokakta yiyip içenler.
Neyse yine olay çıkaracağım sanırım kapatayım şu lanet çenemi.![]()
hocam saygı duymanız lazım inancıdır . sebebi olmasa bile inanca saygı duymanız lazım

mesela bayıldığmda ateşim falan çıktı elazığaydık doktor öğlen ilaç kullanacak dedi biz de yemeğe gittik herkes orada lokantanın dibindeydiKesinlikle öyle fakat ahlak diye bir şey vardır ve ahlak dinden bağımsızdır yani bir ateist, deist, agnostik vs. de ahlaklı olabilir oruçlu insanlara saygı duymak da bir ahlak erdemidir![]()
mesela bayıldığmda ateşim falan çıktı elazığaydık doktor öğlen ilaç kullanacak dedi biz de yemeğe gittik herkes orada lokantanın dibindeydi
Aynen ya en sevdiğim zaman dilimi RAMAZAN![]()

Kaç kilosun?mesela bayıldığmda ateşim falan çıktı elazığaydık doktor öğlen ilaç kullanacak dedi biz de yemeğe gittik herkes orada lokantanın dibindeydi
45Kaç kilosun?
Belli.
Baygınlık geçirdiğin için sordu. .Neden dediniz hocam