Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smartphone007

smartphone007

Üye
androidin ne kadar iyi olduğunu gördük 1 haftadır kimsede google play resimleri yok buna ne diyeceksin ios ta böyle bir sorun olsa 1 saate hallolurdu ki böyle bir sorun zaten iosta olmaz :cool
Google play sorunu kimdese ola bilir ama bende hiç olmadı neyse uzatmayalım

byAndroid

byAndroid

Üye
İos ta android gibi her cihaza portlanabilse ne guzel olurdu. Su an kesin onu kullanirdim :D

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Link versene aga suan ben tapatalktayim

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
.... Olsaydı.....

Olmadı işte. Diyelim ki olurdu ne fark edecek? :zzz:

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Biliyorum kardes o muydu dedigin . ise yaramaz o ya animasyonlar filan farkli bide cok ram yiyir

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
arkds aliyosunuz dandik dandik android cihazlar kasiyor kasiyod veya kulanmiyolar ordan burdan duyuyolar kasio android evet android dusuk modellerde gercekten cekilmez bi sistem ama bu demek degildrki ios un gerisinde ios zengin kesim cihazi cihazi telefon olarak kulanmak isteynler almali cunku cok kisitlamali bi sistem ama yok ben herseyi yparim cebimde pc gbi cihazim olsun alacaksin yuksek model android bak o zmn ios mu androidmi tabi zevkler farklidir sozum iosu tanri gbi gorenlere sahsi laf atmiyorm

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Link versene aga suan ben tapatalktayim
ama iosun birsürü özelliği yok sonuçta yine android sadece görüntü benziyor buydu bnm dediğimdoğru hatırlıyorsam

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Pc ye gecince bakicam gerci resimlerde gozukmuyoki . google bi el atsa su resimlere

byAndroid

byAndroid

Üye
Gozukuyorsa iyiymis bakarim ben az sonra

-Emre

-Emre

Üye
Google görseller sıkıntısını çözdük arkadaşlar. Dns'i dns1:8.8.8.8 dns2:4.4.4.4 olarak değiştirin ve wifi açıp kapatın. Ayrıca yıl olmuş 2014, adam android kasıyo diyo. ya hocam sen eline bi g2 nexus 5 falan aldın mı hiç?? almadıysan konuşma. g2'ye bak mesela yağ gibi kayıyor cihaz ekran da full hd sadece kilit ekranı ve açılışı bile cezbediyor adamı. iphone stabilmiş. len o ufacık ekranda gta oynasan ne zevk alırsın ki ??? bir de g2 gibi bi cihazda dene bakalım nasıl oluyor? ben bugüne kadar bir kişinin iphone ile fps -rpg oyunu oynadığını görmedim. candy crushtan ileri gidemeyen adamlar gelmiş burda ios stabil diyor. tabi sen git bayıl 2 bin lirayı boşa sonra da stabil deme.

• Beğen
Tepkiler: krt23, The Shadow ve The SLayeR
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ? Al nexus5 i gel iOs 6 yüklü iPhone la kapıştıralım

Bu kadar çok bilmiş konuşuyorsunuz ya illa banlatacaksınız beni

Neymiş Android iOs u zorlarmış bi git be

Konusma tarzindan 18-20 yasinda cocuk oldugun belli oluyor.

Ben androidin iosu zorlayacagini iddaa etmiyorum androidin an itibari ile iostan iyi oldugunu iddaa ediyorum.

Bu arada niye ios 6 dedigini son versiyonunu soyleyemedigini cok iyi biliyorum.

Cunku apple icine git gide ettigi icin sistemin ios 7 ile ezilecegini biliyorsun.

Android 4.4.4(nexus 5) vs ios 7.1 de android ezer gecer performasta.

Hadi sana cocuk bahcende iyi eglenceler

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Silinen Üye 2381601, krt23 ve 3 diğerleri
byAndroid

byAndroid

Üye
Katiliyorum kitkat diger surumlere gore daha iyi siatemi yormuyor ve stabil. Jealy ve gerisi 5 para etmez.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
byAndroid

byAndroid

Üye
Zaten dalvikin yerine art gelcekmis. Android iyicene cosar :D

smartphone007

smartphone007

Üye
Android 2 yıla ünlü oldu. Peki ios? İos 2007 den şimdiye kadar devam ediyor ama android gibi olmadı. Stabiliğe bakılırsa git al adam gibi android sonra konuş stabiliğinden. Alıyorsunuz dandik telefon diyorsunuz ki kasıyor falan. Ram 1 gb olan telefona Ram 2 gb oyun indiriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: krt23, The Shadow, The SLayeR ve 2 diğerleri
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Google görseller sıkıntısını çözdük arkadaşlar. Dns'i dns1:8.8.8.8 dns2:4.4.4.4 olarak değiştirin ve wifi açıp kapatın. Ayrıca yıl olmuş 2014, adam android kasıyo diyo. ya hocam sen eline bi g2 nexus 5 falan aldın mı hiç?? almadıysan konuşma. g2'ye bak mesela yağ gibi kayıyor cihaz ekran da fu ll hd sadece kilit ekranı ve açılışı bile cezbediyor adamı. iphone stabilmiş. len o ufacık ekranda gta oynasan ne zevk alırsın ki ??? bir de g2 gibi bi cihazda dene bakalım nasıl oluyor? ben bugüne kadar bir kişinin iphone ile fps -rpg oyunu oynadığını görmedim. candy crushtan ileri gidemeyen adamlar gelmiş burda ios stabil diyor. tabi sen git bayıl 2 bin lirayı boşa sonra da stabil deme.

katiliyorum ace 2 m vardi deli ediodi androidden sogumustum ios iyidr diodum g2 aldim android hayrani oldum dahada sevdim bikere bile kasma yasamadm en son yuksek byutlu oyunlari takir takir oynuyorum sfr kasma

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve -Emre
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt