Galaxy Mega 3g veya h+ açılması

Sponsorlu Bağlantılar

denizruhu

denizruhu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mega 3g veya h+ açılması
S.a arkadaşlar telefon 3g yi destekliyor. aveaya geçeli 1 hafta olmadı. normal cp ayarları falan yolluyor internete girebiliyorum ama arada gidiyor. aveanın kendi sitesinden telefonuma 3g bildirisi yolluyorum hat 3g oluyor ama telefon olmadığını için internete bağlanmıyor. herşeyi sıfırlasam zaten avea e+ da çok yavaş giriyor. hayliyle ya h+ yada 3g yi açmam lazım. lütfen yardım edin internet var yavaşlıktan ne video izleyebilirim ne başka bir şey. yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.Ayrıca hat turkcell ken internet logosunun isareti ''H'' idi. Ama aveaya geçince cok yavasladi. Acil cevap bekliyorum

goksenilozcan

Üye
müşteri hizmetleriyle bu konuyu paylaştın mı ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayarlar-bağlantılar -diğer ağlar -mobil ağlar -şebeke modu
Wcdma:3g
Gsm:2gBirde böyle bir çözüm yolu varmış

Ayarlar-hesap ayarları-samsung accounta girip internet senkronizasyon bölümü var işaretleyip. tüm senkronizasyonlar güncelleyin. şifrenizi güncelleyin.

denizruhu

denizruhu

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar-bağlantılar -diğer ağlar -mobil ağlar -şebeke modu
Wcdma:3g
Gsm:2gBirde böyle bir çözüm yolu varmış

Ayarlar-hesap ayarları-samsung accounta girip internet senkronizasyon bölümü var işaretleyip. tüm senkronizasyonlar güncelleyin. şifrenizi güncelleyin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Androidli telefonum olmadığı için webden araştırma ile bu iki bilgiyi buldum. İkinci seçeneği de deneyin isterseniz.

Bu arada ekran görüntüsünde ağ operatörü seçili değil görünüyor. Orada operatör listesinde neler var acaba?

denizruhu

denizruhu

Üye
    Konu Sahibi
Androidli telefonum olmadığı için webden araştırma ile bu iki bilgiyi buldum. İkinci seçeneği de deneyin isterseniz.

Bu arada ekran görüntüsünde ağ operatörü seçili değil görünüyor. Orada operatör listesinde neler var acaba?

Turkcell var avea var vodafone var. Zaten wcdma yi secince gidiyor otomatik yapinca duzeliyor komple. Yokmu bi caresi kardesim ya