Ramazan Geldi Ulaaaaaan

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ramazan Geldi Ulaaaaaan
tutmayın beni :oley:yani açacağım "oruç tutmayanları boğasım geliyor" (gerçekten açılmış bir konudur), "sokakta yiyenleri kıyma makinesine atasım geliyor", "su içenlerin kafasını 30 dk denize sokmak istiyorum" gibi konular için şimdiden kusura bakmayın :D (şaka)

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
tutan var tutmayan var ne karışıyosun allahla kul arasındaki işe
sağlığı olmayan var

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
tutan var tutmayan var ne karışıyosun allahla kul arasındaki işe
sağlığı olmayan var

Arkadaşım haklısın zaten orada "şaka" yazıyor. :)ama şöyle de bir gerçek var, bunu söyleyenlerin %60'ı oruç tutmuyor, yanlış anlama sana bir şey söylemiyorum

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Arkadaşım haklısın zaten orada "şaka" yazıyor. :)ama şöyle de bir gerçek var, bunu söyleyenlerin %60'ı oruç tutmuyor, yanlış anlama sana bir şey söylemiyorum
ben tutacağım bayıldığım zaman bırakırım geçen sene öyle oldu çünkü bayıldıktan sonra düzelemiyorum(10 gün tutabildim)

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ben tutacağım bayıldığım zaman bırakırım geçen sene öyle oldu çünkü bayıldıktan sonra düzelemiyorum(10 gün tutabildim)

Öylelerine zaten saygı duyuyorum arkadaşım eminim sen de bu durumdan memnun değilsindir, benim kızdığım halk oruçlu oruçlu gezerken sokakta yiyip içenler.

Neyse yine olay çıkaracağım sanırım kapatayım şu lanet çenemi. :D

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Öylelerine zaten saygı duyuyorum arkadaşım eminim sen de bu durumdan memnun değilsindir, benim kızdığım halk oruçlu oruçlu gezerken sokakta yiyip içenler.

Neyse yine olay çıkaracağım sanırım kapatayım şu lanet çenemi. :D
hocam saygı duymanız lazım inancıdır . sebebi olmasa bile inanca saygı duymanız lazım

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
hocam saygı duymanız lazım inancıdır . sebebi olmasa bile inanca saygı duymanız lazım

Kesinlikle öyle fakat ahlak diye bir şey vardır ve ahlak dinden bağımsızdır yani bir ateist, deist, agnostik vs. de ahlaklı olabilir oruçlu insanlara saygı duymak da bir ahlak erdemidir :)

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Kesinlikle öyle fakat ahlak diye bir şey vardır ve ahlak dinden bağımsızdır yani bir ateist, deist, agnostik vs. de ahlaklı olabilir oruçlu insanlara saygı duymak da bir ahlak erdemidir :)
mesela bayıldığmda ateşim falan çıktı elazığaydık doktor öğlen ilaç kullanacak dedi biz de yemeğe gittik herkes orada lokantanın dibindeydi

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Aynen ya en sevdiğim zaman dilimi RAMAZAN :D

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
Şakası bile güzel değil.Nitekim bugün agnostik , deist , ateist insanlarda var ve çoğuda iyi insanlar.En basitinden bugün Microsoft ' un sahibi Bill Gates dünyanın en zengini iken 20 milyar doları 6 milyonun insana verip onları kurtarması ile büyük maddi kayıp yaşayıp en zenginler listesinde gerilemişti.Fakat 6 milyon gibi ciddi bir rakam insanın hayatını kurtardı.Ve Bill Gates ateisttir.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Hadi teravih vakti geldi... Herkes abdest alsın... Camiler bizi bekler...

phasan

phasan

Üye
Ben yıyenle tutana karışmam hepsının sevabıda gunahıda allah ile kendısı arasında ben tutacagım

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
sahur yaklaşıyo 4saat 25 dk ankara

Takipçi Satın Al

Üst Alt